שרשור הופעה

l0veTH

New member
אתתת ניששקקקתת את תוווווווווווווווווווום?!?!?

וואט דה??!?!?!? איך??! מתי-אחרי ההופעה או לפני?!?!?!?!?!?!? יאאאאאאאמממה גמאני רוצה נשיקה מתוווווווםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

ElinorLahav

New member
נישקתי אותו בלחי לפני ההופעה כשכולם היו במלון

והוא כזה חייך בבישנות ! אחח איזה חמוודי

אלינורי נסיכה שליי 33>

איזה חמודה את !! כל כך נהנתי אתמול! אני בחיים לא אשכח את היום המדהים הזה שביליתי איתכן וכמובן עם טוקיו במלוןןן ואייי התרגשות הייתההה בלתי יאומןןן וכולםםם חתמו לייי אעאעאעאע חיתמות מושלמות יש להן את הריח של בילללללל אעאע :) היה -מד-ה-י-ם!!

יואו זה היה מדהים@@@

במלון, נגעתי בביל והלכתי למות!! ובהופעה הייתי שורה ראשונה ונמחצתי למוות חחח.. אלב זה היה כל כך שווה את זההה טום כזה מושלםם 1!! והם נתנו הופעה ענקיתתתתתתתת אווו אני מתה מהתרגשות לא יכולה להוסיףףףף חח

crazysapir

New member
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo26.gif

אפילו אחת אמרה שהיא הייתה בכל ההופעות בארץ כמעט..וזאתי הייתה ה-הופעה!!!11111 יווווו הוייתץי ככה גקרוהב בליל..ויש לי חתיכה מהגבת ופאקקקקק איזה פוגו היה על המגבת בנות התחרפנו שם... ו והקטע שהם עשו עם מוסנון יוווווווווו וסקרים והכל זסה היה שפוט ההופעה הכי טובה שהייתי בההההההההה[ולא הייתי באף הופעה><
] ורוב השירים היו בגרמנית אולי רק 2-3 באנגלית

i panic

New member
יש לי את המגבתת.1!!

אעאעה ספיפיר עוד שניה והיינו מכניסות את ביל להריוןן!!!!!! אעאעעא!~11!!!!!! יו..איימללה והכי טוב שגלגלץ ראייןן אוותתנוו ואנחנו כזה "כןן ושמענו בום ויתנפצה זכווכית..."ובכלל לא היינו שמה ..עח..!! יו.ו.היה ליגה..ח.ח.סתם ספיר לע תיבההליי! ושיט הפלא שלי נהרס והיו שמה מלא תמונות של ביל@@ וגיאורג וגוסטב וטםם1!! אעאעא!! מייד איך שניכנסתי הביתה ניילנתי תא מגבת ואני הוכלת למסגר את זה ולא אכפת לי!!!!!!!!!!111 אעאעעאעא...היה שוועההההה!@!!

i panic

New member
חח ניראלך שאני אשכחח אותך1!?!!

אוהבת אותך מלא מלא מלא מלא !!!!!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאוו איזה כיף שנהנית! D:

חיפשתי אותך מלאאאא! O: וידיד מטומטמם שלי מחק לי מלא מספרי טלפון מהפלא אז לא יכולתי להתקשר S: עם מונסון באמת היה מדהים! שרתי את זה בצרחות מטורפות D: וגם את סקרים1!!! היה הכי שולט בארץ!!!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאוי לא נורא../images/Emo3.gif

אני צריכה את החדש שלך
*במסן או במסר כמובן..*

יסמיןןן

New member
../images/Emo99.gifהיה מהמם!!!

מבחינת ההופעה עצמה - כ"כ נהניתי!! הייתי מעדיפה שיהיו יותר שירים באנגלית, ופחות בגרמנית... אבל גם כמו שהיה זה היה נחמד ביותר. מה היה הקטע שביל כל הזמן דיבר גרמנית? למה נראה לו שמישהו בקהל יודע גרמנית?! אבל בכל אופן - היה כ"כ מדהים! לראות את ביל ממרחק של אולי 5 מ'... ובסוף, ששלותם ישבו מקדימה....
בקיצור, היה ממש טוב חוץ מזה שהייתי שעות על הרגליים וההידחפויות בין האנשים היתה זוועתית והיה ריח של בית-שחי חח... למי יש תמונות???

PerfectSP

New member
ולא מספיק,הרי גרמנים, ../images/Emo190.gif

מדברים מהר! אז אנשים כמוני,שיודעים ככה ככה גרמנית,לא יכולים לקלוט אותו כי הוא מדבר מהר!!!!!!!!!!! ומי שלא מבין בכלל לא מביןXDDDD וואי,וראיתי את השפתיים של טום,וכל פעם הוא אמר כזה דנקה שן[תודה רבה למי שלא מבין] והוא היה כזה חמוד!!!!!!! הוא היה די מולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא שמעו מה שהוא אמר כי הוא לא אמר למיקרופון,וראיתי מה הוא אמר והוא כזה חמוד!!!!!@#$% הם אשכרה אבל לא יודעים אנגלית,הא?XDD לא הבנתי למה הוא חושב שאנחנו דוברי גרמנית כולנו

LiHiLuSh

New member
כן נתתי אותו לספיר והיא

נתנה לאן או לרה לא יודעת היא הייתה איתם ונתנו איתו את כול המכתבים והפרס ואני מקווה שהם באמת קיבלו את זה

i panic

New member
זה יה עם דובי?

כי ראיתי אחדד..ומישהי החזיקה תא זה ואמרה שצריך ליזרוק את זה אליהםםץץץלא הבנתי כל כך אבל אניח ושבת שזה הגיע..

למעלה