שרשור בוקר
יום ג' 30/8

ליאורי13

New member
זו התחלה של סוף הבנות החדשות בתכנית

הם מעדיפים את הישנות,זה מה שעולה מהשיחה שלהם בעקבות המניפולציות של קרן הקנאית

לונדרון

New member
זה טבעי שקיימת נטייה למוכר, מאשר ללא-נודע

או ללא ידוע, עבור אנשים רבים המציאות עובדת כך.

ליאורי13

New member
ברור לי שזה טבעי

אבל גב כן מעוניין בחן, הבנים מערערים אותו ומובילים לקרן, הם לא אמורים להתערב כדוגמת אורן אני לא מאשימה את הבנים יותר מאשר גב שלא צריך לרוץ ללספר לחבר'ה,זה לא פייר כלפיי חן

לונדרון

New member
יכולות להיות לכך כמה אופציות

מצד אחד, גב, בגלל עברו המעורער, התרגל בשנים האחרונות להיות מוקף בתמיכה של אחרים (משפחה, חברים, עמיתים ומטופלים וכו') וזה מאוד חסר לו כאן (הבנתי את זה משיחה שהיתה לו עם קרן), ולכן אולי הוא משתף את הבנים מתוך צורך (אין לו כל כך מישהו אחר לחלוק איתו את זה ברמה יומיומית). מצד שני, נראה שהבנים מצפים ממנו שגם ישתף אותם במשהו. ברגע שהוא מספר להם על חן, נוצר אצל הבנים האחרים רושם שהוא יעני משתף אותם בהתלבטויותיו, אבל בעצם הוא לא משתף אותם בהחלטותיו. ובנוסף, הוא למד מכך ומוציא מהם מה שהם חושבים.

to be1

New member
איתן פנה לקרן

הוא לא מכיר את כול התמונה. ואחרי שגילה איזו אמפתיה לחן. פנה לחברה ותיקה שגרה איתו חודשים שאם זה פוגע בה אז הוא ימנע. כול הותיקים הבנים והבנות הם כמו משפחה. אז טבעי שיגלה רגישות לקרן וישאל. אז מה שתשחק אותה ותגיד "לא מפריע לי"? לקרן לצורך הענין יש פור של זמן על חן. וגם לקרן יש רגשות אז מה להתעלם מהן?

דידי 9

New member
TB תפסיקי להתנצל!קרן מאוד חזקה:)ומדהימה

מכדי להצטרך מישהו להגנתה. תאמיני לי. חחח אמרתי לך שאני מזדהה איתה אם כי לא עם כל ההתנהגויות שלה? היא אדם איכותי חכם מטריפה בצורה והיא תסתדר מצויין!! אם את שואלת אותי-מה שלא צריך לקרות לא קורה, וקרן תעוף על עצמה בחוץ! דוגמנות פרסומות, אולי תכנית-הבחורה כמעט מושלמת בעיני! כמוני חחחחח בצחוק!

רינתי77

Active member
דידי מה זה הסלוגן האידיוטי הזה?

" מה שלא צריך לקרות לא קורה"???? באיזה יקום זה נכון? מה עובר עליך?

adiyon2

New member
את רצינית?!

ואח"כ שיגידו לה שעשתה עליהום על חן, את מי היא תאשים? את איתן?

goodpink

New member
איך קרן וגב רקדו? סלאו או צמוד או מה שחן נפגע

נפגעה? לאט לאט מחבבת יותר את חן ברושם ראשוני היא אמרה משהו שלא אהבתי בכלל ויש דברים אחרים שלא אוהבת אבל באופן כללי אוהבת איך שהיא מתייחסת לגב והישירות שלה. אבל היא ניראת קצת תמימה למרות שראתה את התוכנית. מרחמת עליה. מקווה שיראו את זה שנפגע מקווה שהקהל יתחבר ויצביע לה. שהיא תישאר.

לונדרון

New member
לא בטוח, סביר דווקא

להניח שכן יראו את חן בפלרטוט עם גב כי זה בדיוק הקונצפט של התוכנית, בשביל זה הכניסו עוד רווק.

למעלה