אני שחר.. עוד מעט בת 17 (8/7 - לא לשכוח)
J just jenny New member 5/6/05 #92 ../images/Emo79.gifאני../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif אני ג'ני בת 15 ו-9 ימים[ ] מח[ד]רע סיפלל רולזז .
../images/Emo79.gifאני../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif אני ג'ני בת 15 ו-9 ימים[ ] מח[ד]רע סיפלל רולזז .
S SPFAN New member 5/6/05 #93 המממ כמה בנים אמרתם שיש? 2? עכשיו זה 3 קוראים לי יונתן, אני בן 13 ממכבים
E Edgar Davids New member 6/6/05 #94 ברוך הבא!! מעניין למה אין הרבה בנים זה מוזר.. אני אתה והמנהל שמוליק בנים כל השאר בנות..
S SPFAN New member 6/6/05 #95 חחח נחמד לראות פה בנים גמני לא מבין למה אין בנים זה לא שזו להקת פופ כזאת שאם בנים יהיו בפורום שלהם יירדו עליהם הם רוק
חחח נחמד לראות פה בנים גמני לא מבין למה אין בנים זה לא שזו להקת פופ כזאת שאם בנים יהיו בפורום שלהם יירדו עליהם הם רוק
S SPFAN New member 6/6/05 #98 הממממממממממממ הא? לא הבנתי אגב למקרה שבימים הקרובים אני אגיד דברים מפגרים או אעשה הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אל תתיחסו.. פשוט היה לי ת'יום הכי הזוי שיש וזה השפיע עליי לרעה
הממממממממממממ הא? לא הבנתי אגב למקרה שבימים הקרובים אני אגיד דברים מפגרים או אעשה הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אל תתיחסו.. פשוט היה לי ת'יום הכי הזוי שיש וזה השפיע עליי לרעה
ק קרניjack New member 6/6/05 #124 הם רוק-פופ נוטה לכיוון הרוק, פשוט ככה קוראים לזה או להקהת פופ פאנק....אבל ת'כלס מה שהם שרים נשמע כמו רוק. הכוונה היא לא ללהקהות הבנים סטייל בקסטריט בויזז, ווסטלייף ובאסטד.
הם רוק-פופ נוטה לכיוון הרוק, פשוט ככה קוראים לזה או להקהת פופ פאנק....אבל ת'כלס מה שהם שרים נשמע כמו רוק. הכוונה היא לא ללהקהות הבנים סטייל בקסטריט בויזז, ווסטלייף ובאסטד.
E Edgar Davids New member 6/6/05 #129 על מי דיברת? לא הזכרתי שום להקה פשוט המושג להקת פופ של בנים זה מצחיק..
ק קרניjack New member 7/6/05 #138 אין הגדרה.....זה פשוט נשמע כך, אם גיטרות עושות "רעש" זה לא אאומר שזה רוק.....לדעתי זה גוון, אבל הכוונה היא לא לפופ סטייל להקות הבנים..... עזוב, זה רוק וזהו
אין הגדרה.....זה פשוט נשמע כך, אם גיטרות עושות "רעש" זה לא אאומר שזה רוק.....לדעתי זה גוון, אבל הכוונה היא לא לפופ סטייל להקות הבנים..... עזוב, זה רוק וזהו
ק קרניjack New member 7/6/05 #142 האמת אני שונאת הגדרות זה טישפי לשמוע מוזיקה לפי סוג, כל עוד היא יפה מה זה משנה