שרשור ברוכים הבאים

pokegirl

New member
../images/Emo45.gif

בלי קשר לשודרו בערוץ הילדים, הן לא משהו (רובן) ולא יודעת בקשר למאנגה של פמא, לא קראתי, את האנימה (שדי חמודה וזה בקטעים מסוימים) אני מוצאת ממש מעפנה [מה יהיה איתי, רק נדחפתי לפורום בליץ', אבל מדברת על פמא :X]

Envious

New member
אוי ואבוי @_@

העלילה זה הדבר האחרון שאפשר להעביר עליו ביקורת ! זאת פשוט עלילה משובחת ! (וואי אמרתי משובחת XD) וגם נורא מוזר לי שלא אהבת את אדוארד, אחת הדמויות שאני הכי אוהבת :X כלומר בין אנימות אחרות.

pokegirl

New member
עלילה לא מי יודע מה

מה גם שהיא מלאה חורים (שלא נדבר על הסוף המזעזע) ויש בה קטעים שהראו בהתחלה, ואז פתאום ~התעלמו~ מהם טוטאלית, כי הם החליטו לעשות עלילה אחרת ולא של המאנגה (כמו שבהתחלה מזכירים משהו עם אבא של אד ואל) וכל מיני דברים כאלה
ואדוארד פשוט מעצבן אותי, ילד טיפש, חמום מוח ויהיר (אולי אני שונאת אותו כי הוא מזכיר לי מישהו
)

pokegirl

New member
לא מה שמתאים למה שאמרו

אני לא זוכרת מה זה היה, כי ראיתי את זה מזמן, אבל היה שמה משהו לא מתאים או סוג של סתירה, מה שהופך את זה לפשוט בור בעלילה הסדרה הזאת פשוט מסננת, כיף לצפות בה רק בשביל קטעים קטנים.. ופרק 37

קידבו

New member
אני לא מבין על איזה חורים את מדברת

לFMA יש את אחת העלילות המשובחות והדוקות שקיימות. ברצף של עשרת הפרקים האחרונים כמעט כל שאלה נענית מייד ועדיין בלי הרגשה של יותר מדי מידע בבת אחת ככה. אבל אין טעם להתחיל לריב עכשיו על FMA. זה לא הפורום המתאים

pokegirl

New member
בהחלט לא המקום המתאים

וגם אני לא יכולה להביא את הטיעונים שלי כמו שצריך, כי כבר שכחתי המון דברים מפמא, רובם הדחקתי

קידבו

New member
כמו שכתבתי, ראיתי עוד בטח

אבל שכחתי. ובכלל, אין לי כוח לראות אנימות ילדותיות אז בגלל זה הרשימה שלי אולי נראית קצרה יחסית. אני רואה עיקר דברים שממליצים לי. נראה לכן יש לי כוח לראות את כל הסדרות שאיילת ראתה? רובן מיועדות לילדים קטנים (כן באקה את צעירה) ואני כבר דיי רחוק מהגיל הזה. או במילים אחרות, אני רואה אנימות שאני יודע שאני אוהב ושלא ילדודתיות כמו צ'וביטס, טוקיו מיו מיו, וכאלה.

heartnet

New member
לא ילדותיות?

כי יש המון בגרות בדרגונבול וגיהו אינו וסאקורה? אני מקווה שאתה יודע שאלו מוגדרות כקודמו, כלומר סדרות לילדים [לא שאני מזלזל. ראיתי את כולן ואני אוהב אותם מאוד] אני לא חושב שצ'וביטס ילדותית יותר מאלו. להפך אפילו. אל תגיד שמשהו ילדותי בגלל שהוא לא בסגנון שלך [שלפי מה שאני רואה הוא שונן] תנסה לראות האנטר האנטר. אולי תמצא את ההתחלה קצת חלשה, אבל אני חושב שזה די מתאים לטעם שלך.

keep smiling

New member
דרגונבול זה לא ילדותי!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זה הדבר הכי קשוח ומגניב שקיים.
[וואו, ממש אכלנו את הבנאדם והוא סה"כ בא לשאול שאלה.]

קידבו

New member
זה בסדר.

אבל דרגון בול זה לא ילדותי. רק בארץ זה יצא ילדותי. סאקורה זה פשוט היה חמוד.

keep smiling

New member
נו, זה מה שאמרתי.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יש שם תחיית המתים, מאן. /m\ [..XDD]

Fay Wood

New member
00; ../images/Emo168.gif

אני אומנם לא ראיתי כלכך הרבה אנימות, אבל ממה שראיתי עד עכשיו אף סדרה לא עלתה על הרמה של פולמטאל. 0.0

Envious

New member
פמא היא פשוט אנימה מיוחדת.

היא פשוט פמא, בלי השוואה לסדרות :X אבל אם משווים כבר לבליץ' אז היא דיי לוקחת אותה :p דיי הרבה T.T ואני ממליצה על היקארו נו גו ~

למעלה