שרשור היכרות

עופריקי

New member
טוב שנזכרו לפתוח פורום...

שם: עופרי מקום מגורים: אשקלון גיל: עוד חודש ו19 יום, 17. כיתה: יא' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: Within temptation, system of a down, beatels, Jack Johnson ויש עוד כילו.. אליס לא כאלה אהובים עלי אני סתם חובבנית;[ שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: Heaven Beside You תמונה: o_O

clean grunge

New member
IיבחושIאנלא מאמין..פ-ו-ר-ו-ם!!!...

אוויי..סוף סוף..אחרי שנים של קומונה מחתרתית הגיע הזמן לפורום..אוווח..מזלטוווף.. שם: עובדיה///.. מקום מגורים: צומת הקראווילה/מסמיה.. גיל: 14 וחצי(בהכחשה ל..) כיתה:
.. אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: אמממ..NIRVANA..CHRISTIAN DEATH..וכו'.. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: וואוו..לא ניתן לבחירה.. תמונה: ועוד יש מחשבה לתת לי לנהל(יאא רייט..שמתי לב איך "ניהלתי" את הקומונה...)

clean grunge

New member
IיבחושIאל תהרסי לי את ה"עובדיה!"..

ותמיד תהיתי.."מסוקסת"..זה מלשון בעל קסקסים?!.. (לא..כי אני חופף כל יום!!!...)

mikey man

New member
שגיאאאאא!!!

תעשה לי דבורים תימנים שכולם יסתכלו עליהם בצורה מוזרה בעזריאלי!!!

clean grunge

New member
IיבחושIתנקס' ו...

גם לפני הדבורים היו מסתכלים עלי בצורה מוזרה בעזרי.. סליחה..תיקון טעות..עדיין מסתכלים**...

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo94.gif יאי!^ ^ פורום!!!!!!!11111111

יש לי נקע בקרסולD: איזה צחוקיםXD _____________
שם: ליהD:
מקום מגורים: בארשבע.
כיתה:ט'
אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: פינק פלויד
,לד זפלין
,הדלתות
,דיפ פרפל
.
שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: רוסטר.
תמונה:
יומנעים

everynormal

New member
עונה באיחור....

שם: אוריאן מקום מגורים: באר שבע גיל: 15.5 כיתה: י' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: דיסטארבד, פרל ג'אם, סאונדגרדן, בליינד מלון, וולוט ריבולבר, אודיוסלייב, טמפל אוף דה דוג, מאד סיזן, מאדר לאב בון, מאדהני, פיקסיז, סוניק יות', אל7,הול..... שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: כרגע זה בראד'ר תמונה: אין לי כרגע אנסה להשיג

למעלה