שרשור הופעה

FireRescue

New member
נפלה הבמה...

06/10/2007 18:29 מאת Kיציק תל אביב: שוטרת איבדה הכרתה ומספר ילדים נפגעו מחבלות בקריסת במה - כוחות במקום שוטרת איבדה הכרתה ומספר נערים נפגעו קל מחבלות בקריסת במה במהלך הופעה בגני התערוכה בתל-אביב. כוחות רפואה בהם כונני 'איחוד הצלה' והצלה 'גוש דן' נמצאים במקום ומעניקים לנפגעים סיוע רפואי. לפי שעה לא ברור אם ישנם לכודים מתחת לבמה ובמידת הצורך פרטים נוספים בהמשך.

lid15

New member
שרשור הופעה!!

- תמונות, סיפורים, חוויות הרגשות לכאן!!!- * טוב הגעתי בעשר בבוקר הכרתי אנשים הופעה מדההיימה + רוק של ביל על האצבע שלי חיחיחי אההעהעה יום מושלם אני אפרט יותר מחר אני פשוט עוד בהתרגשות

clarkkent100

New member
טוקיו הוטל

מישהו יודע עד מתי בדיוק הם נשארים כאן, והאם יהיו עוד פגישות מעריצים?

16yaeli

New member
מישו יודע מתי הם עוזבים אולי?

ובקשר להוםפעה היה ענק למרות הכל ולמרות הפתועים! חבל שנגמר ואני בטוחה שיקח לנו זמן להתאושש חח אני לא יכוהל לישון:]

SpongBobit

New member
היה משהו לא נורמלי.

אין איך לתאר כמה היה מדהים. כמה כולם מושלמים !,היו שם די הרבה מבוגרים שהסתירו..ומלא בנות חמודותD: הייתי די באמצע, ודיי דחפו אותי.. אבל זה היה לא נורמלי, כזה מדהים,השירים היו מושלמים וטום השפריץ עלי מים!!!!מהפה שלו!!!!!!אומגאדD: מושלם פשוט.הכל..

5ifi

New member
למישהו יש תמונות מההופעה (השווה של הלייף)

ויצאו לו תמונות טובות? הייתי בהופעה והיה שווה רצח!!!!!!!! ביל כזה חתיך!!!! וטום פשוט חלום!!!! אמאלה!!!! וזה כזה באסה כי צילמתי מיליון תמונות ופשוט אף אחת לא יצאה לי טובה!!! : ( אז אם למישהו יש תמונות שיעלה אותם לפורום.. או שישלח אותם לאימייל שלי - [email protected] בבקשה בבקשה!!!!!!! תודה!!!

i panic

New member
עד כמה שאני יודעתת

ניראיל מחר הם חוזקרים כי הם טקעו את ישראל בסיבוב הופעות שלהם....אז הם עצררו פה..אז מחר הם חוזרים עד כמה שאני יודעת.. סורי שאני כותב עם שגיאות פשוט אני לא קולטת שראיתי ראת ביליל1!

היייה כזה מוווווושלם@#

פאק מי שלא בא פשוווווווווווט הפסיד ! חיכנו להם במלון וקיבלנו חתימווווות והכל ועשינו חאפלווווות וצחוקים חב"לז חחח היה נדייייר אבל רק חבל שאיבדתי את הנעליייייייייייייייים שלי

TaaaaaaaaaaL

New member
הופעה הכי טובה !~!

היה פשוווט כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ביל הסתכל לי בעינניים !(ולא אני לא מהמפגרות שממציאות סיפורים !) גם טום , אבל ממש לשניהההההההההההההה :[ הייתי שורה שניה בערך כל הזמןן .. מחצו אותי מללללללללללללא =[ חברה שלי יצאה ..מרוב לחץ. והיה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתי את ביל כ"כ מקרוב .. ראיתי תזיעה שלווו ות'גומהההההההההה מחכה להופעה הבאה כבר.. אוף=[ זה נגמר!

../images/Emo191.gif אעעעעעע פגשתי אותך נכון?!

או שזה היה חלום? XDD אני לא זוכרת! אם זה היה חלום אז מזה סליחה אבל נראלי שמישהי פנתה אליי ואמרה לי כזה: היי את תמר? כן. אני ספונג'בובית XDDD

הייתי שורה רביעית.

עד תחילפת ההופעה. בתחילת ההופעה,אחרי שעתיים שעמדתי צמודה לבנות עם שיער פזור,רטובה לגמרי מזיעה,אחרי שכבר היה עשן והכל,פשוט לא יכולתי לנשום ורעדתי,אז שומר הוציא אותי החוצה ואז חזרתי למופע ועמדתי בצד. פיספסתי כמה שירים,אבל לא נורא

Cuttie Cat

New member
איזה שירים הם שרו?? מה הם שרו באנגלית?

מה הם אמרו בעברית? חחח בנות תענו :(

ElinorLahav

New member
איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאמאמא

ההההההיה כ"כ ממממממממממדהים ! אוווקי תקשיבו אני הילדה שעמדה על פח והסתיייירה לחצי אנשים תהופעה :| מיצטעעעערררת !!!!1 היה הכי נדיר אוקי דקשיבו אני נישקתי את טוב והוא חייייך אלי ופאקינג נתן לי לנשק אותו !!!! וביל היסתכל לי בעיניים ואמר לי שלום ונתן לי חתימה ! והיה ההופעה כ"כ כייפית , אה וחשוב לציין שגם היתעלפתי :|||
אהה ועוד יותר חשוב לציין שכל זה לא היה קורה בלי הנסיכות : שיר לידר מיה רוזה מיכל ואוווורי שלי :) היה לי הכי מדהים בעעעעעעעעעעעעעעעעעולם ! שיבואו שווווב :) עוד כמה ימים אני יעלה תמונווווווווות
סורי על החחפירה זה האנרגיות

TaaaaaaaaaaL

New member
נישקת את טום0 ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. מבאסת שכמוך .. חח =[

ElinorLahav

New member
תיקון * רציתי פשוט להוסיף עוד משו ../images/Emo9.gif

וזה קרה בידיוק שהשומר שלו בא לקחת אותו אז הוא כזה היסתכל אחווורה וחייך אלי ! וניראלי הוא זיהה אותי בהופעה כי ראיתי אותו דופק לי חיוווך רצחני , ולא היה אפשר לפספס אותי עמדתי הכי גבוה מכולם עמדתי על פחחחח !
אני כ"כ שמחחחה ! ואני חושבת שההם נהנו ראו את זה על ההבעות של ביל בפנים ! הוא היה כ"כ גאה שהו מופיע בישראל שזה למות

למעלה