שרשור בוקר
יום ג' 30/8

meytula

New member
אתי''קרן וליהי מכרו אותי''

''אבל אני לא כועסת אני בן אדם מוחל וסלחתי להם'' ונינה''את יודעת מה מדהים איתי ,שנהיית חברה של אורטל אבל את גורמת לה להרגיש שהיא החברה הכי טובה שלך בבית אבל לא רואה אותה ממטר'' אתי''זה לא שאני לא רואה אותה היא בן אדם קשה,היא רכושנית כלפי ולא יכולה שאני לא לידה,במסיבה שהייתה שרתי לקרן שיר והיא התעצבנה למה לא הקדשתי גם לה שיר'' ''אני לא יכוהל להיות זמינה לה 24 שעות אני רוצה להתרחב,כייף לי שיש אתכן את החדשות '' ''איתה אני תמיד חיה בצל ובפחד ,אני לא רוצה גבולות היא תלותית'' ונינה''היא מרגישה פה שאין לה פה בסיס ואף אחת היא לא באמת חברה שלה כאן' ' ונינה''היא לא עומדת להדחה כי הבחוץ אוהב אותה מסיבות כאלה ואחרות'' אתי''העולם לא פייר'' ונינה ''נכון'' ונינה הזאת נחש נחש נחש נחש נחש נחש ''בשביל השלום והשקט בבית ולשמור את הבית רגוע ושלו אין מה לעשות לפעמים את הורגת את עצמך בשביל זה'' ונינה ''אבל יש לך עקרונות שקשה לך לותר עליהם'' ונינה גם סכסכנית מעבר להכל ונינה''את לא חייבת להיות חברה שלה את יכולה להסתדר איתה אבל לא בהכרח להיות חברה שלה''

רגע רק רגע

Active member
מדהים?!

רק עכשיו התחלת לראות ת'תכנית? אתי מלכלכת על כל מי שלא נמצא על ידה באותו הרגע. מבחינתה, זה יכול להיות כל אחד.

webguy

New member
זה מדהים גם כמה אורטל תמימה

אורטל רצה לסנגר עליה .... אורטל תצא מהתוכנית זה לא יהיה לה נעים להבין שנפלה לפח עמוק מאוד ..!!

webguy

New member
עד מה שאני זוכר ..

שאורטל תלויה בה באתי .. אורטל רכושנית ורוצה אותה צמודה אליה כל הזמן .. ומקנאת שהיא מדברת עם קרן .. בחוץ אחת כמוה לא תהיה חברה שלה בחיים . היא אמרה לוונונה כמה היא שמחה שהחדשות באו וזה עושה לה טוב ... ועוד ... בקיצור ממש חלאה ושקרנית

רגע רק רגע

Active member
נתחיל מזה שאני לא חושב שאורטל תמימה...

מה שכן, לא ברור לי כל הקטע של הכמיהה של אורטל לאתי. הרי כבר נחשפה העובדה שאתי מכרה אותה <דניאל סיפרה לאורטל ואורטל הייתה שבורה מזה>. מה שבטוח... זה יעניק לאורטל עוד SMSים.

andy181

New member
אני חושבת שזה בגלל שלאף אחת אין כח לריב עם

אתי והן עדיין שומרות לה חסד נעורים.

לא חייבים לריב..פשוט לא להדבק ולהעריץ

היא יכולה להיות סבבה עם אתי ולהעביר תזמן בכיף גם בלי לחשוב שהיא "האור של הבית" בשבילה.. ממש לא מובן לי.

רגע רק רגע

Active member
כמו שנסיכת הנילוס22 רשמה:

אין צורך לריב. אורטל יכולה לשמור מרחק ולקיים מערכת יחסים קורקטית, בדיוק כמו שאתי ניסתה לצייר לונינה. אני מבין שאין לאורטל מישהי שהיא יכולה לסמוך עליה בבית והיא צריכה אחת כזו, אבל למה אתי? אורטל קיבלה יותר מרמז שאתי היא לא האחת שאפשר להישען עליה ברגעי מצוקה.

poseidon111

Active member
כי אין אחת אחרת

קרן היא קרן,ואין צורך להכביר מילים. ליהיא היא ליהיא" " " " ענבר? דניאל.תעביר הלאה. אתי היא הנעל הישנה עם הקרע, אך הנוחה והמוכרת. בגדול אורטל לא צריכה חברה בשלב זה. היא צריכה אוזן לפרוק את מחשבותיה בלבד.היא סוליסטית.

זאת בדיוק האכזבה שלי מאורטל!!

אורטל ממש לא תמימה, היא יודעת טוב מאוד מי זאת אתי, ועדיין סוגדת לה, זה מעצבן אותי!

webguy

New member
אולי זה רחמים ..?

קשה לדעת אבל נראה לי שהקשר דועך .. אורטל יודעת ומאוכזבת ואמרה את זה........... אבל עדיין חשה משהו כנ"ל עם קרן גם מאוכזבת אבל מרחמת על אתי .. להיאי שמה פס על אתי עם הגב שיש לה מהפוץ :)

pink panther7

New member
אתי זה היצור הכי צבוע בעולם

רבע שעה היא מלכלכת על אורטל ואז אורטל מזמינה אתה לאכול אז אתי כולה מחמאות לאורטל. פשוט סכיזופרנית

ענבר התמסכנה בפני בן שהיא עוברת תהליך בוילה ו

אותו ובן אמר לה שהיא הגיעה כמעט לסוף וזה מכובד. יאללה ענבר הביתה, נמאס מהתמסכנות שלה כל יום

goodpink

New member
הפרומו איזה הפקה מגמתית- ענבר בוכה גב מנחם

איזה גועל של הפקה ואיזה עריכה מגמתית. היום שאין לקהל השפעה הם מכניסים את הקטע של ענבר שהיא בכתה וגב ניחם אותה לא הכניסו את זה ביום ראשון כי ידעו שזה יביא לה סימפטיה וסמס וזה לא התאים להם לתוכניות על איזה בנות יהיו מעומדות. לא סובלת כבר את ענבר אבל המגתיות של ההפקה למכור לנו את קרן וליהי במשדר המרכזי כאשר זה VR מקומם ממש גועל.

to be1

New member
אורטל עוד פעם מתלכלכת על קרן?

א. היא צמודה היום לחן. היא היתה עם חן ואיתן, שמעתי את אורטל משתפת את איתן במשהו על דברים שהיו או נאמרו ושהיא מצטערת שמוציאה אותו מהסרט הורוד שלו/שלהם. אמרה יוצא הרע של הבנ אדם. אני לא בטוחה שזה על קרן. אבל עצם זה שהיא עם חן. ועקב זה שיותר מוקדם היום איתן ודניאל אמרו שקרן חברה שלהם ולכן קשה להם לעמוד באמצע. אז אורטל מוציאה ארס ומנסה לעשות הרס

למעלה