שרשור דמדומים וערב

goodpink

New member
זה לא משנה ההתנהגות שלו לשלעצמה בעיתית הרקע

שלו רק מסביר היכן או למד את זה ואיך הוא שיכלל את זה זה הכול.

goodpink

New member
אבל זה לא הכללה זה מה שעולה מהתנהגות שלו

בווילה (אישית לא ראיתי השרדות אבל לפי מה שהבנתי גם בהשרדות). ככה שהייתי אומרת את אותו דבר מבלי לדעת על הרקע שלו זה ההתנהגות שלו שמובילה למסקנה הזו ולא העבר שלו. העבר שלו רק מסביר מאיפה הוא למד את זה ולמה הוא כל כך טוב בזה. את מתעלמת שהוא אמר במפורש למור שהוא מצויין בזה ואם היה רוצה היה משתמש בזה איתה אבל באותה סיטואציה לא היה מעוניין לדבריו. אישית צריך לשפוט כל אדם לפי מישהו שעומד לפניך אבל אין מה לעשות כל המכלול שלנו זה משהו שאנשים לוקחים בחשבון זה הטבע האנושי זה לא אומר שצריך לשפוט את ההווה שלו על פי העבר שלו...יחד עם זאת שלוקחים בחשבון דברים וחסכים שנשארו אצלו כתוצאה מהעבר שלו...הוא בן אדם מורכב ואי אפשר להתעלם מכך. כל אחד בוחר איך לקחת את העבר שלו ואיך הוא מתמודד עם זה. אישית לא מקובל עליי הרבה מהתנהגות של גב גם כבן אדם לא כנגמל אלא כבן אדם עם זה יש לי בעיה והעבר שלו לא נותן לו לגיטמציה לפגוע באחרים ולנצלם לתועלתו האישית.

sendibar0

New member
הבעייה היא שאת כותבת כאילו

כל מה שאת אומרת הן רק עובדות. כמובן גם אני שמעתי את זה על נרקומנים, אבל לא שמעתי דבר על אקס נרקומנים. כאלה שבאמת נגמלו. לא כאלה שהולכים לגמילה און אנד אוף. וגב הוא לא נרקומן כבר מספר שנים. זו רק דוגמה. אבל את כותבת על כולם בשיכנוע דומה, וכאן הבעייה.

goodpink

New member
זו רק צורת כתיבה שאני כותבת עובדות אני מציינת

זאת וזה נכתב גם בצורה אחרת. אבל מצטערת זה לא אפשרי לכתוב על כל משפט בפורום על תוכנית טלויזיה לדעתי סברני אליבא ד וכו' מקווה שזה מובן מהקשר ובכל מקרה כנראה שהנחישות בדעות עוברות לכתוב...אבל אני תמיד פתוחה לשנות את דעתי אם מראים לי שאני לא צודקת וכו' תמיד עם ראש פתוח. ציינתי שמדברת על נרקומנים במהלך התמכרות שלהם. ולגבי גב באופן ספציפי זה עדין קיים ויכולה להגיד מאחר ואנחנו רואים את ההתנהגות שלו ומבינה שהיה ככה גם בהישרדות וכמובן הוא גם העיד על עצמו. כך שלא רואה היכן הביתה. לטעמי השיחה בכתבה של אחד הילדים עם אמו הבנתי את הכאב שהוא צריך את אימו אבל הבנתי גם את האמא שנשמעה מאוד כנה אבל כנראה עברה הרבה איתו והרבה מניפולציות רגישיות ובכלל זה אמרה לו ..."אמא זה לא רק טרמפ וכסף..." מכאן נבעה ההערה. מקווה שרוב הנגמלים לא מאמצים התנהגות כזו לאחר מכן לא יודעת אולי יש מחקרים על כך איך הם בסוטואציות זוגיות חברתיות וכו' מקווה שלא...במקרה של גב רואים שכן הוא אימץ הרבה מזה ובוחר מתי להשתמש בזה. לא אומרת שהוא אדם רע מיסודו רק שהוא בן אדם מאוד מורכב עם הרבה חסכים אבל לא מקובל עלי שבעקבות זאת הוא יפגע ריגשית באנשים אחרים לשם הצלחתו כאשר יש אפשרות לא לעשות זאת לדוגמא מה שהוא עושה לחן.

sendibar0

New member
זה כבר נשמע יותר טוב../images/Emo13.gif

על חן אני לא אכנס איתך לוויכוח. אני פשוט לא מסכימה איתך, אבל על גב, שהוא לא נרקומן בהווה, הוא היה נרקומן וניגמל, היום הוא ספונסר של נרקומנים. בכל אופן, גב התנהג בהשרדות בדיוק כפי שהמשחק מכתיב. מותר לשאול באיזו שפה את מתבטאת יותר טוב מעברית? אם אנ גלית במקרה, אנחנו יכולות להבין אחת את השניה טוב יותר! בכל אופן בהשרדות מטרת המשחק בהגדרתו היא להיות מחוכם יותר, שנון יותר ולשרות יותר מכל אחד אחר. זה אומר מניפולציות, שקרים, בגידות, וגם בריתות. בודדים אם בכלל, שיחקו את המשחק בצורה "נקייה" וגם הגיעו לגמר. אז את צריכה להבין, שגב לא בהכרח בא עם תכונות של נרקומן למשחק, אלא להפך, עם תכונות של שורד.

וואלה? מהבוקר? סיממו אותה עד להדחה?

אומנם בקושי צפיתי היום, אבל בכל פעם שהצצתי היא לא הייתה שם.

ela501

New member
מה מדהים בה ?שום דבר חוץ מיופי אין כלום

בחיים לא ראיתי דמות בריאלטי שלא מספרת כלום על עצמה, סימן שיש הרבה מה להתיר

poseidon111

Active member
מה את יודעת על ליהיא למשל?

מה את יודעת על קרן,פרט לסיפור בצבא(?) מה את יודעת על דניאל,פרט למקום עיסוקה? אינך יודעת כלום על אף אחת ועל אף אחד,כמובן שאינני מכליל את אתי ויוני,שהייתי מוריד 90% מסיפוריהם. את ביקורתית מידי כלפי אורטל.אף אחת מהן אינה טובה ממנה בנושא זה.

sunflower11

New member
היא אמרה שיש המון דברים שהיא לא יכולה לספר

מול כל המדינה. ושאפילו מה שהיא סיפרה היא לא מאמינה שהיא אמרה. היא מאוד חוששת לפגוע במשפחה שלה.

חני 57

New member
אורטל סיפרה על עצמה ,לא צריך

לספר הכל מול המצלמות !!!במשדר האחרון עם איריס הבנו שהיתה איזה בעיה עם גברים שרצו אותה רק פיזית כנראה היה איזה גבר שניצל את תמימותה !!היא ספרה שהיא השתנתה והפסיקה להיות מרדנית אחרי שלאבא שלה היה אירוע מוחי ,שהיא עוזרת לאבא שלה מבחינה כספי,היא ספרה על אחיה שהתגרש מגיסה שהיא לא אהבה והיום יש לו מישהי אחרת טובה,היא ספרה שהיא נולדה בטעות שההורים שלה לא רצו עוד ילדים ,נדמה לי אפילו אמא שלה היתה עם התקן!היא ספרה על הגברים העשירים ועל הבחור העני שפתח לה את העיניים ושאותו היא הכי הרבה אהבה וכו וכו !!

למעלה