שרשור הפרק האחרון - יסוויקאנד

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifשרשור הפרק האחרון - יסוויקאנד../images/Emo41.gif

אהובים יקרים: מריסה מספרת לסאמר שטריי ניסה לאנוס אותה. ריאן מגלה זאת, נוסע אל טריי והם הולכים מכות. קירסטן נשלחת למכון גמילה. ג'ולי וג'ימי עושים קולות של חזרה זה לזו. פרק אחרון לעונה הגיבו בהמוניכם

Aviad1987

New member
אני ראיתי רק פעם אחת

ובערך מיליון פעם את הסצינה האחרונה

Hen m

New member
../images/Emo2.gif זה כבר הגיעעע

אוח... יש מצב לשרשר את ההודעה עם השאלון להודעה הזו?

Aviad1987

New member
לא

לשאלון מגיע להיות שרשור משל עצמו. נעצתי אותו, אז מי שלא שם לב עד עכשיו - קדימה
לענות.

יו אימא אימא!

הפרק החזק ביותר בעונה! בכיתי במשך כל הפרק! במיוחד בקטע בו מריסה נשברה בפני סאמר.... ובמכות...פשוט בכיתי! והתחלתי לצרוח! חשבתי היא תירה כדור אזהרה! לא חשבתי שהיא תירה בו.. פרק חזק ביותר...

Hen m

New member
../images/Emo2.gif פאק...איזה סיום...זה נגמר כן?

אין איזה המשך נכון? זה סוף העונה?
. הפרק הזה כל כך ענק!
זה מוכיח כמה שהסדרה הזאת מדהימה.

מה זה!?!!?!?!?!?!?../images/Emo2.gif

הפרק הכי עצוב!! והכי גדווול בכול הזמנים של האוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט בשווק מהסיום!! למה ככה זה ניגמר!?!?! אוףףףףףףףףףףףףףף

Ofekkk

New member
*שוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק*

מסכנה מריסה!! איזה מכותתתתת ריאן וטריי טריי המטומטם הזה! הוא לא היה צריך להרביץ לריאן! הוא רק היה צריך למנוע ממנו להרביץ לו.!!! איזה נחמד:) משפחת קופר חזרה:) מסכנה קירסטין:(( זה היה עצוב... אבל לפחות היא הסכימה בסוף להתאשפז החברה הזאת של טריי יחואואואוואוא איך בא לי לפוצץ אותה מכות!! היא כל הזמן מסבכת אותו! שירצחו אותה!!!! בכיתי שמריסה סיפרה לסאמר מה שטריי עשה לה:( עצוב:(

אמברוש

New member
אוו מיי גאד!!!!!!!!!!!!1 איזה פרק!!

בכיתי כמעט כל הפרק!!!!!!!!!!! וואי אלוהים בסצינה האחרונה טריי כמעט הרג את ריאן! איך בכיתי! איזה פרק מרגש !!!!!! אבל האמת לא ציפיתי שהסצנה הזו תהיה הסצנה האחרונה..

KaUrO DoNo

New member
ואו איזה פרק!

ראיתי אותו באיחור של 10 ד' כי אני רגילה שהוא מתחיל בשבע וחצי חחחח אהבתי את הפרק...סיום נחמד מאוד לעונה... היה מרגש אבל לא יותר מידי.. וזהו. מחכה כבר לעונה השלישית.

maayan250250

New member
שירים בפרק

אפשר ת'שירים שהיו בפרק?? והכי חשוב- השיר בסצינה האחרונה אלוהים אני עדין בשוק וכולי רטובה [כן כן דמעות]

maayan250250

New member
בבקשה

ת'שיר של הסצינה האחרונה זה ממש ממש ממש חשוב יואו איזה פרק הסצינה החארונה הרגה אותי ממש הרגשתי ת'יריה !!

איימיס

New member
../images/Emo26.gif

השיר המדהים של הסצינה האחרונה: Hide and Seek" by Imogen Heap שאר השירים בפרק: El Manana" by Gorillaz" Crosses" by Jose Gonzalez" You're Not The Law" by The Dead 60's" An Honest Mistake" by The Bravery" Hot Ride" by The Prodigy" Friends" by Ryan Adams & The Cardinals" Twenty Two Fourteen" by The Album Leaf"

למעלה