שרשור הופעה

SpongBobit

New member
מנסה לשחזר..יש לי בינתיים 16

רידן ורגסנן קינדר סקרים (לט מי יו מייק סום נויס!!!!11) ליב דיה זיקונדה אוברס אנדר דיה וולט לב איז דד מונסון ספרינג ניש ביי יור סייד ברמנית,לא זוכרת את השם.. אין דה נאחט רטה מיש ברייק אווי איש בין ניש איש הילניג וו זין אוירה הנדה סטיץ' אין גלאק זה מה שאני זוכרת..

Just Daniel

New member
אממ הנה by your side בגרמנית,

והרשימה שעשית באנגלית, יותר נוח ^^" (סלחו לי אם יש שגיאות כתיב) Reden Vergessene Kinder Scream (זה היה אחד המדהימים...איך שכולם צעקו וואיייי איזה שווה היהה) Leb die sekunde Love is dead Monsoon Spring nicht Ich bin da In the nacht Rette mich Break away Ich bin nicht ich Heiling Wo sind eure hunde Stich ins Gluck Ubers Ende der Welt נראה לי שזהו... אולי יש עוד אבל אני כל כך מתרגשת שאני נזכרת שזה מבלבל XD

PerfectSP

New member
אז זכרתי את כל השירים שהיו!!!D: ../images/Emo190.gif

ושיחזרתי את זה יום אחרי....
אני גאה בעצמיD:

LiHiLuSh

New member
לא זה יה באנגלית וגם לב איז ד ומונסון ו

סקרים ומה עוד נממ

florit11

New member
לא מצליחה להוציא את הפנים המופתעות+מאושרות

של ביל, שמילאו את המסים מהראש. הוא כ"כ התלהב מההערצה... הכרטיס השלם ש-לא- בדקו לי תלוי ומחייך אליי מהקיר. היה כ"כ טוב, ההופעה הראשונה שלי הותירה רושם עצום.

Y u k k i

New member
../images/Emo203.gif אני חייבת לכתוב על ההופעה, כי היא באמת

עשתה לי איזה קליק רציני. אני לא אכתוב על כל הפאקים (שרשור התמרמרות מיוחד? עד כדי כך??) ועל זה שחצי מהקהל היה בהמתי ועל כל האנשים שדחפו לפני המופע וגרפו פוסטרים לימיטד אדישן בחבילות של 20 לאדם אחרי המופע (-מעריצה אלמונית אחרי ההופעה: "את צריכה את *כל* הפלקטים האלה?" -פרחה אלמונית: "אופס, לא שמתי לב!" XDD) ו.. רגע, אמרתי שאני לא כותבת את זה. אבל ההרגשה שנכנסה בי ברגעים הראשונים של המופע (אחרי שעות הציפיה המייגעת) ולא יצאה ממני עד עכשיו, שינתה את הכל. עם הצלילים הראשונים של Reden - השיר הקצבי האהוב עליי של טוקיו הוטל (!!!! ממש בשבילי!!) רציתי לקפוץ עם הידיים למעלה כמו בת 15. ממש קשה להסביר את זה בצורה יותר מפוקסת, אבל להיות שם נתן אנרגיה מדהימה.. בתור מישהי שטוקיו הטל בשבילה היתה סתם עוד להקה נחמדה - בשביל לשים את הדיסק שלהם מדיי פעם באוטו וזהו, עכשיו כל השירים שלהם נשמעים לי אחרת, אחרי שראיתי את האנשים שעושים את המוזיקה הזאת ממש מולי, ובמיוחד ראיתי איך הסולן שר אותם. עכשיו זה כבר לא עוד סאונד MP3 מקודד על הדיסקמן/מחשב ותמונת סשן יפה מהאינטרנט (מתוך עוד מיליונים כאלה) ששרה, עכשיו אני יודעת *מי* משמיע את זה, איזה הבעות פנים יש לביל כשהוא שר את זה, איך הוא מחייך כשהוא שר. לא הייתי יכולה לראות את זה באף תמונה "יפה ומסוגננת" של הלהקה - שעל פי תמונות כאלה אני באמת לא יכולה לשפוט בן אדם כי סך הכל זאת רק פוזה למצלמה והרבה הכנות ועיצוב מלאכותי (ועם כל הכבוד, לא התעניינתי בלהקה מספיק כדי למצוא גם תמונות "לייב" שלהם מהופעות, וגם אם כן הייתי - אני לא חושבת שתמונת לייב מהופעה אחרת היתה מעבירה לי את ההרגשה הזאת.. הייתי צריכה *להיות שם* ולראות אותו מולי בשביל להרגיש את זה). החיוך של ביל באמת שובה לב והא הקסים אותי. כל ההופעה לא הפסקתי לקפוץ עם רוב הקהל (מה שהתחבר מצוין בשביל מישהי בת 20 פלוס שמרגישה במילא כמו בת טיפשעשרה עדיין) ושירים שלא כזה חיבבתי לפני כן נשמעו לי כל כך טוב ואמיתי (אם הבנתם למה אני מתכוונת..) לסיכום, המופע עצמו (לא מה שקדם לו, חלילה) נחרט בי כמשהו ממש קסום, ואם כמישהי שנכנסה עם כרטיס בחינם בהתחלה חשבתי בכלל לוותר על להישאר למופע, עכשיו אני יכולה להגיד בלב שלם שהייתי מוכנה גם לשלם את המחיר המלא של הכרטיס כדי לבוא. ואם לפני זה הייתי מקשיבה לשירים של טוקיו הוטל דיי בקושי, עכשיו אני לא יכולה להוציא את הMP3 מהאוזניים ולדכא את הדחף לקפוץ עם ידיים מורמות ^__^ איזה הרגשה כייפית!! וכמובן כמובן - התגשם מה שבאתי בשבילו במקור - ובאתי כדי לשמוע גרמנית!! אני מאושרת שכל השירים חוץ משניים -שלושה היו בגרמנית *_* והיינו צריכים להרים את שלט ה sing bitte auf deutsch (שביל קלט אגב) רק פעמיים וגם זה בשביל שלא ארגיש שציירתי אותו לחינם D: והרעיון שלהם לתת מופע אקוסטי קטן בסוף היה מקסים (וואו זה היה.. חושך.. כולם הלכו מהבמה.. יוצא מישהו בחושך.. גורר שני כיסאות פשוטים.. שם על הקאטווק.. "מה הם הולכים לעשות אקוסטי אין מצב!! :OOOO"). וגם, ראיתי את ה-כ-ל (כנראה כי בכל זאת הייתי יותר גבוהה מחלק מהקהל, ובשירים האהובים עליי קיבלתי טרמפ על הגב). ודרך אגב, החצי הנותר של הקהל היו בנות חמודות שהופתעו מהבהמוּת שהלכה שם בדיוק כמונו. ודוקא דיי הרבה אנשים בהופעה היו לבושים ממש מגניב (לא שחור לא אימו ולא נעליים). הרגשתי מוזר (ונפלא!) לראות את חברי הלהקה, בעיקר את ביל (כי הוא הזמר בכל זאת) כל כך מקרוב, וממש לראות את כל הבעות הפנים שלו.. ועוד יותר מוזר הרגיש לראות את השיער שלו
כשמסתכלים על התמונות משום מה לא נוצרת הרגשה של "איך לעזזל זה עומד??" אבל פנים מול פנים זה פשוט לא עזב אותי!! תודות מיוחדות לאנשים שעשו את האירוע הזה לעוד יותר כייפי - תודה שחף (ובהצלחה בקרבי!!), תודה דפנה, ותודה סבתא של נקו שהשיגה לנו בריסטול D: וביל נראה ילד מקסים ^___^ ראו עליו שהוא ממש נהנה במופע ונהנה לשיר! הוא חייך המון והחיוך היה מאוד אמיתי ופשוט, וזה מה שעשה את הכל. לי בכל מקרה.

Y u k k i

New member
אולי לא כמוכם, אבל מה שבטוח זאת היתה

הרגשה ממש טובה מרעננת כזאת, שממש חיברה אותי למוזיקה של טוקיו הוטל עכשיו זה היה מיוחד

crazysapir

New member
מאודדד

אבל אני חושבת שאת לוקחת את רב המעריצות כי מעריצות מוגזמות גרופיות יותר מידי..זה ממש לא ככה רק שתדעי

כתבת יפה. ../images/Emo24.gif

אני ממש מבינה את הרגשות שלך, למרות שאצלי זה קצת אחרת: ב"שראיי" התאהבתי עוד לפני המופע אבל עכשיו אני יכולה להגיד שגם "זימר 483" הוא אלבום נפלא ואני מחוברת אליו הרבה יותר בזכות ההופעה. גם אני הרגשתי שחזרתי לגיל העשרה בזמן ההופעה. ^_^ תחושה כיפית! יש במוסיקה שלהם משהו כ"כ חי, שלא לדבר על איך שהם מופיעים - טוקיו הוטל באמת נתנו הופעה מצויינת מכל הלב. אני לא יכולה לחכות להופעה הבאה שלהם, ויש לי כבר תוכניות עם מי ללכת.
לא ממש הבנתי על מה מגיעה לי תודה (אם כבר זה צריך להיות הפוך...) אבל מי אני שלא אקבל אותה?

Leb Die Sekunde

New member
ווואט מאיפה הוצאתם את זה?

לא נפלה הבמה ולא כלוםםם הייתי שם~ בין כל החיות בשורות הראשונות.. ומולי בנות מתעלפות מהחונק פשוט ברחתי החוצה חיותת אז טוקיו הוטל תנו לנשום בחייאת! אני ממש התאכזבתי מהופעה ועם להגיד ת'אמת. כן בכיתי בסוף בגלל שזה ממש לא מה שרציתי שיהיה.. וכן גם עליי דרחו בלי סוף ואני פשוט התאכזבתי.. כל כך רציתי לראות משו מההופעה אבל לא יכולתי למה.. כי אנשים חנקו אנשים שעתיים לפני שהתחילה ההופעה! אין לי מה להגיד מצטערת אני שמחה על כלל מי שנהנה נהנתם במקומי חחח

PerfectSP

New member
פחחח לא נפלה שום במהXD ../images/Emo190.gif

לא שאני ראיתי
אבל כן התנפצה הזכוכית של הדלת הימנית לכניסה לאולם והיו נפצעים ככה הבנתי:)

למעלה