שרשור בוקר
יום ג' 30/8

לונדרון

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifבארוחת צהריים ../images/Emo238.gif../images/Emo238.gif

רינתי77

Active member
טוב אז עכשיו אני בבעיה..מי יהיה נשיא

מועדון המעריצים? אני מבינה שעליכם אין מה לבנות...

meytula

New member
צודקת!!בפעם הראשונה שהייתה לה היזדמנות לרכל

על ליהי היא הוציאה עליה את כל הרפש שלה.בן אדם דוחה.עם כל מה שליהי עושה עם בן אני מעדיפה את ליהי על פני קרן.ליהי לפחות חברה טובה

andy181

New member
מסכימה לגמרי. אגב אני חושבת שאם ליהי

הייתה מתחברת עם דני בהתחלה ולא עם קרן ואתי הינו רואים ממנה צדדים הרבה יותר יפים. ליהי לא בחורה רעה פשוט היא נגררת, אבל אני חייבת להודות שבימים האחרונים חל בה שיפור לטובה.

meytula

New member
לגמרי,מאז שהיא התרחקה מקרן היא אחרת

צודקת שליהי היא נגררת,אם היא בחרה טובה היא טובה ולהפך.אין לה אופי כל כך היא טיפוס כזה ממש ככה,אם הייתה מתחברת עם דניאל ,היא איילת דניאל ואורטל יכלו להיות צוות ממש לעניין.אני בטוחה גם שהיא לא הייתה נדחפת לבן,הרבה מזה זה השיכנועים של קרן

goodpink

New member
בחורה שמוכרת את עצמה כדי להישאר במשחק שווה 0

גועל של בחורה הכי מגעיל מכל דבר שם בווילה. לא שווה כלום והאופי האמיתי שלה מתגלה שהיא בטוחה שהיא נשארת אז מתגלה הצד הרע שלה בצורה שהיא עושה איך היא מניפולטיבית ומנסה להשיג את שלה באמצעות אחרים. גועל.

adiyon2

New member
ליהיא ממש לא אחרת

היא יותר גרועה. שוכבת איתו ללא אהבה רק להישאר במשחק. הסיבה היחידה שנראה כאילו היא יותר טובה, זה שלא מראים אותה כי היא משעממת. עוד חיבוק עם בן, עוד נשיקה מאולצת, עוד סקס במקלחת - את זה לא מראים בכל מקרה. פשוט לא נראים אותה.

meytula

New member
היי מיצי,דניאל אמרה לחן שהיא נאמנה לקרן

שהן עברו יחד תהליך לא פשוט כדי להגיע למצב של אמון אחת בשניה ושלא נעים לה כשהיא שומעת את חן מלכלכת על קרן ושהיא לצידה בכל דבר פרט לנושא הזה שלה ושל גב

andy181

New member
רק תיקון קטן אם אפשר- היא אמרה לחן שהיא

יכולה לדבר איתה בנוגע לגב והיא לא תעביר את זה הלאה ותשמור את זה לעצמה, אבל עם זאת היא לא רוצה לשמוע לכלוכים על קרן. היא גם אמרה לחן שהיא מקסימה והיא אוהבת אנשים כמוה (אנשים ישירים) והיא מבינה את חן שצריכה לפרוק את מה שהיא מרגישה בפני עוד אנשים כי היא בעצמה הייתה במקום הזה. היא גם ציינה כמה פעמים שלא הכי נוח לה להיות בסיטואציה הזו של תקועה בין שני אנשים. (חן וקרן).

andy181

New member
האמת שמקרן אין לי שום ציפיות לי אישית אכפת

איך דני תתנהג. היא דיברה כמו שצריך עם חן וחן יותר מהבינה אותה ואפילו העריכה אותה. דני ממשיכה לדבר עם חן והיא בחיים לא תחרים אותה. קרן היא ללא ספק ביצית וחבל שאף אחד בוילה לא מבין את זה וכמו שכבר רשמתי לקרן לא מגיעה חברה כמו דניאל.

pink panther7

New member
דניאל הקוף אומרת לחן שהיא לא רוצה לשמוע

דברים נגד קרן כי היא נאמנה לקרן הסוסה.

והנה שוב ענבר בשיחה עם בן, שוב מתחילה להתמסכן

אמרה לו אני עוברת תהליך פה ועדין לא סיימתי אותו.

למעלה