היה מדהים!!@#$%^&*../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif
אני מעתיקה את החפירה מפורום סימפל פלאן למה אין לי כוח לכתוב שובD: וואי איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!!!כזה אדיר!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*^%$#@! אז אני אספר בקצרה על מה שהיה.. באנו אני וחברה שלי ב-12.. חיכינו.. באחת הלכתי לשירותים כדי שאני לא אצטרך אח"כ,אז הלכתי לתחנת דלק פז,שיש שם יילו,ונכנסתי לשירותים שמה
חזרתי.. היו איתנו עוד איזה שתיים,שגם לא מתנו עליהן.. אז אני וגאיה[חברתי] הלכנו לקופות שהיה שם צל ואמרנו להן להישאר שםXD שיישמרו את המקום,פחחחח[כי הם קנו ממני כרטיס אז הן היו תלויות ביDD:] ישבנו,דיברנו עם אנשים... בארבע לא פתחו קופות,כנראה בחמשXD בחמש וחצי יצאתי עם הכרטיסים שלנו... כבר נהיה בתורים[יש אברעה כניסות לגני התערוכה עצמם,לא לביתן] הכל דחוס,אין מקום לאיש, אז אני וחברה שלי עמדנו לידן,כשהן נמחצו להןףאנחנו היינו מחוץ לתור,מחוץ לדבר הזה שמגדיר את התור,מעקה כזה, ולא נמעכנו בכלל,ואז פתחו שערים בשש,ואנשים התחילו לרוץ כמו חיות!אז נדחפנו באמצע...זה היה ממש קלXDDD ואז,הרי זה בביתן,ואנחנו בנתיים נכנסנו רק לגני התערוכה,אז היו לפני,ברחבה עצמה לפני הביתן,עוד שערים כאלה של משטרה אבל,בגלל שנכנסנו כמו חיות,ובכלל זה קהל של מטורפים[!],אז היה לחץ נוראי,ואני רצתי ישר לחלק בלי הרבה אנשים,ואני בספק אם בכלל היו אמורים לפתוח את החלק הזה,אבל זה היה בקצה,והיה שם שומר,שניסה לא לתת לנו לעבור,אבל בסוף הפלנו את השערים ואז רצנו לכניסה לביתן עצמו. שמה,אני למזלי הלכתי לכניסה השמאלית ביותר,שבהתחלה לא היו שם הרבה,לכן הלכתי לשם,וכמובן היו דחיפות,של לחץ שאתם לא מביניםD: אבל אני הייתי בין הגבוהים שמהD: קיצר,בהתחלה השומר שמה לא נתן לנו להיכנס,אפאחד עוד לא נכנס,ואז הוא התחיל לפתוח אצלנו את הדלת,לא ראיתי מה היה סביבי,אין לך זמן לראות,אתה במרוץ הזמן אל המקום הכי טוב שתוכל להיות בו,אז הוא פתח,וכולם רצו כמו חיות! מה שאומר,שאפילו את הביקורת של הכרטיס נשארה לי! עד לשער האחרון אני וחברה שלי היינו יחד,אבל בכניסה לאולם,לא מצאתי אותה,הסתכלתי שניה אחורה אבל לא יכלתי,רצתי ישר,כי היה מקום עם שורה שנייה!קיצר איבדתי אותה,מילא,גם ככה תכננתי ללכת לבד
אני יכולה להסתדר לבד
אז פגשתי כמה אנשים נחמדים,כמה פחותD: עמדנו...משש וקצת,כי כל הריצות סה"כ לקחו איזה 8 דקות,כי הכל היה באטרף של החיים שלכם![איזה אדיר זה היהXDDDDD] עד שמונה וחצי...שאז הם עלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה,ואח"כ גיליתי,ממישהי נחמדה שהייתה לידי,והיא נכנסה מהשער הימני ביותר לאולם,שהתנפצה שם השמשה, אני גיליתי רק אח"כ,XDDDDDD. וגם אמא שלי אמרה לי שאמרו ש-6 אנשים התאשפזוXDDDDDDDD קיצר,גיליתי באמצע המופע,שכן,אני בהחלט כמעט הכי גבוהה שם,כי הסתכלתי אחורה,כדי לראות אם יש גבוהים יותרP: וראיתי שהאנשים נמוכים יותר ממניD: אבל הייתי שורה שנייה,ולפניי היו שתיים קטנות,אז זה גם היה הרבה יותר טוב מבאוונסנס,כי היה לי את הקדימה לנשום![והפעם למדתי מפעם קודמת,לא משנה מה,אני מביאה איתי בקבוק קטן לפחות של מים]. כיוון גם שהייתי שורה שנייה,הרי תמיד מחלקים מים,אז לשורה ראשונה ושנייה זה תמיד מגיע,בכמויות,ולשורות אחרי פחות.. ואפילו הביאו לנו קרח!לפחות לשורה ראשונה שנייה הגיעה...היה לי 3 קרח!!!!!!!אחד בפה,והשניים שאחריו באו אחד קיררתי את פניי[
] והשני בפה,רררר. כמובן,שכמו כל הופעה היו את כל הדחיפות,שהפעם היה לי יותר קל,מפאת אוכלוסיית הקהל,שמרביתם היו יותר קטנים ממני בגיל ובגובה. ובהופעה עצמה...
היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההופעה פשוט מצוינת!!!!!!אדירה!!!!!!!!!!!!מלאת אנרגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה הופעה הרבה יותר טובה מההופעה של אוונסנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה היה שעה וחצי שלמות!!!!!!!!!!!!!!!כל כך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! והוא שר את השיר האהוב עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*)&^%$#@$%^&* ולא סתם,השיר הזה,הוא היה גם מהאלה שתורגמו בעבור הדיסק באנגלית,'סקרים',והגרסא האהובה עליי של השיר הזה היא הגרסא הגרמנית,והוא שר את הגרסא הגרמנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vergessene Kinder לשלטוןןן
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור,הייתה ההופעה של החיים שלי! פשוט הייתה נהדרת,נפלאה,מקסימה,אנרגטית,קופצנית,כיפיית ומדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חלום שהתגשם