לא יודע זה שם מצחיק אל תקחי אישית..
M mayoosh4 New member 6/6/05 #118 אנייייייי אני אני אני ../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif חעחעחע. טוב אז אני מיי בת 14 וחודשיים ויום, כן כן. ו..... אע... פייר שולת. ויש לנו בנים בפורום, הוריי! וגם בבאסטד יש עכשיו אחד וויהי!
אנייייייי אני אני אני ../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif חעחעחע. טוב אז אני מיי בת 14 וחודשיים ויום, כן כן. ו..... אע... פייר שולת. ויש לנו בנים בפורום, הוריי! וגם בבאסטד יש עכשיו אחד וויהי!
ב באמת כל השמות תפוסים New member 6/6/05 #125 וגם אני אני אני!../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif שיר בת 14 וחצי
נ נופר36 New member 7/6/05 #131 אני!!../images/Emo9.gif וואי איזה מאגניב!..סוף סוף יש פורום! טוף אז אני נופר בת 16 עוד חודשיים..! מזל טוב לפורום!
אני!!../images/Emo9.gif וואי איזה מאגניב!..סוף סוף יש פורום! טוף אז אני נופר בת 16 עוד חודשיים..! מזל טוב לפורום!
0 0Twisted Angel0 New member 7/6/05 #135 רינת ../images/Emo13.gif רינת,בת כמעט 16... הכרתי ת'להקה מהסרט דקה בניוק יורק...להקה שולטתתתתת
S sapirush1 New member 7/6/05 #144 היי! מי היה מאמין שיהיה לנו מנהל! אז קודם כל מזל טוב לפורום שסוף סוף נפתח! (רינת תודה!!) ואני ספיר בת 15 מב"ש
היי! מי היה מאמין שיהיה לנו מנהל! אז קודם כל מזל טוב לפורום שסוף סוף נפתח! (רינת תודה!!) ואני ספיר בת 15 מב"ש
J Just TalTi New member 7/6/05 #147 שלום =] הגעתי גפ לפה. חעחעחע הא פורום יאמי =] בהצלחה למנהל.. אני טלי, בת 15 וחצי מרחובות.