שרשור הופעה

LiHiLuSh

New member
ח אמ יש מצב כי הבנתי לאיזה אחת

מכתב אחד והוכל והיה עוד מלאה בחוץ אני מקווה שהגיעה וביקשתי שישלחו אימיל עם הגיעה נקווה שאני באמת יקבל משהו

i panic

New member
לידררר !!

לא ראיתי אתוךך ....אניו ספיר חיפשנו אותך..><

lid15

New member
טוב שלא צילצלתי לספיר איזה מאה פעםםםםםםם

אעלווווווהיםםםםםםםם

crazysapir

New member
מההההה אני הצקשרתי אלייך 100000 פעם וזה היה

על אל זמין או משו כזה לידרי כ"כ רציתי לראות אותך וכבר אבא שלי היה בלחץ ללכת[הוא בא לאסוףפ או7תי]

McLeaFLY

New member
היה סבבה

אבל לא נהנתי ממש..הדבר הראשון שהעלה חיוך על פני זה היה כשראיתיי את ביל ^^ היה צפוף!!!!!הייתי קודם בשורה הראשונה ועם הזמן עברתי לשורה השנייה ולא שמתי לב אפילו =0 כשההופעה התחילה היה ממש חנוק [!!] וחשבתי שאני עומדת להתעלף .אז ישר הלכתי אחורה כדי קצת להירגע ולנשום אוויר^^בכלל שחכתי מההופעה!בסוף חזרתי לשורה ב10 ניראלי והיה יותר טוב..פחות אנשים..וקיבלתי ת'בקבוק של גוסטב :]] קיצר התאכזבתי מההתנהגות ואני בטוחה שגם טוקיו הוטל .. וביל כ"כ יפה!!רק היום הבנתי כמה שאני אוהבת אותו ^^

Mrs Kaulitz

New member
ההופעה הייתה בת אלף זונותD:

באנו בבוקר למלון וראינו אותם, נגעתי בהם וקיבלתי חתימות...צבטתי לביל תטבעת ונגעתי בו מהצוואר עד לסוף של החולצה:p אחרכך תפסנו מונית לגני התערוכה והנהג היה משוגע אוקיי הייתי באיקון להתקשר למשטרה:\ ההופעה הייתההה קצרה מדי לטעמי רציתי עוודדדדד חחחחחP: ומהזה פחדתי להמעךP: אבל היה לי כל כךךךךךךךךךךךךךך כיייייייייייייייייייייףD: והכרתי מלאמלאמלאמלאמלא ילדיםםם והיה לי מהזה מושלם עם שני, עדי, מיה, אלינור, לידר, שיר ועוד כל מי שהיה איתנו=] כוסמו>< תפסתי תמגבת של ביל ומישהי חטפה לי מהיד:( זה נחת בידיים שלי שלי שלי וכולם התנפלו עליי:( נאאא אבל היה כייף! *ביל יסקס אני מחכה לךךך שתבוא שוב!*

l0veTH

New member
נגעעעת בביל?!?!?!?!??! יאאאמה!!!!!

גמאני רוצההההההההההההההההההההההה!!!!! =\

animfanatic

New member
הייתה הופעה סוף הדרך!!!

בכניסה היה ממש גיהנום אני הייתי מאלה שנפלו וזה היה ממש נורא ראיתי את החיים שלי עוברים מול העיניים, כאילו איזו ברבריות...אנשים יכלו למות שם. זה היה ממש לא בסדר...אבל אחרי שהסדרנו נשימות ונכנסנו לאולם והיינו במקום לא רע בכלל היה פיצוץ, הם היו מדהימים והייתה אווירה ממש פיצוץ....אההה תמונות יהיו מחר בהזדמנות....

YuviR

New member
אין לי מילים.

אני עוד לא שומעת כלום, אני מתה מעייפות, ואני לא מאמינה שכרגע חזרתי מהופעה של טוקיו הוטל היה מושלם!!!!!!!!!

LiHiLuSh

New member
מה שכן הייתי המומה

מכמה הורים שהיו שם וגם חצי העולם לא ידע את השירים ואני כזה עומדת ושרה בצעקות את השירים ועם כזה מה? את מכירה את השירים האלה!?! חח כמו זומבים עמדו אבל המשיכו ליקפוץ והוכל חחח ידעתי כמובן את כו להשירים ושרתי את כולם למרות שלא היה לי ממש קול לשיר חח

X Slider

New member
איזה חמודים הם היווווווווווווווו

זה מה שיש לי להגיד ח מ ו ד י ם!! וידידה שלי שבאה איתי אמרה שהם מעוליייייםםם והיא לא אוהב בד"כ מוזיקה כזאת וכמובן שהם מכולים דה.. איך ביל חייך כל הזמן ואיך הוא התפדח להגיד מילים בעבריתת דייי נמסתי
*פקצה* טוב חפירות מחר!!

i panic

New member
אז אתה היית מאחורי!@@

ואני כזאת "זה שחף לא זה לא הוא..רגע זה כן הוא !! ואם זה לא הוא .." חח..אז ראיתי אתוך ..ח.ח.

LiHiLuSh

New member
ראינו אותך בטור ושרנו מזל טוב אואו חח

ונכו ןאהא הם היו ממש חמודים ונכו ןחח הוא כזה אמר תודה רבה ופרצוף מוזר יעני שהוא לא יודע מה הוא אמר חח אבל הוא היה ממש חמוד ואהאהא

למעלה