שרשור היכרות

aniroosh34

New member
מה קורה חברה?

הגיע הזמן שללהקה הכי טובה בעולם יהיה פורום בתפוז... או קיי, אז ככה: שם:אמיר פטרשבסיק גיל:16 עיסוק:תלמיד שיר מועדף:ANOTHER ONE BITES THE DUST,SEVEN SEASOF RHYE חבר להקה מועדף:כולם מדהימים אבל חייב לומר פרדי מרקיורי ורוג'ר טיילור

../images/Emo79.gifתורי../images/Emo79.gif

שם: בן
אזור: השרון
עיסוק: תכנות
שיר מועדף: I want to break free וגם Bohemian Rhapsody
חבר אהוב: רוג'ר - כי הוא נראה הכי טוב כאישה

PennyLaneM

New member
יאי!

פורום לקווין :] כבר התחלתי לחשוש,וכמעט שלחתי לתפוז מייל מה עם פורום לקווין. כיף! שם: מורן גיל: ביוני 17 אזור מגורים: מרכז :| עיסוק: תלמידה [?] :] שיר מועדף: משתנה מפעם לפעם. אבל נכון לעכשיו love of my life החבר האהוב בלהקה: פרדי ה-מ-ל-ך ובריאן מיי :] יאי!

DanWeits

New member
הכי מבוגר בינתיים?

שלום שם: דן גיל: 25 עיסוק: היי טק שיר אהוב: יש הרבה, Who Wants To Live Forever אחד מהם חבר להקה אהוב: פרדי כמו כן מחזיק בכרטיס להופעה עם פול רוג'רס במדריד (לא יכול לחכות)

Teo Toriatt

New member
מחזיק חדש בשיא

שם: --- גיל:27 אזור מגורים: מרכז עיסוק: היי טק שיר מועדף:The March of the Black Queen החבר האהוב בלהקה: Brian H. May ומחכה להופעה בהייד פארק עם רוג'רס....

DanWeits

New member
אהלן אהלן....

אני נוסע לראות את ההופעה במדריד מתי ההופעה בהייד פארק?

Teo Toriatt

New member
אין עוד תאריך

בריאן אמר באתר שלו שהם בדיונים על זה, באתר של הבסיסט של ההופעה (שכחתי את השם) זה הופיע וירד מייד אבל מדברים סביב ה24 ליוני... יש אתרים לא אמינים שכבר מוכרים כרטיסים אגב אבל בריאן אמר שהוא לא ממליץ לקנות מהם (גם שהמחירים מופרזים בעליל, 75 פאונד לכרטיס הכי זול + 50 פאונד משלוח)

DanWeits

New member
אני מדבר על ההופעה עם פול רוג'רס

בטח שיש תאריכים הנה:

Teo Toriatt

New member
זה מה שאמרתי

מה שיש לך זה התאריכים הרישמיים. אבל יש שניים לא רישמיים להייד פארק חודש אחרי שבריאן מיי כבר הודה שהם במגעים מתקדמים לסגירתם. התאריכים מופיעים ב www.queenconcerts.com וההתיחסות באתר הרישמי של בראיין Brianmay.com וכמובן שזה חלק מהסיבוב עם פול רודג'רס מי חשבת שישר במקום? רוג'ר טיילור אלוהים ישמור? (כן אני יודע שהתחלתי ריב עם אוהדיו אבל הבחור לא יודע לשיר...)

idanem

New member
אני אני אני!

שם: עידן מלכיור גיל: 15.9 אזור מגורים: צפון הנגב עיסוק: תלמיד.. שיר מועדף: רדיו גה גה החבר האהוב בלהקה: נראה לי שפרדי...

../images/Emo112.gif

שם: סיון גיל: 18 אזור מגורים: השרון
עיסוק: חיילת
שיר מועדף: בימים האחרונים In The Army Now. שיר של קווין- Bohemian Rhapsody
החבר האהוב בלהקה: פרדי

אניאניאני../images/Emo42.gif

שם: סול גיל: 15 ו-5 חודשים אזור מגורים: שטחים עיסוק: סטודנטית שיר מועדף: אוי קשה...=\ כולםםםםםםם החבר האהוב בלהקה: בריאן מאיייי!!!!

חח תודה! ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני חושבת שהוא תקוע. באמת שלא בשביל שיגידו שלא- הוא באמת כזה.

Ekrembo

New member
שלום שלום ../images/Emo9.gif...

אני אהד
(בלי ו'). בן 15.5 אשדוד...עוסק בעיקר בלימודים
. שיר? זה תלוי במצב רוח. מייד אין האבן, בוהימיאן, ושואו מאסט גו און. בריאן מאי כמובן

Boro747

New member
יאללה גם אני מצטרפת לפורום

שם: השם הרישמי יעל אבל אני מעדיפה יעלה (שם חיבה שחברים שלי הדביקו לי) גיל:14 4 חודשים 12 ימים חמש שעות שלוש דקות ו24 שניות (אבל מי סופר
) איזור מגורים:זיכרון יעקב (איזור חיפה) עיסוק: כרגע חטיבת ביניים בעתיד טייסת קרב שיר מועדף: כולם אהובים החבר האהוב בלהקה:פרדי ותתחדשועל הפורום!!

FreddieMercury

New member
ביקשתם? אז תכירו אותי.

אני אמיר, בן 15, ירושלים. עיסוק? לנסות לסדר ככה שיהיה לי מספיק זמן לחברה שלי, ללימודים, למד"א, לישון, לתופף, וכו'. שיר: The March Of The Black Queen. בלי שום ספק. ולא קשה לנחש מי חבר הלהקה המועדף עלי - פרדי מרקורי.

למעלה