שרשור הכנס "אה? קון"

sonaku

New member
סליחה?!?!OOOOOO:

מה זאת אומרת ''מה שההתנהלות הזו אמרה לנו זה שחברי הפורום הזה לא נחשבים פונקציה כלשהי בסצינת ה-Jrock בארץ, ולכן אין טעם להפנות אליהם את השאלה...''?!?!?!?! אני נעלבתי! קשות!

מ א י י ק

New member
אנחנו באמת לא פונקציה..../images/Emo19.gif

אנחנו קבוצה מאוד קטנה ביחס לאוהבי האנימה שאנחנו בנייהם,ואין לנו השפעה כמוהם!

sonaku

New member
סו פאקינג וואט?

למה אוטאקואיים מבינים בג'יירוק? (בד''כ לא XD) הרי אוטאקואיים שומעים שירי אנימה וג'ייפופ. מקסימום נייטמר בגלל דת'נוט... ג'יירוק זה נושא לגמרי אחר,ואם כבר רוצים לעשות מסיבה,שייתיעצו עם כאלה שמבינים.

oracle

New member
גם אני

נעלבתי ולכן כתבתי מה שכתבתי... אולי המשפט לא היה ברור... אמרתי שעצם זה שמארגני המסיבה לא פתחו כאן שרשור בקשות והמלצות מחברי הפורום לשירים למסיבה אומר שהם חושבים שאנחנו לא פונקציה... בעיני, ברור שאנחנו פונקציה! הכי פונקציה! ושכל השאר ילכו לחפש... ^_^
ו
~~

sonaku

New member
אנחנו פונקציה!

אנחנו אפילו מחברת מתמטיקה מלאה בשטויות (וקישקושים D;) ופתרונות של תרגילים!!! XDDD אני נעלבתי. ארמ. >:

ketty the sheep

New member
תאמיני לי שאם האנשים שהיו

אחראים על הפלייליסט היו הולכים עם טעמם האישי, זה היה נגמר באסון. בחיי, הטעם המוסיקלי שלנו בתחת. oO על ההכנה של הפלייליסט עמלו (בעיקר עמלה איזו אחת, חסרת חיים כזו
) במשך משהו כמו שבועיים (מאוד חסרי שינה), בלי להגזים. במהלך השבועיים האלו שמענו כל כך הרבה מוסיקה, הקשבנו לכל שיר ולכל להקה 2349082390 פעם עד שזה נשמע בסדר ו'מספיק רקיד' ו'מספיק מעניין' ומה לא. אני לא חושבת שהכרתי כל כך הרבה אמנים ולהקות חדשות שלא שמעתי עליהם קודם בתקופת זמן כל כך קצרה. אחת המטרות הייתה להביא ביחד עם מוסיקה שכולם מכירים ואוהבים גם דברים פחות מוכרים. זה לא שאני ועורכת הפלייליסט מנותקות לחלוטין מהמציאות. אנחנו כן מכירות את קהל היעד, עוקבות אחרי מי ומה מדברים בפורום. אולי זה היה פספוס לא לפנות אל הפורום ספציפית בנושא המסיבה, אבל זה לא בא ממקום של התנשאות וזלזול......... פשוט לא חשבנו על זה?

oracle

New member
אוקיי, סבבה... no hard feelings~~

נחכה לפעם הבאה.. ^_^ אה, וד"א, נראה לי שמסיבה זה הכי לא המקום לסדרת חינוך.. כאילו, עדיף לשים דווקא שירים הכי מיינסטרים ומוכרים, ואולי כמה שירים לא מוכרים בשביל העניין והחדשנות... לא שאני באה לחנך אתכם, סתם ה-5 סנט שלי... :>

sonaku

New member
לא כ''כ נכון.

כי תכלס,אנחנו מודעים לעובדה שאנחנו אמורים לרקוד לצלילי זה. והיינו מצמצמים את הכל לפלייליסט נפלא^^ אני מקווה שזה לא בא ממקום של התנשאות אחרת הייתי עושה עליהם חרם ס:<

מ א י י ק

New member
../images/Emo45.gifאבל יש לי משהו להגיד..../images/Emo19.gif

הם קראו לזה "מסיבת Jrock",אני חושב שהיו צריכים לקרוא לזה מסיבת מוזיקה יפנית,ובגלל שלא כולם מכירים ושומעים שירים שמחוץ לאנימות לתת שירים מהאנימות,גם ג'יירוק וגם ג'ייפופ,ולפנות לאנשים (אנחנו
) שבאמת שומעים מוזיקה יפנית,ולא מוזיקה שהם הורידו הרגע באימיול משמות האנימה המוכרות להם "Inuyasha" ו.."Naruto"..(אני שמעתי שיר מנארוטו..) ובקיצור,אם הם יכירו בפורום הזה? המסיבת "Jrock" שלהם תהפוך למשהו מעולה,ואולי זה בכלל ישנה את השם למסיבת מוזיקה יפנית...

Nora Shu

New member
:'(

ואני כבר חשבתי שהוכרזתי מלכת ההרפס. >: לא הוגן! גם אני רוצה הרפס מטאקומי שהם בעצם מקונומי שהם בעצם מקימרו. *בוכה כמו קןן בזמן מחזור*

SaikoStar

New member
אני מצטערת אם אני פוגעת

אבל כמו שזה נראה במסיבה אתן בכלל לא מכירות את קהל היעד. ואם אתן לא מכירות את המוזיקה לא היו צריכים לשים אותכן כאחראיות על הפלייליסט. ואם רציתם לשים דברים קצת פחות מוכרים אז לא הצלחתם כי אם לשפוט לפי התגובות(צרחות של פאנגירלז) השירים היו די מוכרים. וכן גם לי נורא הציק שהגדירו את המסיבה ג'יירוק (כי את זה בקושי היה). השיר שהתגובות אליו היו הכי טובות היה ונילה של gackt, וביקשו אותו (זאת אומרת שלא שמתם אותו על דעת עצמכם). בקיצור אל תקחי את זה אישי, קחי את זה בתור ביקורת בונה אבל פעם הבאה אולי באמת כדאי לפנות לגורמים קצת יותר "מבינים"...

Nora Shu

New member
ואני חושבת שאת צריכה להירגע. OO;

הן ידעו מה הן עושות. ונילה היה ברשימה, הן לא יכלו לשים את השיר אם הוא *לא* היה ברשימה. זה שהן שמו אותו מתי שביקשו אותו זה כי הן התחשבו במה שהקהל רוצה. ברצינות, כמה פעמים צריך לחזור על אותו הדבר: היה פלייליסט של שעתיים *לפחות*. נתנו לשים בסופו של דבר *חמישה שירים*. שזה יוצא, אולי 15 דקות? אז הן שמו את מה שאנשים ביקשו והיה, וכן, את מה שנראה הכי כיף ומתאים לאותו רגע. והיה כיף. היה מאוד כיף. היה ג'יירוק. היה ג'ייפופ. די כבר, חלאס, נא לעבור הלאה. "גורמים יותר מבינים". בחיית, למה שהן יהיו אחראיות על מסיבת ג'יירוק אם הן לא מכירות את הז'אנר. :/ :/

S.Riddle

New member
...אהה.

כפי שאולי שמת לב, מה שנשאר מהמסיבה היה עשרים וחמש דקות, אז איך בדיוק לפי זה את יכולה לשפוט האם אנחנו מכירות את קהל היעד או לא? עם כל הכבוד, אני לא יודעת מי את ובאמת שלא אכפת לי, אבל תני לי לומר לך משהו- אני נמצאת בסצינת המוסיקה היפנית, ספציפית בתחום הג'יירוק, כבר חמש שנים עכשיו ואני משוכנעת מעבר לכל ספק שאני מכירה את קהל היעד יותר טוב מרוב האנשים בפורום הזה- זה שאני לא כותבת פה אומר בהכרח שאני לא מכירה שירים, wtf? ואני שוב אחזור על זה, הפלייליסט המקורית הייתה לשעתיים- כשנתנו לי עשרים וחמש דקות הבחירה האינסטינקטיבית שלי הייתה לשים שירים שכולם מכירים, פלוס שיר אחד שלא (ואני בטוחה שלא תוכלי אפילו לומר לי מהו, כי אין לי ספק שאת לא מכירה אותו) מכיוון שלא היה לי הרבה זמן, והבחירה המודעת שלי הייתה לשים בעשרים וחמש הדקות האלה מספר שירים שידעתי שאנשים מכירים ואוהבים, פלוס שיר אחד שאנשים לא מכירים ושהתקבל בצורה מדהימה. כל השירים שכן יצא לי לשים, אגב- חוץ מאחד- היו בקשות. לכן מתוך בערך שישה שירים שניגנתי, חמישה היו בקשה ובכלל לא ע"פ הסדר המקורי של הפלייליסט. השירים היו מוכרים כי את כל השירים ששמתי- וונילה, סיישון אמיגו, סמייל ~איצ'יבן איי אונה~ וכד', אנשים *ביקשו* ממני לשים במהלך המסיבה, אז מה את מקשקשת כאן שאני לא פנה לקהל היעד? קהל היעד הוא שפנה אלי, אז תחשבי שנייה לפני שאת כותבת שטויות, בחייך. והמסיבה הייתה *אמורה* להיות ג'יירוק, אם זו בכלל הייתה מסיבה, כלומר אם היה _זמן_. וזה שכתבו שהיא ג'יירוק הייתה טעות מצדם כי הפלייליסט הייתה מורכבת גם מג'יירוק וגם מג'ייפופ, למרות שהרוק שלט בה- רק שלא היה לי זמן להראות את זה, את יודעת, חמישה שירים והכל. 'גורמים מבינים'? אוי, חמודה, עשית לי את היום. לא צחקתי ככה כבר הרבה מאוד זמן.

למעלה