שרשור בוקר
יום ג' 30/8

goodpink

New member
מה ונינה עשתה עם הטוסטים? מבחינתי ירדתי ממנה

בעקבות השיחה שלה היום עם חן שהראתה משהו לא יפה במיוחד על אופיה. גם עכשיו עם אתי לא יוצאת הכי טוב...זה לא מה שהיא אומרת יותר איך היא אומרת את הדברים ומה עומד מאחוריהם תחמנות מסויימת. וכן טוב שהיא תתחיל עם איתן ואז נראה איך דניאל מתנהגת גם אם היא תחמנית אז דניאל בסוף תרוויח אבל אם דניאל תתנהג כמו שהיא התנהגה בהתחלה ויצא ממנה גועל כמו כל פעם שמישהו בסיבבה של איתן טוב שהצופים יראו את זה. אמרתי שיש לה כימיה עם איתן ואורן לא אמרתי שיש להם הרבה אינטרקציה אמרתי שאין לה כימיה עם גב וגם אין לה איתו אינטרקציה. העובדה היא שאיתן בכל מצב אמר שוונינה יותר יפה וונינה יש לה גוף יותר יפה וונינה יותר מושכת...דברים שאיתן אמר וונניה עונה אותם תשובות כמוהו וכו זאת אומרת הוא כן נמשך אליה גם אם לא אומר בנוגע לאופי זה כבר סיפור אחר. מה שטוב יהיה להוציא את האופי של איתן ודניאל בפני הצופים ...

Deacon Frost

New member
הבנתי שהיא התערבה להם בהכנה

כל הזמן אמרה להם מה להכניס ומה לא לתוך הטוסטים. שניהם התעצבנו עליה בגלל זה אבל התאפקו עד הבוקר לא להוציא את זה (למעשה אורן הוציא את זה וגב הצטרף אליו). לפי דעתי בשביל שכימיה תיווצר צריכה להיות אינטרציה מינימלית ואפילו את זה אין עכשיו בין איתן לונינה. לגבי המחמאות, זה לגיטימי להגיד על מישהי שהיא נראית טוב אבל המרחק הוא ענקי עד שתיווצר ביניהם מערכת יחסים.ד"א, נראה לי שלא משנה מה דניאל תעשה - גם אם היא תאמץ ילד קמבודי, את תהפכי אותה לרעה ככה שקטונתי מלהתווכח איתך.

andy181

New member
ללא ספק דניאל מדהימה והיא מוכיחה את זה כ פעם

מחדש. דניאל הסבירה את עצמה הכי טוב שאפשר וחן העריכה את הכנות שלה. לקרן לא מגיעה חברה כמו דניאל.

meytula

New member
לקרן בכלל לא מגיעה חברה מדהימה כמו דניאל

בכלל בכלל לא,לא פייר שהיא זוכה בזה,קרן לא בטוח הייתה נאמנה לדניאל ברמה כזאת

andy181

New member
קרן נאמנה רק לעצמה, אפילו לליהי שהייתה חברת

אמת שלה כל הזמן הזה היא לא שמרה נאמנות.

רגע רק רגע

Active member
איך היא אמרה היום-

"אני חושבת רק על עצמי!". פתאום נפל לה האסימון איך זה נשמע, הביטה קלות למצלמה והחליפה ל- "ז'תומרת אני חושבת גם על האחרות"

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך פספסתי רגע כזה מי מי מסמס להההההה

רגע רק רגע

Active member
זה קרה בחדר הבנות...

היא הייתה בשיחה עם ענבר. בכתה על איך כולם עושים לה (?!) רע. חבל שאין לי תוכנת הקלטה. את לא יודעת כמה צחקתי כששמעתי אותה מדברת

meytula

New member
חייבים למצוא איזה תוכנה להקליט

כי ההפקה הסתומה הזאת לא מראה את הדברים האלה וצריך לתעד אותם,בכל זאת צריך קצת בידור מידי פעם

poseidon111

Active member
זה מצחיק ,אבל יש לי לא פחות טוב

דידי ,כמה הודעות למעלה:"תפסיקו להיות רעים.רוע לא טוב לבריאות". ישר לפנתיאון.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם לא היית ממליץ... לא הייתי נכנס לקרוא. זה מה שאני עושה עם התגובות שלה - צובע בכחול וזורק לים

למעלה