שרשור המלצות

הורדתי בטעות את כל הדיסקים שלהם../images/Emo223.gif

והכול בשביל למצוא את Blow Me Away שהוא בכלל סינגל שלא קשור לאף אחד מהם אז הוא מומלץ.. ואמ... So Cold Breakdown Believe You

elknetld2kil

New member
מיי פייבורט באנד!

המלצות לBB: שירים כבדים: Believe Sugarcoat Topless Breakdown Wish I May Had Enough שירים שקטים יותר: Forever Rain Forget It Here We Are You Fight Me השירים הכי טובים (והכי נגישים, לדעתי): Polyamorous (השיר הכי טוב שלהם) Medicate (יש בשיר הזה השפעה ענקית מנירוונה) Next To Nothing Shallow Bay Follow Away Dance With The Devil והסינגל הבא שלהם: Until The End (בחירה די מוטעית, לדעתי)

Rose131

New member
topless

I don't know how much it is known but I think it's really cool^^ [damn, now the English is stuck again. err!]

Djerry

New member
אני רוצה! אני רוצה!

המלצות על The Libertines ו- Jamie T בבקשה?

t a o t a o

New member
ליברטינס:

המובנים מאליהם: Time for heroes Up the bracket What became of the likely lads Can't stand me now ובעצם, כל דבר שהם חתומים עליו. באמת. הכל.

t a o t a o

New member
מאוד

אבל גם הליברטינס. עדיין קשה לי להחליט איזה מהם האהוב עלי.. ועוד לא התחלתי אפילו לדבר על ביסיידים וקאברים והופעות חיות. הם פשוט מומלצים בכללי. זו באמת אחת הלהקות שאני יכולה להגיד עליהן "הכל" ולהתכוון לזה עם כל הלב.

lestatgirl

New member
ג'יימוש כל האלבום

וגם שרים מעולים שמטמטום כלשהו לא נכנסו כמו ליבינג וויט בטי...

Chemical Venom

New member
אמממ חיכיתי לשירשור כזה..אני צריך המלצות

ודיי הרבה.. גם להקות שלא קשורות לפורום כל כך.. אני מחפש שירים טובים(בעיקר שקטים /בלדות) של הלהקה "פנטרה" ושירים של הלהקות הבאות: Angels And Airwaves Silverstein The Mars Volta Babyshambles זהו נראה לי..

t a o t a o

New member
שמבלס

Fuck Forever אחרי זה מתאהבים ממילא ומקשיבים לכל שאר השירים. (וואו, נכון שעזרתי מאוד?)

lestatgirl

New member
חחחח נו אני ראשלצית

אגב קיבלת ממני הודעה במסן כי יש כאלה שכן ויש כאלה שלא, בכלל הוא השתגע עכשיו..

למעלה