שרשור היכרות

yuli28

New member
שלום!../images/Emo13.gif

שם:יולי גיל:16 איזור מגורים:חדרה עיסוק:מממ..תלמידה? שיר מועדף:i cant live with u החבר האהוב בלהקה:בריאן מאי

Shusho

New member
שלום שלום!../images/Emo9.gif

שם:מיכלי גיל: 16 אזור מגורים: פ"ת עיסוק: תלמידה[?] שיר מועדף: באמת שאין לי. רק דיסק (Jazz) החבר האהוב בלהקה: מייאו?:$

darklighter

New member
ME../images/Emo3.gif../images/Emo115.gif

שם:עדי גיל:21 (עוד שבועיים 22 חחח) אזור מגורים:מרכז... עיסוק:בין עבודות שיר מועדף:קשה להחליט יש הרבה... החבר האהוב בלהקה:פרדי מרקורי

ליאור153

New member
../images/Emo24.gif

שם:ליאור גיל:16.5 אזור מגורים:ירושליים עיסוק:תלמיד תיכון שיר מעודף:אין אחד ספציפי ובקושי מכיר שירים שלה ובשביל זה אני פה להכיר מקווה שמספיק

PennyLaneM

New member
מכיר את...?

we will rock u? או את we r the champions? הולם אותך :] זה של קווין. בתור התחלה,תוריד [לא ניראה לי שמותר לדבר כאן על הורדות,אבל עדיין מאחר ואתה לא מכיר אף שיר,אז אינני יכולה להגיד לך להאזין לדיסק מסויים.] את love of my life או את bohemain rhapsody שאלו שני השירים שאני אישית,הכי אוהבת. תתמכר :]

Light Of God

New member
אני! אני! אני! ../images/Emo168.gif

אוריה, בן 21 קרני שומרון (ליד כ"ס) חייל who wants to live forever - יצירת אומנות מרגשת עד דמעות! בעיקר לאור הסוף הטראגי. שיר שאני שומע ברגע משבר. פרדי, אין מה לעשות. האיש אגדה.

אני
אני
אני
אני
אני

שם: נועה
אזור מגורים: מודיעין כזה..
עיסוק: תלמידת תיכון
שיר מועדף: אין מיוחד אני אוהבת את כולם
החבר האהוב בלהקה: בריאן מאי

Great King Rat

New member
אני :)

שם: מתן גיל: תיכף 18. אזור מגורים: ר"ג עיסוק: תלמיד שיר מועדף: יש הרבה. Great King rat, All dead, All dead, Bo Rhap, The show must go on, ויש עוד. קשה לבחור אחרי ששמעת את כל האלבומים שלהם. חבר אהוב: חוץ מפרדי? בריאן מאי. אבל פרדי יש רק אחד.

12ShakirA12

New member
עונהההההה........

שם: בדוי
שיר מועדף: של קווין אז Bohemian Rhapsody שאני גם מנגנת
ושל שאקירה- כולםםםםםם חח
החבר האהוב בלהקה: הזמר שאין לי שמץ איך קוראים לו.... אני שומעת כולה כמה שירים באולי חצי שנה....... אבל כנראה עכשיו שאני פה אני אשמע הרבה יותר

SwitchMan

New member
.......

שם:ניר גיל:15 אזור מגורים:הרצליה עיסוק:תלמיד בלעט שיר מועדף:וואלה..שאלה קשה.. החבר האהוב בלהקה:פרדי..לא מכיר מספיק את השאר

Boro747

New member
תגיד אתה בפורום בהיד פארק

או בפורום של עכבר הזהב איפהשהו??

cruela devil

New member
שלום...

אני דינה:) אוהבת מאוד מאוד את קווין:) מקווה שהפורום יצליח ויגדל:)

למעלה