...אהה.
כפי שאולי שמת לב, מה שנשאר מהמסיבה היה עשרים וחמש דקות, אז איך בדיוק לפי זה את יכולה לשפוט האם אנחנו מכירות את קהל היעד או לא? עם כל הכבוד, אני לא יודעת מי את ובאמת שלא אכפת לי, אבל תני לי לומר לך משהו- אני נמצאת בסצינת המוסיקה היפנית, ספציפית בתחום הג'יירוק, כבר חמש שנים עכשיו ואני משוכנעת מעבר לכל ספק שאני מכירה את קהל היעד יותר טוב מרוב האנשים בפורום הזה- זה שאני לא כותבת פה אומר בהכרח שאני לא מכירה שירים, wtf? ואני שוב אחזור על זה, הפלייליסט המקורית הייתה לשעתיים- כשנתנו לי עשרים וחמש דקות הבחירה האינסטינקטיבית שלי הייתה לשים שירים שכולם מכירים, פלוס שיר אחד שלא (ואני בטוחה שלא תוכלי אפילו לומר לי מהו, כי אין לי ספק שאת לא מכירה אותו) מכיוון שלא היה לי הרבה זמן, והבחירה המודעת שלי הייתה לשים בעשרים וחמש הדקות האלה מספר שירים שידעתי שאנשים מכירים ואוהבים, פלוס שיר אחד שאנשים לא מכירים ושהתקבל בצורה מדהימה. כל השירים שכן יצא לי לשים, אגב- חוץ מאחד- היו בקשות. לכן מתוך בערך שישה שירים שניגנתי, חמישה היו בקשה ובכלל לא ע"פ הסדר המקורי של הפלייליסט. השירים היו מוכרים כי את כל השירים ששמתי- וונילה, סיישון אמיגו, סמייל ~איצ'יבן איי אונה~ וכד', אנשים *ביקשו* ממני לשים במהלך המסיבה, אז מה את מקשקשת כאן שאני לא פנה לקהל היעד? קהל היעד הוא שפנה אלי, אז תחשבי שנייה לפני שאת כותבת שטויות, בחייך. והמסיבה הייתה *אמורה* להיות ג'יירוק, אם זו בכלל הייתה מסיבה, כלומר אם היה _זמן_. וזה שכתבו שהיא ג'יירוק הייתה טעות מצדם כי הפלייליסט הייתה מורכבת גם מג'יירוק וגם מג'ייפופ, למרות שהרוק שלט בה- רק שלא היה לי זמן להראות את זה, את יודעת, חמישה שירים והכל. 'גורמים מבינים'? אוי, חמודה, עשית לי את היום. לא צחקתי ככה כבר הרבה מאוד זמן.