שרשור המלצות

אלה שני להקות שלא מצאתי אף להקה שמזכירה אותם

אבל אם מישהו התווכח איתי שביפי קלירו מזכירים את אינקיובס אז אני מעדיפה לא לנסות להבין יותר איפה אנשים מוצאים את הדימיון

lestatgirl

New member
וול אני מניחה שבשירים מסויימים

אפשר להכניס את סאם פורסט ואולי פיטקרלוס לקטגוריה, אפילו ג'וני בורל אם מותחים את ההגדרה. ולא דעת אולי מודי למון או אפילו WAS

lestatgirl

New member
אוקיי אז ככה

סאם פורסט הוא מ nine black alps פיטקרלוס הם מ The libertines Baby Shambles Dirty Pretty Things ג'וניבורל הוא מ Razorlight והשאר זה we are scientists Modey Lemon

Ellabll

New member
בלה בלה בלה

Art Brut Black Lips Black Rebel Motorcycle Club ואם התחברת אז את האבות הרוחניים Jesus And Mary Chain British Sea Power David Bowie Graham Coxon Gruff Rhys וגם הלהקה שלו Super Furry Animals John Frusciante Lou Reed Nine Black Alps Nine Inch Nails Patti Smith Pavement Pearl Jam Peter Bjorn & John Pixies Radiohead Sonic Youth Suede Supergrass Television The Bravery The Hives The Young Knives Yeah Yeah Yeahs זקני צפת נוער שוליים נקמת הטרקטור פונץ' יש כאן קשת מאוד רחבה של אמנים וסגנונות, פשוט עברתי על האייטיונז וחשבתי מה נשמע לי הכי קרוב או מזכיר, אולי לא תחשבי כמוני אבל זה טוב לנסות, ולכול האמנים האלו קול יחודי, צרוד, צווחני או נמשך שכזה.

לרדיוהד ברור שיש משהו מיוחד../images/Emo223.gif

אבל זה לא ממש בכיוון שרציתי.. ויש כאן די הרבה שאני לא מכירה אז אני אנסה תודה!

orw93

New member
אמ..../images/Emo205.gif

אני רוצה לרענן את הפלייליסט אז יש כמה.. 1. אני רוצה המלצות ללהקות אינדי בסגנון של רדיוהד (לא מיוז!). משהו קצ'י אבל אינדי. [נו, אני לא יודעת להסביר בדיוק]. 2. אני רוצה המלצות לשירים של Reliant K אם יש מישהו פה ששומע אותם
3. המלצות לשירים של AM, AM Block Party (לא מהאלבום החדש) Boy Kill Boy, ושל We Are Scientists תןדה):

Chemical Venom

New member
קשה..

אממ להקות בסגנון רדיוהד קשה למצוא ועוד אמרת חוץ ממיוז... אממ אבל יש לך את RAZORLIGHT Biffy Clyro Klaxons Franz Ferdinand זה מה שעולה לי בראש כרגע.. אמממ בקשר ל2 אני בעבר שמעתי את Reliant K לכי על כל האלבום האחרון שלהם..(ואם תואהבי תנסי את האלבומים היותר ישנים) ו3 המלצות לשירים של AM כולם פה כבר יביאו לך מלא אז אני אוותר ובלוק פארטי אני מכיר בעיקר את האלבום החדש.. וBoy Kill Boy אממ נסי את השירים האלו: back_again on_and_on suzie on_my_own civil_sin אם תואהבי את אלא תורידי את האלבום יש להם רק אחד.. ובקשר ללהקה אחרונה שלך We Are Scientists אני יכול להמליץ לך על השיר this scene is dead וזהו..לא כל כך אהבתי אותם חוץ מהשיר הזה...

כמה זמן לא שמעתי את רילינט..../images/Emo223.gif

טוב אין לי כרגע שירים שלהל במחשב אבל הכי אהובים עלי שאני זוכרת זה: של ריילנט: be my escape i so hate consequences the one I'm waiting for ובכלל כל האלבום MmHmm.. gibberish my girlfriend wake up call לBKB כמו שאמרו יש להם רק דיסק אחד וכולו מומלץ.. וAM: כמה שאהבתי, לא כולל הסינגלים שיצאו Mardy Bum dancing shoes Still Take You Home

Djerry

New member
בקשר לרדיוהד

אפשר להגיד שיש משהו ב- air traffic שמזכיר אותם. אולי רק הטונים הגבוהים. וזה שהם בריטים. בכל מקרה כדאי לנסות.

milkofamnesia

New member
א. bloc! party

אין K אהמ.. בתאכלס כל האלבום הראשון טוב אבל אם להמליץ אז לכי על this modern love LUNO helicopter positive tension banquet pioneers so here we are לגבי ה-Bסיידס שלהם אפשר ללכת על skeleton שלפי דעתי הוא השיר הכי טוב שלהם staying fat secret tulips little thoughts rhododendrons always new depths we were lovers the answer selfish son the once and future king

lestatgirl

New member
אני חייבת להשיג לעצמי איזה קובץ זיפ או ראר עם

כל הB's שלהם..

האש סאונד נשמעים נורא חמודים../images/Emo71.gif

אבל אני לא מוצאת שומדבר שלהם ב..הממ..נו!

GaIi4697

New member
הה

את מתכוונת שאת לא מצליחה להוריד?
(אם לא יצאתי מממש טיפשה) (ונו, נועה לא פה אז היא לא יכולה לעשות כלום) (בנתיים
) אם כן אז אני יכולה לשלוח

Rose131

New member
hey, I AM here!

But just not as much as I would be if I were at home. Which is... all the time I think.

Rose131

New member
and I forgot the point of my comment../images/Emo12.gif

DON'T TALK ABOUT DOWNLOADING THINGS IN THE FORUM!!!1 *going back to do an embroidery in the shape of a Heartagram* [I'll upload pictures when my precious camera comes back
]

למעלה