שרשור המלצות

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifשרשור המלצות../images/Emo41.gif

למה
כי בא לי. אנשים שרוצים המלצות על שירים של להקות מסויימות (כמוני למשל
), תבקשו כאן. שתפו פעולה!!

Incubus Creep

New member
Maximo Park - Books From Boxes

שאני מניחה שאת מכירה, וזה היחיד שאני מכירה שלהםXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח אהבתי דווקא את השיר הזה :]]

אבל יש שירים מהדיסק הקודם. שאני לא זוכרת את השמות שלהם XD אז אני אחפש ביוטיוב. Maximo Park - Apply Some Pressure חביב. והיה עוד אחד שממש אהבתי פעם ואני לא מוצאת אותו.. תבדקי בוויקיפדיה אומשהו סינגל שיצא בסביבות אפריל-מאי 2005. חח..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מצאתי!

Maxïmo Park - Going Missing יוו איך חרשו על הקליפ הזה לפני שנתיים וחצי כמעט 0: אני חושבת שזה היה הסינגל בכורה שלהם, לא? חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהה כן. עכשיו ראיתי..

פברואר 2005 אבל עשו לו רה-ריליסט אחרכך שוב.. אחרי גואינג מיסינג. אז בעיקרון גרפיטי היה הראשון, לא? לא כזה התלהבתי ממנו.. בדיוק התחלתי לראות M2 וחרשתי על הערוץ להכיר להקות חדשות XD הם עצבנו אותי בגלל התסרוקת המוזרה של הסולן XDD אחרכך יצא גואינג מיסיינג שאותו ממש ידעתי בעל פה חח

lestatgirl

New member
סליחה אפלי סאם פרשר לא היה הראשון

עכשיו נזכרתי בקליפ הממששששששששששש ישן של דה קוסט איט אוולוויז צ'יינצ'ינג

לא ידעתי שיש לזה קליפ../images/Emo223.gif

טוב כבר המליצו פה על רוב השירים.. הם להקה מצויינת אוור ולוסיטי הוא אולי השיר הכי טוב מהדיסק החדש שלהם.. חבל שחרשו עליו כל כך

lestatgirl

New member
כל האלבום בכורה מעולה

גרפיטי זה אחד השירים הכי טובים שנוצרו ואמ.. אייסוליישן כזה חמוד והחדש גם מעולה בכלל פול סמית' אלוהי בהרבה משוגים שאתם לא רוצים להבין ואני בטח לא רוצה להסביר..

Ellabll

New member
כל האלבום הראשון באמת

וחוץ מהסינגלים במיוחד Signal & Sign The Night I Lost My Head All Over The Shop Once, A glimpse Kiss You Better ומהשני: By The Monument Girls Who Play Guitars The Unshockable

SainTonix

New member
אני רוצה להתחיל לשמוע ברייקינג בנג'מין

מלא מדברים עליהם ועוד לא ניסיתי לשמוע אותם - אז איזה סינגל מוכר / שיר ממש טוב שלהם כדאי לשמוע?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif Diary Of Jane?

אם ככה כותבים את זה ><" האמת אני עשיתי טעות.. בערך. נוו שמעתי שיר אחד שלהם - התלהבתי - במקרה ראיתי את הדיסק שלהם בארץ - קניתי
ואז חרשתי על הדיסק שבוע.. ונמאס.

i love TAI

New member
תשמע את הגרסא האקוסטית היא מעולה..

זה השיר שאני הכי אוהבת שלהם.. אם אתה לא מצליח למצוא את הגרסא האקוסטית ואתה רוצה לשמוע אותה אני יכולה לשולח לך אותה. תוסיף אותי במסנג'ר [email protected]

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifDIARY OF JANE. גם BREATH

מהאלבום הקודם יש שיר שנורא אהבתי FORGET IT...(ושאר האלבום גם..חח) הם מעולים, מעולים, מעולים.
פשוט תשמע את PHOBIA שלהם..קיצר

Chemical Venom

New member
שמעי מה שכבר המליצו לך וגם את Evil Angel

ותכלס שמעי את כל השירים שלהם הם פשוט ממש טובים!

למעלה