שרשור דמדומים וערב

חני 57

New member
היא ספרה על כל העבודות שעשתה

באחת הפעמים שהראתה תמונה אמרה שהיא עשתה קליפים .היא למדה בווינגט מדריכת כושר וקיק בוקס וכמו שראינו עם גומה היא עושה זאת מהמם היא סיפרה לליז אחרה שחקרה אותה שהיא עובדת לפי תוכנה כמעצבת מטבחים ולפי דבריה ראיתי שהיא מבינה מאוד בזה כי בעלי נגר ,היא סיפרה שהיא מעצבת כל מיני תמונות וגם צובעת ומשנה את חדרה כל שנה כי אין לה כסף כמו אתי לקנות רהיטים חדשים וכו .אצלי הטלוויזיה כל היום פתוחה על הערוץ וכאני שומעת את קולה ישר אני הולכת לראות בעלי אומר שהתכרפנתי מה לעשות היא נכנסה לי ללב הבחורה הזאת!!!!

דיי3

New member
הכי מצחיק שגם יוני וגם אתי רואים את עצמם כמוצ

כמוצלחים מאוד בתכנית. הם מכריזים על עצמם שתי וערב שמה שהקהל רואה לגביהם זה רק טוב. מצא מין את מינו.

דיי3

New member
אחרי שראיתי את השיחה של דניאל ואתי במיטה

אני מכריזה שאין שחקנית יותר טובה מדניאל. אוסקר צריכה לקבל. דניאל מאוד מאוד מאוד מתוחכמת. היא יודעת לשחק עד כדי כך שאף אחד מהאוהדים שלה לא שם לב לזה. גם המתנגדים לא בטוח מבחינים. דניאל יודעת בדיוק מי זו אתי. בדיוק נמרץ. פשוט נוח לה בשלב הזה להוריד את אורטל- שמסכנת את המיליון כי היא נבחרת על ידי הציבור, אתי לעומת זאת כבר פעמיים הועמדה להדחה על ידי הקהל.

רק שרים יוצאים לך מהפה.לא עם ראשונה שתפסתי

אותך משקרת במצח נחושה. 1.שיקרת שדניאל גרה בבית חדש בשכונת יוקרה-שקר וכזב 2.שיקרת שלדניאל יש רכב יוקרתי-שקר וכזב 3.אתמול בשיחה של אתי ודניאל הן דיברו אך ורק על איתן ועל דניאל ובסוף הראו את אתצי מחממת את דניאל על השאר אבל דניאל הקשיבה ולא הגיבה וזה היה קצר מידי כי המצלמה עברה לליהי ובן ובכלל לא הראו מה דניאל הגיבה. תפסיקי לשקר ואולי נאמין לך מתישהו

דיי3

New member
סתם שמנה אני אעשה לך קצת סדר בראש:

1.לדניאל יש בית בשכונת יוקרה. בית בבעלותה. היא לא גרה בו היא משכירה אותו. 2. לא דיברתי על רכב בכלל. 3. על השיחה של אתמול לא פרטתי למה אני חושבת על דניאל את מה שאני חושבת. עכשיו אחרי המשימה יש לך הוכחה. כולם יודעים מי זו אתי, כולל דניאל, וכולם מתחנפים. אם עוד פעם תקראי לי שקרנית, זה לא ימצא חן בעיניי. אם יש דבר שאני לא, אני לא משקרת. אני כותבת רק מה שאני רואה במו עיניי, וכל מה שכתבתי, שמעתי את דניאל אומרת בעצמה. את לא שקרנית, את סתם לא חכמה.

niva99

New member
לגבי רכב - יש לה אאודי

לא סגורה לגבי המס' ולכן לא ארשום. כל זה יהיה קטנוני - בגדול היא לא מגיעה ממצוקה אלא מבוססת היטב.

למעלה