צודקת
J just jenny New member 7/6/05 #136 סימפל הם פאנק../images/Emo4.gif פאנק רוק, אבל נוטים יותר לכיוון הפאנק... ולמה את מתכוונת כשאת אומרת להקת בנים סטייל באסטד?
סימפל הם פאנק../images/Emo4.gif פאנק רוק, אבל נוטים יותר לכיוון הפאנק... ולמה את מתכוונת כשאת אומרת להקת בנים סטייל באסטד?
ק קרניjack New member 7/6/05 #139 התכוונתי שהם במוזיקה לא "עדינים" כמו באסטד, זה לא שירדתי על באסטד, גמני אוהבתאותם.
J just jenny New member 7/6/05 #141 חחח עדינים.. נממ.. יכול להיות.. באסטד זה פופ, וסימפל זה פאנק.. מה יותר עדין ומה פחות אנלא יודעת
S SPFAN New member 6/6/05 #115 רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת חחחח אני חושב שעוד בנים כמוני יסכנו את הבריאות של האנשים בפורום
S SPFAN New member 6/6/05 #103 יכול להיות שיבואו עוד בנים אני עכשיו בתהליך של שיכנוע החברים שלי שSP זו להקה טובה אז אחד מהם כבר הדבקתי בשירים שלהם ואני אנסה לשכנע אותו והשאר... To be continued
יכול להיות שיבואו עוד בנים אני עכשיו בתהליך של שיכנוע החברים שלי שSP זו להקה טובה אז אחד מהם כבר הדבקתי בשירים שלהם ואני אנסה לשכנע אותו והשאר... To be continued
S SPFAN New member 6/6/05 #105 אה ושאלה.. מישהו בפורום של SP? באנגלית? למקרה שיש מישהו שלא מכיר אותו ורוצה להצטרף...:
א אני מותק בלי עותק New member 6/6/05 #111 שאאאאאאאלוםםם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif ראסמי לא הייתי בבית מ6 ככה וכבר יש לנו פורום!!! וואלק יופי!! זה מעוווולהההה למרות שגם אני חושבת שמגיע לקרן וטלי לנהל...סורי דיקטטור! אני תמר בת 16 עוד חודש ויום בדיייוק!!! =] ייאייי
שאאאאאאאלוםםם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif ראסמי לא הייתי בבית מ6 ככה וכבר יש לנו פורום!!! וואלק יופי!! זה מעוווולהההה למרות שגם אני חושבת שמגיע לקרן וטלי לנהל...סורי דיקטטור! אני תמר בת 16 עוד חודש ויום בדיייוק!!! =] ייאייי
E Edgar Davids New member 6/6/05 #113 ברוכה הבאה בכל מקרה.. המנהל אמר שקרן תהיה מנהלת ואם טלי רוצה אז היא תצטרך לדבר איתו גם.. בכל מקרה .. הכינוי שלך מצחיק אותי והוא יצחיק אותי כל פעם שאני אסתכל עליו...
ברוכה הבאה בכל מקרה.. המנהל אמר שקרן תהיה מנהלת ואם טלי רוצה אז היא תצטרך לדבר איתו גם.. בכל מקרה .. הכינוי שלך מצחיק אותי והוא יצחיק אותי כל פעם שאני אסתכל עליו...