שרשור בוקר
יום ג' 30/8

דידי 9

New member
תגיד רגע

אתה כל הזמן מזכיר בע"ח ושמת כתמונה בע"ח שייצג אותך. אני מתחילה לחשוב שהוא משקף את המציאות החיצונית והפנימית שלך:) נתת לו שם תגיד?

meytula

New member
קצת הגזמתם פה כולם

אף אחד לא עושה על חן עליהום.סך הכל לא מדברים על הקשר הרומנטי בין גב וחן.

goodpink

New member
למה? במיוחד הבנים שמלוננים על מה שדניאל עברה

דניאל עשתה זאת בחירה שלה. למה לעשות דבר כזה חן. אז אם מי היא תדבר נגיד והיא לא תחבר לאחת הבנות החדשות עם מי היא אמורה לדבר. זאת אומרת שהם קשים בלב שלהם לא פותחים לאנשים ולא פלא הם לא רואים את הגועל של אתי וקרן וליהי וגם הבעתיות בהתנהגות של דניאל. גועל לעשות דבר כזה. זאת אומרת הם לא באמת מנסים להכיר אותה או לקבל אותה זה חברות לכאורה בערבון מוגבל שמגבלים אותה לדבר על הרגשות שלה זה חלק עיקרי מהשהות בווילה.

meytula

New member
אף אחד לא מנדה אותה מהחברה

1.חן שבוע בוילה קרן איתם חודשיים,זה טבעי לגמרי שנשמור אמונים לחברים שלנו .גם במציאות אנחנו שומרים אמונים לחברים שלנו יותר מאנשים שהכרנו אחרי שבוע 2.אף אחד לא אומר ששמים עליה איקס ומוחקים אותה,הם ינסו להכיר אותה לדבר איתה אבל לא לדבר על גב וחן. 3.תקשיבי לשיחה של חן ודניאל ותביני שדניאל לא עושה שום דבר רע.היא מדברת מהמקום הכי כנה שיש. תאכלס אף אחד מאיתנו לא היה מסוגלת להיות שם במקום הזה דניאל מדברת לעניין!!

דידי 9

New member
חן הזאת ערסית,והדיבור הרע שלכם נובע מקינאה ב

בקרן. גם אם לקרן לא יהיה שם כלום-היא תסתדר:) היא הורסת מכל הבחינות, די לקנא בה. הרוע לא עושה טוב לבריאות, תרגיעו בנות

רותי167

Well-known member
חחחח,לקנא בקרן,בדברי הרכילות,בקנאה

באי חברות,באי פרגון או אולי באגואיזם,במה בדיוק לקנא? קחי את כל כולה באהבה אלייך,אנחנו מוותרים מראש.

לואיזה7

New member
לבן יש ספקות בקשר לליהי :

בן אומר ליוני : "אני בטוח שאני אצא ואני אראה דברים שאני לא אוהב " "בינתיים אני נהנה". יש לו בעיה של אמון בה.

לואיזה7

New member
הטעות של חן שהיא דיברה עם דניאל על גב

על הכעסים שלה ועל מה שדיברה עם גב, בקשר להתבודדות שלו אתמול עם קרן. הרי דניאל היא עכשיו חברתה של קרן , הדברים ודאי יעברו אליה.

שאפולי

New member
מה?? חצופה!

איך לעזאזל הבנים מסכימים לזה.. למה?@! זה לא נארה להם מסריח? אני כב שומעת את קרן עוד שבועיים: "אוי חן היתה בחורה מהממת, מקסימה, חבל שאתי שיכנעה אותי לשנוא אותה"

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo45.gif

ואני כבר מדמיין תגובות ברחבי הפורום - "איזו מקסימה ומדהימה קרן. היא סולחת לחן"

דידי 9

New member
נהדר שאיתן לא רצה את קרן-הוא דוחה,ואם גב לא

ירצה אותה-אז הפסד שלו:) היא תשיג מי שרק יבוא לה המדהימה הזו:)

למעלה