שרשור הופעה

florgirl20

New member
חח סאקי המושיייי *גבות*

אני ושקד צעקנו גם "גו סאקי" XDDD כל האולם הסתכל עלינו ככה- 00

היה כ"כ טוב! [אין פה חפירות^.^]

הם בהחלט יודעים לתת הופעת רוק מצויינת! הם נראים כ"כ טוב במציאות
וביל בכלל לא נראה בת במציאותO: אני עכשיו עורכת סרט עם תמונות וסרטונים ואז אשים פה קישורP: זה יצא כ"כ מגניב^^ היה שולת'! היה מטורף! והם חייבים לבוא שובXD /m\

y e h u d a s

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

היהה כזה מושלםם איןן הם כאלהה הורסיםםםםםם אני עדיין לא מאמינה זה נראה כמו חלוםםם.. ויש עוד מישהי חוץ ממני ששמה לב שהוא אמר בעברית "אנחנו הולכים לשתות"????? יואוו זה היה כזהה מתוקקקקקקקקקקק וטוםםםםםםם שזרק את המפרטותתתתתתתת אמאא הורסססססס... אבל חרמןןן קטן הסתכל על הבנותתתת חחחחחחח.. אין אין ביל כזה מאמייייייייי.... ואנשיםםם במציאותת הוא בכלל לא נראה כמו אישה הוא נראה גברר הורסס והייתי שמחה שיעשה לי טובה קטנההההההההההההההההההה שתביא איזה 300003030 ילדים לעולםם הזההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הורסססססססס די די באלי לבכות שזה נגמר כל כך מהררררררררררררררררררררררררררררררררררר

sapsapsa

New member
היי חברההה אני לא מעריצה שלהם אבל באתי לשמוע

איך היה?? אתם חושבים שהם נהנו? או שסתם הם כזה אמרו אוי עוד איזה הופעה מפגרת בארץ מוזרה?? אהה ומה היה כל הקטע עם הזכוכית?

ShirLewis

New member
הם בעצמם אמרו לי שהם נהנו,

אז כן .. הם ממש נהנו למרות שזה היה ביקור קצת והם רוצים לבוא שוב. ועם הדלת זכוכית רק הבנתי שמהלחץ היא נשברה, אבל לא הייתי שם שזה קרה אז אני לא יכולה להגיד :]

זהו את השירים של טוקיו הוטל

אני יודעתת איזה שירים אלהה!!!! א. redi set go! ב. monson ג. schrei :p

Linor Suoh

New member
פחח XD אתן משעשעות

תגידו נכון כולכן מתחת לגיל 13? XDDDD שמעתי רק בנוגע למגבת שהתנפלו של על איזשהי ילדה וכמעט מעכו אותה למוות XD והכל בגלל מגבת חחחחחחחחחחחחח שיטט אנשים יותר מדי אובססיבים סך הכל בנדם שעושה את העבודה שלו וקשה להאמין שאתן מתרגשות שהוא נישק או חיבק או הסתכל עליכן XD כאילו, אתן באמת חושבות שהוא עוד שניה מרים תטלפון ומשיג את המס' שלכן? סך הכל עשה את מה שהוטל עליו כל העניין הזה של טוקיו הוטל פשוט גרם לי לצחוק שחבורת ילדות בנות 13 רודפות בצעקות אחרי להקה של ילדים בני 13 או לפחות נראים ככה ואחד קוקסינל XD תהיו בריאים

rocket

New member
האמת שרובנו מעל גיל 13 ../images/Emo13.gif

ואני שמחה ששיעשענו אותך כי זאת לא ממש הייתה הכוונה. וזה לא שאת כזאת "מבוגרת" שאת יכולה להסתכל על כולנו מלמעלה ולצחוק, כן? עכשיו ברצינות - אני מסכימה שזה לא בסדר ואף מוגזם כל מה שהלך שם בגלל מגבת\מפרט גיטרה\הבקבוק של טום. אלה סך הכל חפצים, כן? אבל אם את כבר רוצה להעביר ביקורת על ההתנהגות הזאת שלא נראית לך, ולהצביע עלינו ולומר שאנחנו קטנות וטיפשות, לפחות תעשי את זה בניסוח מכובד כי מה שכתב לא בדיוק הוסיף לך נקודות של בגרות.

Moki XD

New member
פאקק היה מושלם

כ"כ עצוב שזה נגמר. הייתי שורה שניה!!! יאיייי!!!! הייתי בצד שמאל איפה שטום היה 3>3>3> ונשבעת לכן שהוא הסתכל עליייי הוא הסתכל על מלא בנות כמו שראיתי.. חח אבל העיקר שהוא התסכל גם עליי!!! ובשיר און דה אדג' [בגרמנית] היה קטע די ארוך איזה 10 שניות שביל התסכל עליי ויעני שר לייייייי... ומתישהו הוא הסתכל עליי שוב לאיזה שניה. פאקקק היה פשוט מדהים. אני אל רוצה לחפור >< אבל יש לי כ"כ הרבה מה לספר 3>

noambill

New member
בשביל מי שלא היה...

מי שהיה אם אפשר לשלוח את הרשימה של השירים שהיו!? לא חייבים.... נבין אם לא(=

אממ ננסה לשחזר P:

מרוב התרגשות אני לא בטוחה שאני אזכור הכל.. מה שבטוח זה לא בסדר שהם התקיימו אבל זה מה שזכור לי- break away heilig monsoon der letze tag ich bin nich ich spring nicht in di nacht reden scream final day vergessene kinder rette mich wo sind eure haende lieb die sikunde by your side ואמממ אני לא נזכרת כרגע בועד ^^ למי שיש להוסיף עוד שיגיד

st00shi

New member
הם שרו את פיינל דיי ולא את דר לזטה טאג וגם

וגם את Wir Sterben Niemals Aus

למעלה