שרשור הופעה

lid15

New member
תמארייייייי אני אוהבת אותךךךךךךךך

ואין לי קול חמוד יש לי קול של ילדה בת 4 חיחיחי דיי תמריי אני אוהבת אותך כ"כ!

../images/Emo191.gif זה כל כך לא נכוןןן יש לך קול כזה חמווד

יש לי קול של גבר עצבני וחצי מסורס XDD
לא פגשתי אותך :( אני אוהבת אותך 33333>

florgirl20

New member
האמת?...../images/Emo168.gif../images/Emo178.gif

הייתה הופעה נחמדה מאוד, וקצת התפלאתי שהיו שירים משראיי D: אבל באופן כללי זה היה ממש סיוט,היה צפוף,חנוק ועד עכשיו כל הגוף שלי כואב. בקושי אני יושבת פה וכותבת. חיכינו להם פאקינג 3 שעות %!@^%#^$ זה היה מוגזם!... ביל כמו תמיד היה חתיך. אבל לעזעזל הוא הסתכל רק לצדדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאמצע הוא בקושי הסתכל! ואני הייתי שורה שניה ככה... *לא חשוב שנימחצתי למוות* טום וגיאורג היו חמודים :) את גוסטב ראיתי רק בהתחלה ובסוף. בוא נאמר שצריך לעשות עוד הופעה,פיצוי על זאת. היה אפשר להנות הרבה יותר!! אני לפחות מתנחמת שסוף סוף ראיתי אותם ואת כל המעריצים המדהימים!
נ.ב שחף תודה י'שקס

היה כ"כ כיףף !

הייתי במלון שלהם וראיתי אותם והם ניסו לחתום לי אבל כולם עלו עליהם : | הכרתי מלא אנשים איבדתי את החברות שלי ואז מצאתי את מיה המושיעה שלי וראינו את רוזה ומיכל היפות ואז מצאתי את החברות שלי היה ממש כיף איןן לי מילים לתאר כמה

florit11

New member
הם כאלה יפים!

ראיתם איך ביל חייך והיה מבסוט מכל ההערצה? הוא כ"כ יפה... ><" וכשהוא התחיל לנענע את העכוז... XD נקרעתי.... מישהי שהייתה לידי זרקה לטום אזיקים עם פרווה, והוא התחיל לצחוק D: הוא לא הראה את הקעקוע... ;_; בטן שקסית שלא ראיתי.. ;_; נמממ... מתי התנפץ הקיר ומתי הבמה קרסה? לא שמעתי וראיתי שום דבר.. :O הקלטתי את ביל אומר "שלום תל אביב" עם המבטא שמדהים שלו... לאלאלא, הוא פשוט מדהים.... טגב, מישהו סיקר/ראיין אותם? הם יבואו שוב? משהו???? זה מש חשטב לי@!!!!!!

PerfectSP

New member
היה מדהים!!@#$%^&*../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

אני מעתיקה את החפירה מפורום סימפל פלאן למה אין לי כוח לכתוב שובD: וואי איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!!!כזה אדיר!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*^%$#@! אז אני אספר בקצרה על מה שהיה.. באנו אני וחברה שלי ב-12.. חיכינו.. באחת הלכתי לשירותים כדי שאני לא אצטרך אח"כ,אז הלכתי לתחנת דלק פז,שיש שם יילו,ונכנסתי לשירותים שמה
חזרתי.. היו איתנו עוד איזה שתיים,שגם לא מתנו עליהן.. אז אני וגאיה[חברתי] הלכנו לקופות שהיה שם צל ואמרנו להן להישאר שםXD שיישמרו את המקום,פחחחח[כי הם קנו ממני כרטיס אז הן היו תלויות ביDD:] ישבנו,דיברנו עם אנשים... בארבע לא פתחו קופות,כנראה בחמשXD בחמש וחצי יצאתי עם הכרטיסים שלנו... כבר נהיה בתורים[יש אברעה כניסות לגני התערוכה עצמם,לא לביתן] הכל דחוס,אין מקום לאיש, אז אני וחברה שלי עמדנו לידן,כשהן נמחצו להןףאנחנו היינו מחוץ לתור,מחוץ לדבר הזה שמגדיר את התור,מעקה כזה, ולא נמעכנו בכלל,ואז פתחו שערים בשש,ואנשים התחילו לרוץ כמו חיות!אז נדחפנו באמצע...זה היה ממש קלXDDD ואז,הרי זה בביתן,ואנחנו בנתיים נכנסנו רק לגני התערוכה,אז היו לפני,ברחבה עצמה לפני הביתן,עוד שערים כאלה של משטרה אבל,בגלל שנכנסנו כמו חיות,ובכלל זה קהל של מטורפים[!],אז היה לחץ נוראי,ואני רצתי ישר לחלק בלי הרבה אנשים,ואני בספק אם בכלל היו אמורים לפתוח את החלק הזה,אבל זה היה בקצה,והיה שם שומר,שניסה לא לתת לנו לעבור,אבל בסוף הפלנו את השערים ואז רצנו לכניסה לביתן עצמו. שמה,אני למזלי הלכתי לכניסה השמאלית ביותר,שבהתחלה לא היו שם הרבה,לכן הלכתי לשם,וכמובן היו דחיפות,של לחץ שאתם לא מביניםD: אבל אני הייתי בין הגבוהים שמהD: קיצר,בהתחלה השומר שמה לא נתן לנו להיכנס,אפאחד עוד לא נכנס,ואז הוא התחיל לפתוח אצלנו את הדלת,לא ראיתי מה היה סביבי,אין לך זמן לראות,אתה במרוץ הזמן אל המקום הכי טוב שתוכל להיות בו,אז הוא פתח,וכולם רצו כמו חיות! מה שאומר,שאפילו את הביקורת של הכרטיס נשארה לי! עד לשער האחרון אני וחברה שלי היינו יחד,אבל בכניסה לאולם,לא מצאתי אותה,הסתכלתי שניה אחורה אבל לא יכלתי,רצתי ישר,כי היה מקום עם שורה שנייה!קיצר איבדתי אותה,מילא,גם ככה תכננתי ללכת לבד
אני יכולה להסתדר לבד:) אז פגשתי כמה אנשים נחמדים,כמה פחותD: עמדנו...משש וקצת,כי כל הריצות סה"כ לקחו איזה 8 דקות,כי הכל היה באטרף של החיים שלכם![איזה אדיר זה היהXDDDDD] עד שמונה וחצי...שאז הם עלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה,ואח"כ גיליתי,ממישהי נחמדה שהייתה לידי,והיא נכנסה מהשער הימני ביותר לאולם,שהתנפצה שם השמשה, אני גיליתי רק אח"כ,XDDDDDD. וגם אמא שלי אמרה לי שאמרו ש-6 אנשים התאשפזוXDDDDDDDD קיצר,גיליתי באמצע המופע,שכן,אני בהחלט כמעט הכי גבוהה שם,כי הסתכלתי אחורה,כדי לראות אם יש גבוהים יותרP: וראיתי שהאנשים נמוכים יותר ממניD: אבל הייתי שורה שנייה,ולפניי היו שתיים קטנות,אז זה גם היה הרבה יותר טוב מבאוונסנס,כי היה לי את הקדימה לנשום![והפעם למדתי מפעם קודמת,לא משנה מה,אני מביאה איתי בקבוק קטן לפחות של מים]. כיוון גם שהייתי שורה שנייה,הרי תמיד מחלקים מים,אז לשורה ראשונה ושנייה זה תמיד מגיע,בכמויות,ולשורות אחרי פחות.. ואפילו הביאו לנו קרח!לפחות לשורה ראשונה שנייה הגיעה...היה לי 3 קרח!!!!!!!אחד בפה,והשניים שאחריו באו אחד קיררתי את פניי[
] והשני בפה,רררר. כמובן,שכמו כל הופעה היו את כל הדחיפות,שהפעם היה לי יותר קל,מפאת אוכלוסיית הקהל,שמרביתם היו יותר קטנים ממני בגיל ובגובה. ובהופעה עצמה... היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההופעה פשוט מצוינת!!!!!!אדירה!!!!!!!!!!!!מלאת אנרגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה הופעה הרבה יותר טובה מההופעה של אוונסנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה היה שעה וחצי שלמות!!!!!!!!!!!!!!!כל כך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! והוא שר את השיר האהוב עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*)&^%$#@$%^&* ולא סתם,השיר הזה,הוא היה גם מהאלה שתורגמו בעבור הדיסק באנגלית,'סקרים',והגרסא האהובה עליי של השיר הזה היא הגרסא הגרמנית,והוא שר את הגרסא הגרמנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vergessene Kinder לשלטוןןן
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור,הייתה ההופעה של החיים שלי! פשוט הייתה נהדרת,נפלאה,מקסימה,אנרגטית,קופצנית,כיפיית ומדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלום שהתגשם

ShirLewis

New member
היה סביר, אבל בין ההופעות הפחות כיפיות

אל תתנפלו עליי. אבל לדעתי זאת הייתה אחת ההופעות הכי פחות כיפיות שהייתי.. בתור אחת שהייתה ב19 הופעות ממש לא נהנתי. אולי זה קשור לזה שהייתי עם רגל סדוקה ולא יכלתי לעמוד בקהל כמו תמיד-בגלל ההתנהגות הזוועתית של הבנות. אני לא מאשימה את הבנות פה בפורום .. אבל אם ההתנהגות בכלליות הייתה יותר נורמלית אני יכולה להבטיח לכם שבחצי שנה-שנה הקרובה הייתה לכם עוד הופעה. אבל לא, זה היה חייב להיות אסון. אני אישית באתי לשם ב-8:20 ונכנסתי ישר למאחורי הקלעים, בלי לחשוב פעמיים .. אחרי ששמעתי בחדשות שהתנפצה הדלת. למה אתן חייבות לעשות את זה? לתת לבנים להרגיש רע שבגללם בנות נפצעו ולא נהנו מההופעה? זה בדיוק מה שקרה .. אני אישית חושבת שהבנות היו צריכות לרסן את עצמן .. וזה מה שמאוד הרס לי את ההופעה [!!!] רציתי להיות נורמלית כמו כל אחד אחר ולהיות בקהל .. אבל במקום זה ישבתי בצד ובקושי ראיתי משהו : \ אני לא מאשימה אותכן באופן אישי, דווקא חשבתי שההופעה בארץ זה אחד הדברים שאני יותר יהנה בהם, כי מבחינתי זאת עדיין הארץ שלי .. לא קשור לאיפה שאני גרה. מהבחינה של הלהקה אני חייבת לציין שהרבה זמן לא ראיתי את ביל נותן כלכך מעצמו .. לטום היו אנרגיות מטורפות, גם לפני ההופעה וגם ראו את זה על הבמה. אני יכולה להגיד לכן שהם בעצמם אמרו שהיה ממש כיף, הם נהנו נורא..גם מהביקור הקצר בארץ ושהם מצטערים לשמוע על מה שקרה שכלכך הרבה בנות נפצעו והתעלפו. ושוב, אני לא מאשימה רק את הבנות, יכול להיות שלא נהנתי בגלל שהייתי עם קביים וסדק ברגל ..

Just Daniel

New member
יודעים מה אני חושבת?!

שהרבה בנות פה ממש ממש ב-ש-ל-ו-ת!!!! הייתי בהופעה והיה מדהייייםםם פשוט מדהיםם!!!!! הצלחתי להידחף פנימה עם חברה לשורה השנייה בול באמצע והייתי שם עד חצי -שלוש רבעי ההופעה, אחר כך כבר היה קשה לנשום אז חזרנו אחורה ונעמדנו שם (שזה לא היה רע בכלל בכלל). היה מדהים. באמת. זה כיף שיש מקום לזוז ולא צריכים להידחס ולהידחף כמו בקופסאת סרדינים, אבל זה לא היה גרוע מידיי, כלומר, אני מודה שהיה קטע שכבר לא נשמתי, היה צפוף, וכבר נמאס לדחוף את כולם כדי שלא ימעכו אותך, אבל זה היה הכי הכי הכי שווה שישששש. רגע רגע, מה ציפיתן? זו ההופעה הראשונה של טוקיו הוטל, זו הופעה מחוץ לארץ, וגאדאמט, היו שם בנות שהן כאלו עדינות נפש, רציתי לסובב להם כפאפה ולהעיר אותם, לאן הן חשבו שהן הגיעו? קונצרט בהיכל התרבות??! אם לא מתאים לכם, הדלתות פתוחות ותמיד אשר להביט ממרחק מסויים. אבל אתן צריכות להתחשב בעובדה שזו ההופעה הראשונה של טוקיו הוטל בארץ, ושכולם היו בהיסטריה להיות כמה שיותר קרובים. חוץ מזה, אני באתי, צחקתי, קפצתי, צעקתי, צרחתי בכל הגרון, שרתי נחנקתי, הזעתי כמו סוס ונהנתי מכל רגע, זה היה מדהים. אין ספק שמי שרוצה ובא להנות שום דבר לא יפריע לו. חוץ מזה, אם להודות באמת, וכמו שכולם עשו בשורות הראשונות נדחפתי, ואני חושבת שבהופעות מהסוג הזה צריך להשאיר את כל הפרנציפים והרכות נפש בבית, פה צריך לשמור על הדברים שלך, במקרה זה זה על מקום טוב. היו שם בנות שבכו, ויש לי משפט אחד להגיד לבנות האלו "תבואו להנות!" וגם כגודל הציפיה כגודל האכזבה. ז"א שזה דבילי לגמריי ועושה רק רע לצפות לדדברים גדולים מידיי כמו לחבק את ביל או לעלות לבמה, תרגילו את עצמיכן לציפיות נמוכות, ככה שגם כשתבואו תהנו הרבה יותר, וגם אם יקרה משהו מיוחד תהיו אפילו מופתעות. אבל למה לבכות??? ביל עומד מול הפנים שלכם, גיאורג מימין וטום משמאל, וגוסטאב הבובון הזה גם כן באמצע, למה לבכות? סורי על החפירה הזוו XD אבל מבינה שהבינו את הכוונה

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

באמת,לא ידעתם שזה מה שהולך להיות? כאילו,הופעה מחו"ל,ובכלל הופעות,גם לא בחו"ל זה תמיד ככה! אולי בצורה פחות מוגזמת,אבל מה,לא ציפיתם לדחיפות?ללחץ? נו באמת,לחיות באשליות
אבל זה חלק מהאקשן בהופעהXD

florit11

New member
../images/Emo45.gif עם כל מילה

גמאני רציתי להיות בסוף, ואז החברות שלי גררו אותי קדימה ואיבדתי אותן.. נו טוב, אם אני כבר פה, יאללה להידחף! עמדתי כל ההופעה על קצות האצבעות, כי לא רציתי לדרוך לאנשים על הרגליים, נתנו לי מים, לגמתי נתתי לאחרות. אני חושבת שכל ההיסטריה הייתה בעיקר בהתחלה, לקראת האמצע-סוף העניינים נרגעו ונהנתי מאוד. הדבר היחידי שלא נהנתי ממנו, זה שזה עבר מהר מידי. אני דורשת ע-ו-ד גדול ושמן! אחרי שנגמרה ההופעה עמדתי מול הבמה כמה דקות, בשוק, ואז התחלתי לבכות. לא רציתי שזה ייגמר.

kushkush1233

New member
היה כל כך מדהיםםםםםם והייתי שורה ראשונה!#!@!@

יו גאד כל כך בא לי שוב חחח! קיצר באנו לשם רק בחמש וחצי והייתי בטוחה שלא יהיה לי מקום ואז פתחו תשערים ורצנו ונדחפנו חבל על הזמן והגענו לגדר של השורה הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וצילמתי מלא תמונות הוספתי פה אבל תתמונה הכי טובה!@!@ ויו אני זוכרת איך אמרו WELCOME TO TOKIO HOTEL וכולם צרחו חחח גאד בא לי שובב חח ובילוש שפך עלי את המים שלו הקדושים D: קיצר היה בן זונה!@!#@!#@! לא להעתיק תתמונה היא שלי חח

PerfectSP

New member
אני כזה בסוף ההופעה, ../images/Emo190.gif

שעוד הייתי בהשפעת הגרמנית,אמרתי לעצמי, ניין,דאס איסט נישט די אנדה

keren eckshtein

New member
לי היה סופר כיף ../images/Emo6.gif

אני באתי ב - 17:15 חשבתי אני לא יראה כלום . באתי נדחפתי בשערים והלך לי דווקא סבבה . אחר"כ נכנסתי לאולם והייתי בין הראשונים והיה סבבה . בהתחלה הייתי בין השורות הראשונות ואז יצאתי ואז חזרתי . אבל בשורות הראשונות עמדו שתי ענקיות שהסתירו לי הכל פשוט הכל .
אז יצאתי מחוץ לשורות ועמדתי יחסית בסוף אבל עמדתי טוב כי ראיתי טוב מאוד . והסתובבתי ממקום למקום ולא פספסתי כלום . ואז בסוף ההופעה הלכתי לצד של גיאורג והוא שפך עליי את מיימיו וזה היה טוב
וטום היה פשוט סקס רציתי פשוט לאנוס אותו באותו הרגע
.
וממש נהנתי ופגשתי חלק מפה מהפורום והיה מאוד נחמד . באמת שנהנתי . ואני ממש רוצה עוד הופעה והפעם אני חייבת לזכות במשהו מיוחד . זאת אומרת אני חייבת לקבל איזה חיוך או חתימה או חיבוק או נשיקה או קריצה או זיון * סתם
* מטום . אני חייבת . ואלינור אני כל כך מקנאה בך , נישקת את טוםםםםםם
. שמחה שכל מי שהיה נהנה ובאמת הייתה הופעה בת זונה
.

ElinorLahav

New member
בואי תננננשקי אותי בלחי שנישנקתי את טום !

המגע שלו יעבור אלייך

דנושהה

New member
היה כ"כ כיףףף!

היה פשוט כ"כ כ"כ כיףףף! טום וביל כאלה מהממים..וגם גוסטב וגיאורג. והם זרקו מגבות שכולם קרעו ורק אני לא קיבלתי =/
היה כזה שוווווה
אני אוהבת אותםםם 33>

../images/Emo220.gifכמעט פינו אותי לבית חולים!

סרבתי כמובןXD היה חשש לשבר ביד..-_- כלכך סבלתי מהכאבים.. לאט לאט(אחרי שלקחתי 500 כדורים)אז הכאב ירד טיפה.. אבל עוד נפוח לי.. וגם עכשיו אני מסרבת להתפנות עם אמא לבית חוליםP: כי פעם אחרונה שהייתי שם זה נגמר באישפוז וכמעט עוד ניתוח..-_- אבל.. ההופעה היתה מעולה.. ראיתי אותם עוד לפני זה בחדר שלהם(נו שהם יצאו וחזרנו כל שניה) היה מעולה ללא ספק.. הכרתי אנשים. היה שווה כל אגורה.. אבל יוסלס היו אמורים לחמם.. איך לא ראיתי אותם?! לא הגיוני!!!!! היה מעולה בקיצור=]

dorkiflitz

New member
היה כזה כייייייייייף!!!!!!!!!

באתי לשם ב14:00 ככה וראיתי את סנפ
ולינוי! ולא היו בכלל מלא בקופות אז התמקמנו ובשערים היו די הרבה.. וכל הזמן הבנות שהיו בשערים כל שניה צרחו סתם ככה, ואז כל מי שהיה בקופות הלך לשערים לראות מה כל כך מעניין שם אז התפנה לנו מקום בקופות אז אני וסנפ כל שניה צחקנו כדי שהם ילכו וזה אשכרה עבד!!! XD בקיצור, אמאמ. מה אני זוכרת.. אה כן, כשפתחו את האורות בגג של הקופות כולן צרחו כמו מפגרות ורק אחרי שעה ככה פתחו את הקופות.. XD קיבלנו את הכרטיסים, ופגשנו את רוז, שקד, חן, תמר ורוני והלכנו כולם לעמוד בתור ללשערים, פתחו את השערים וכולם פשוט רמסווווווווווווו אחד את השני!!!!! זה היה כזה מטורף!!!! לא בדקו כרטיסים! אנשים הפתלחו חופשי!!!
הכרטיס שלי עדיין שלם!!!! ואז הגענו לשערים של הביתן, ושם היה הכייייייי מטורף!!! החזקנו כולנו ידיים, וראיתי את הדלת של הביתן מתנפצת אבל אל ראיתי אפחת שנפגעה! עשו מזה מה זה בלאגן גדול! כל החברים שלי והמשפחה שלי מה זה נבהלו! דיברו עם כל העולם!!! ואז נכנסו ודפקנו ריצצצצצצצצצצה עדדדד לבמה! היינו מה זה קרובים! חיכינו קרוב לשעתיים שמה ואני חשבתי שעוש שניה אני מתעלפת, ואז פגשנו את ספיר השניה ומירית!!!
ועוד שתי בנות מה זה חמודות! היה כל כך כיף! העברנו את כלה שתעיים האלה בצחוקים.. ואז ההופעה התחילה, ומישהו אמר בגרמנית משהו ואז טוקיו הוטל וזה היה היה כזהמושלם!!! כולןןןןן צרחו בטירוווווף!!!! ואז טום עלההההההההההה!!!!!11 גאדדדדד!!!! הוא כזה מושלללללם במציאות!!!!!!!!! ואז ביל, והם שרו כמובן את אוברס, מה שכולנו ניחשנו וזה היה מטוררררף! צרחתי את האימאימאימאמאאאא של החיים שלי!!! וביל אמר תודה רבט ומה שלומכם כזה חמודדדדדדדד!!!! והוא דיבר בגרמנית, משהו מאוד לא חכם מצידו, אבל הייתי כל כך סחוטה, לא אכלתי מהבוקר ש-ו-ם ד-ב-ר היתי על הרגליים והייתי גמווורה ודי סבלתי שם אבל שומדבר לא הפריע לי להינות מההופעה! למרות שיצאתי משם עצבנית.. בקיצור.. יש מלא דברים שאני לא זוכרת כרגע, אבל צילמתי מלא סרטונייייייייים ואני מעלה ליוטיוב!!! ואני רועדת כרגע בטירוף כי אני נזכרת בזה ויש לי צמרמורת מטורפת.. ואני רוצה שובבבבבבבבבב!!!!!!!!! אני לא מאמינה שראיתי אותם במציאוווווות גאד!!!!!!!

dorkiflitz

New member
שכחתי!!!!!

כשעמדנו ליטף (הבת זו**) עברה לידינו עם עוד חבורה של איזה 6 ילדים מחזיקים לה את הידיים והיא רצתה לעבור קדימה, כמובן שלא נתנו לה!!! התחלנו לקלל אותה ולצעוק עליה ולא נתנו לה לעבור! חהחהחהחה! וגם כשסאקי עלה לבמה אז כולנו כזה צעקנו "סאקי! סאקי!" XDDD זה היה כזה מצחיק!

למעלה