שרשור היכרות

היי אני חדשה....../images/Emo9.gif

הייי מה קורה? קוראים לי מעיין ואני בת 14, יאווו אני חולה על קיון,היא הלהקה האהובה עלי
, יש לי כמעט את כול הדיסקים שלהם

n l m

New member
אוקיי

שם:נעם להב גיל:17 וחצי ביוני 18 עיסוק: תלמיד כיתה יא' שיר מועדף: משנה את דעתי כל הזמן, כרגע אלו Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Great King Rat, Sail Away Sweet Sister חבר להקה אהוב:פרדי מרקורי ובראיין מיי

יש פורום קווין

ואף אחד לא אמר לי?
((( שם:רותי , רופוס גיל:19 אזור מגורים:נתניה עיסוק:עוד מעט חיילת שיר מועדף:לא פייר שצריך לבחור. יש כ"כ הרבה! השיר שבגללו התחלתי- Don't stop me now או......אמממ...you take my breath away החבר האהוב בלהקה: בריאן.פרדי.בריאן.פרדי. אף פעם לא הצלחתי להחליט. פרדי יותר מרתק.בריאן כזה בריטי מתולתל- למרות שהשנים האחרונות לא היטיבו עימו

vitamin P

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה מאוד שתהני פה והפורום רק עכשיו נפתח.

MaStIk BaZoOkA

New member
היי =]=]

אני חדשה=] קוראים לי אלינור בת 15 וחצי, ואני אוהבת את קווין מאז ומתמיד..חח.. דורין! מזל טוב על עוד פורום שאת מנהלת

MaStIk BaZoOkA

New member
עונה=]

שם:אלינור גיל:15 וחצי אזור מגורים:נתניה (או יותר נכון עיר הערסים
) עיסוק:תלמידה בכיתה י'..חח.. שיר מועדף:show must go on וגם somebody to love החבר האהוב בלהקה:פרדי מרקורי (ז''ל
)

nkotb

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מצטרפת חדשה.
שם : קיים
אזור מגורים : אזור ת"א
עיסוק : אחר
שיר מועדף : love of my life
החבר האהוב בלהקה: בראיין המעצבן שכותב שטויות בבלוג שלו.
פגשתי את בראיין לפני הרבה שנים בלוס אנג'לס כחודש לאחר המופע לזכר פרדי מרקורי ז"ל ויש לי את הוידיאו להוכיח את זה.
http://www.brianmay.com/

16 מרי לו

New member
אניייי!!!

ממצף אנשים?? שם: תקראו לי מרי לו לבנתיים
גיל: 16 איזור מגורים:חור באמצע שומקום... עיסוק: אממממ תלמידה..? שיר מועדף: כולםםםםםם!!! כל שיר מושלם מבחינה אחרת! החבר האהוב בלהקה: הווו פרדייי!! מיי לאבבבב

Tragedy

New member
../images/Emo152.gifאני../images/Emo152.gif

ראשית ברכות לפורום כל כך ראויה!
שם: מאיר
איזור מגורים: חיפה
עיסוק: תלמיד תיכון
שיר מועדף: I am want to break free
החבר האהוב בלהקה: פרדי

B a m B a m

New member
אניאניאיניאניאני

שם : גבריאלה (גבי ) גיל : 15 אזור : ת"א עיסוק : נו מה העיסוק בגיל 15? בית ספר.... שיר : אין לי, כולם.... חבר אהוב : עדיין בדילמה בין בראיין לפרדי... היי, מנשמע?

shirush101

New member
ממ אני ../images/Emo3.gif

*שם: שיר *גיל: 14 וחצי.. *אזור מגורים: צפון *עיסוק: תלמידה..
*שיר מועדף: יש המון המון יפים קשה להחליט אבל נגיד ש- somebody to love *חבר אהוב בלהקה: רוג'ר טיילור- הכי חמדמד בעולם.

נעים מאד../images/Emo70.gif

שם: שירה.
אזור מגורים: פתח-תקווה.
עיסוק: חיילת.
שיר מועדף: אמממממממממ, לא יודעת.
החבר האהוב בלהקה: פרדי.

Aeroguns

New member
שלום../images/Emo13.gif

שם:אור גיל: 15.5 אזור:ראשון עיסוק:תלמיד.. שיר מועדף:....קשה..זה לפי מצברוח ותקופות עכשיו: Bohemian Rhapsody חבר אהוב בלהקה: בריאן

slapMe

New member
אז ככה..

שם: ירוֹן צינוֹבר
שיר מועדף: בעיקר שירים מQUEEN1 וNIGHT AT THE OPERA החבר האהוב בלהקה: פארוק כמובן
אגב אני חדש בפורום.. מקווה להשתתף הרבה..

למעלה