שרשור היכרות

שוב היכרות ../images/Emo11.gif

שם: יחזקאל ישורון מקום מגורים: תל אביב גיל: 17 כיתה: יא' 2 אמנים אהובים: אינפקציה, איפה הילד, ברה'לה סחרוף, משינה, הקספרים, מוניקה סקס, ג'רמי קפלן, סיסטם אוף אה דאוון, קריידל אוף פילת', רד הוט, אורפנד-לנד ועוד.. נו את אליס אני לא מכיר

nany12

New member
סופסוף פורום!

אז שוב נעים מאד נתי בטטי פתח תקוה 17 וחצי י"ב אמנים חוץ מאליס: יותר מדי....הכי הכי Iron Maiden שיר אהוב של אליס: Heaven Beside You ו- Got Me Wrong תמונה שאלין המוכשרת צילמה!

Aline In Chains

New member
שיו. נתי וקוקי../images/Emo13.gif

תראו!! תראו!!! הוא דומה למתופף של אליס!!
וברוך הבא כמובן
:).

Walk On Water

New member
גם אני :}

שם: הילה
מקום מגורים: גן נר. גיל: בעוד חודש 16!!1 כיתה: י' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: אירוסמית', אואזיס, גאנז, גו גו דולס.. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס:down in a houl תמונה:

takomun

New member
tak....

שם: טאקו, כן, כן... טאקו (ואני לא אתיופי :) מקום מגורים: רחובות גיל: 24 כיתה: לומד במכללת Muzik, נחשו מה... אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: Tool, Android Lust, Marilyn Manson, Sepultura, Acid Bath, Nine Inch Nails שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: Got Me Wrong... תמונה:

NatashaInChains

New member
mememe../images/Emo80.gif

אני לא מגיבה הרבה אבל קוראת מידי פעם כשיש לי זמן, אולי אתם זוכרים אותי קצת מימי הקומונה או הפורומים בהיידפרק..או שלא:) שם: נטלי מקום מגורים: נתניה גיל: 19 כיתה: א' (מכללה) אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: soundgarden, NIN, the doors, led zeppelin, rage against the machin, megadeth, symphony x, dream theater.. יש עוד אבל אין בכוחי
שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: אע..נגיד junkhead תמונה:

גם אני פה לפעמים..

שם: איך שאתם רוצים. מקום מגורים: טבעון! גיל: 18 כיתה: י"ב 9 אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: יותר מדי מכדי לרשום פה. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: יותר מדי מכדי לרשום פה. תמונה: בהזדמנות אחרת.

פייייייי פורום ההההללויהההההההה../images/Emo70.gif

שם: אריק מקום מגורים: חיפה גיל: 31 כיתה: ב' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: Babylon zoo שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: them bones תמונה: אין אין אין מזל טוב,אין ספק שללהקה הזאת מגיע פורום מסודר.... שיהיה בהצלחה,אני אבוא לפעמים

למעלה