שרשור הפרק-גב פשטי נכנס לוילה

goodpink

New member
חחחח תיאום עמדות .אבל האם איתן ישאיר @ דניאל

לבד עם גב נראה כמה הוא בוטח במה שדניאל באמת מרגישה כלפיו כי שגב נכנס דניאל נישפכה על גב

סתיו7337

New member
לא יקרה כלום אם גם איתן יתחיל קצת לקנא

ולהיות רכושני. הבנות עברו את זה מספיק עד עכשיו

goodpink

New member
זה לא העניין . העניין הוא האם היא נשפכת על גב

שוב כמו שהיא הראתה לא בולחת בשום אמצעי הבחורה זה גועל במיוחד שטוענת שהיא מאוהבת בו היא היא תשפכך שוב פעם על גב מספיק עשתה זאת בפעם הקודמת שגם היה גועל והכי גועל עם ליאור מילר. אין בעיה שאיתן יקנא מגיע לו שהוא לא התייחס לכל הבנות אכשיו יש מישהו שמתחרה עימו על המליון ...מישהו יותר כריזמתי ממנו פעם קודמת איתן לא יכל לסבול את זה הוא השתכר כל כך.. הפעם יש לו גיבוי של הבנים יהיה טוב לראות את יוני מתפוצץ חחחחחחחח בן משקשק ואורן לא יודע מה להגיד

merilue

Well-known member
הלוואי שיסתגר שם ולא ייצא- יעשה לי טובה

עכשיו שגב בבית-אי תן(במלרע) לא נחוץ מבחינתי,יהפוך לעוד רהיט לא שימושי בבית,בדיוק כמו שהתייחס לבנות,שלא משכו אותו חיצונית--התעלמות מוחלטת שמחה ומאושרת שסוף כל סוף,יקבל התעלמות מהבנות שם,ויתנהגו אליו כמו שהוא התנהג לליז,עדי,תרצה וכו

בכל הסקרים שראיתי

ענת עוברת את ענבר ממש בקצת. בקולות בודדים. אם לסקרים האלו יש איזשהי אינדיקציה... זה אומר שצריך יותר להצביע לענת.

didush100

New member
סוז את לא באמת מאמינה לסקרים נכון?

זה הכל חרטה מה קרה לך? הכל מחליטה ההפקה מעניין שעד לפני יומיים בערך ענבר היתה בשלישיה ה-1 ופתאום היא אחרונה. הם ישאירו את ענת בשביל גב בלי קשר לסמסים בכלל

לא אמרתי שמה שיש בסקרים זה מה שיקרה

סתם אמרתי מה אם.. אבל יפה דידוש. אני שמחה שאת כבר לא מתעלמת מהתגובות שלי, מאז שהראתי לך את הסרטון של מה שהיה שטענת שלא היה. אולי עכשיו תני תגובתך לנושא? ערב טוב

izmeral1

New member
קייזר.הרווק? החדש היה בבית.-

הוא היה עם קופי פרץ. והשחקן. את שמו לא זוכרת הרגע. קצת עליו. בחור מופנם. והבנתי שהוא חי עם בחורה. ויחד משהו ב מהגיי.? הוא רמז על זה.... מקווה שאני לט טועה. אם זהו . א הוא גבר יפה אותו חמוד מהשרדות האחרונה של העונה . יחד הוא גבר שלא אוהב לדבר הרבה. מקשיב כן. אבל מפנים את הדברים.. נכון כתבתי לפני ששאלתי האם מדבור באותו אדם? בבקשה. תגובה קצרה תודה. גם על פי התמונה שראתי. על סמך זה הגבתי כך? ערב טוב לך והרבה מהנה.

נכון זה הוא.

אהבתי אותו בהישרדות, נהניתי ממנו כשהיה בוילה. הבחור ששכחת את שמו הוא נירו לוי.

izmeral1

New member
הרבה תודה ואת צודקת יש בו משהו מאוד=

אמיתי. גבר כלבבי חחח. באמת מרשים במיוחד העניים שלו. בכלל יש בו משהו מאוד אמין. אבל מוזר שהוא נכנס. וגם לא? כי הוא רמז שיש לו חברה. וזה סיפור חדש. נראה. שתם שם נסיפור. המוזר שהוא היה בבית הזה.וכמעט הבין מה הולך. ערב טוב לך . ותודה על הכול.

למעלה