המממ... >.>;
טוב, אני אחלק את ההתיחסות שלי לשני חלקים: הכנס והמסיבה. הכנס הזה היה הגרוע ביותר שהייתי בו, והייתי בכל הכנסים שהתקיימו בארץ. המיקום שלו היה גרוע ביותר, גם בגלל הגישה האנטיפטית של הנהלת עריאלי לאנשים בכלל ולפריקונים בפרט, וגם בגלל מבנה האולם שהיה צר, ארוך, חשוך ומחניק. (שלא לדבר על כך שמהר מאד סגרו את הגג, אז אפילו פינת עישון נורמלית לא היתה שם..) חוץ מזה, הארגון היה לקוי ביותר, כך שפעילויות מתוכננות לא התקיימו, כמו שתי הרצאות שהתכוונתי לשמוע, ואלו שכן התקיימו נעשו בתנאים בלתי אפשריים, כמו ההרצאה של אלי שהתקיימה באולם המרכזי, באמצע הרעש של הגיימרים המתלהבים. בקיצור, כנס מעאפן, בלשון המעטה. היתרון היחיד שהיה בו הוא שפגשתי אנשים שאני אוהבת, ושהשגתי סוף סוף את התפוח של ריוק וכרך נוסף של ברזרק *__* בקשר למסיבה, כאן המצב אפילו יותר גרוע. נניח שהפלייליסט המתוכנן היה מדהים, לפני שחתכו לכם אותו לחצי שעה, עדיין, הוא תוכנן על ידי שלושה אנשים בלי לבדוק מה הקהילה רוצה, ולכן תאם את טעמם האישי בלבד. נראה לי שהכנת פלייליסט למסיבת Jrock בלי להעלות כאן, בפורום היחיד בארץ למוזיקה יפנית, שרשור בקשות ומשאלות לשירים שיהיו במסיבה, היא במקרה הטוב שיכחה או חוסר תשומת לב, ובמקרה הפחות טוב, התנשאות וזלזול. מה שההתנהלות הזו אמרה לנו זה שחברי הפורום הזה לא נחשבים פונקציה כלשהי בסצינת ה-Jrock בארץ, ולכן אין טעם להפנות אליהם את השאלה... חבל... =/ מחכה לכנסים ומסיבות מוצלחים יותר~~ ^_^