שרשור המלצות

t a o t a o

New member
גם שלי..

ומסתבר שהוא בכלל לא מחובר עכשיו.. ודווקא חיפשתי אותך השבוע, אבל לא יכולה לזכור אם רק רציתי לשלוח לך מסר או שבאמת שלחתי אחד ואם כן אז אם זה היה פה או במייספייס או באימייל :\ אני מוזרה, כן.

lestatgirl

New member
אבל אבל אבל אין לי הודעה באף אחד מהם..../images/Emo10.gif

ולמה חיפשת אותי?..|זומם|

t a o t a o

New member
נו, אז זה בדיוק מה שאני אומרת

שאני אפילו לא מצליחה לזכור אם שלחתי הודעה או שסתם חשבתי על לשלוח הודעה. עכשיו אני אתן לך להתבשל עוד קצת במחשבות על למה בעצם חיפשתי אותך עד שהפארנויה קיקס אין, ואז נדבר.

t a o t a o

New member
אה, בפעם האחרונה שבדקתי לא...

ואת מה זה לא טובה בזה, אמרתי להפעיל פראנויות, זה אומר שאת צריכה לחשוב על כל הדברים הגרועים שאני יכולה לספר לך. קדימה, נסי שוב.

Rose131

New member
אני היחידה שלא אהבה את השיר הזה?../images/Emo12.gif

[איך אני רואה שמגיבים לי
.
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif Angels And Airwaves

בעיקרון כל הדיסק חחח אבל בעיקר - Distraction A Little's Enough It Hurts Valkyre Missile

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יור בסט פרנד איטס נוט יור גירלפרינד חחח

נוו רק בגלל המשפט הזה השיר כלכך טוב XD

MoonyAvFreak

New member
תכלס XD

יענו, חבל, בסט פרנד, אתה לא יכול לזיין אותה O: טוב מעיין שקט.

Djerry

New member
מרס וולטה

Inertiatic Esp Televators This Apparatus Must Be Unearth The Widow

Djerry

New member
אה וגם

Cicatriz Esp Roulette Dares בכלל כל האלבום De-Loused In The Comatorium ממש מומלץ. אין בו הרבה שירים, רק 10, אבל כל שיר הוא ארוך.

CitizenErased

New member
המארס וולטה...

כל האלבום "De-loused in the Comatorium" חח טוב נו.. אם לא כולו אז בעיקר את - Son et Lumiere שזה קטע קצר שפותח את האלבום עם הטראק שבא אחריו - Inertiatic Esp שזה אחד האהובים עלי. חוץ מזה - This Apparatus Must Be Unearthed Televators ומאלבום אחר שלהם ("Frances the Mute") את ההכי מוכר שלהם - The Widow בכללי הם מאוד מוזרים, יש להם סגנון שונה לאללה. אם תאהב טראק אחד הסיכוי הוא שתאהב את הכל אז באמת תן לזה צ'אנס

SainTonix

New member
סילברסין ../images/Emo99.gif להקת האימו האהובה עלי

יצא להם בדיוק אלבום חדש . אני בכלל אוהב את כל הסאונד שלהם.. אם אתה בקטע של שירים רגועים (עד כמה שזה אפשרי מהם). נסה את Worlds Apart מהאלבום החדש, שלפחות מתחיל רגוע. Sound Of The Sun זה השיר הכי קצבי שלהם באלבום החדש. Giving Up מהאלבומים הקודמים הוא ממש חמוד, לא ממש כבד אבל הוא דיי טוב. Bleeds No More , צרחות, אימו, סקרימו, ליריקס מעולים , אפילו wiL מאיידן שיתף איתם פעולה בשיר הזה לייב. עוד שירים טובים שאני אוהב : Always and Never, Defend You, My Heroine וSmile in Your Sleep. אחלה להקה, אני אוהב אותם.

אני רוצה המלצות ללהקות../images/Emo223.gif

נראה מי יצליח להבין אותי טוב אז הראשון זה ללהקות שלזמרים שלהם קול בסגנון של אדם לאזרה [הסולן של טייקינג באק סאנדי], או כמו הסולן של הסטורקס או דה קריבס כלומר קול קצת צרוד כזה שיש להם קטעים שהם כמעט כמו זיופיים... מי שמכיר אותם בטח יודע למה אני מתכוונת אני אשמח לעוד להקות כאלה והשני זה לזמרים בסגנון בריאן מפליסבו.. אני לא מצליחה לחשוב על עוד דוגמאות, אבל זמרים שיש להם קול נמרח כזה.. סטייל אביב גפן יש מבין?

SainTonix

New member
חחח כן הבנתי אבל אין לי עוד להקות כאלה.

לדעתי זה בערך מה שמיחד את פלאסיבו וטייקינג- הסולנים המיוחדים והטובים שלהם

למעלה