שרשור הפרק האחרון - יסוויקאנד

היא הרגה לי אותוווווווווווווווווווו

גרררררר.... היא הרגה לי את טריייייייייי
יאעייייייייייייייייייייייייייייייייייי...הוא מת מסכן שלייייייייייי.... יאאאאאא
אני בכיתייייייי...למהההההההההה..?? אוףףףףףףףףףףףףףף... איך יהיה סידרה בלעדיו?????????????????????? יאעייייייייייי מזהההההההההההההההה??????? ראיתם את כל הדם על הפרצוף שלו??? מסכן שלייייייי... כפרה עליוו.. אוףףף....

וואו! פשוט פרק ענק, במיוחד הסצנה

האחרונה...אני רואה אותה בלופים מ-ד-ה-י-ם
מישהו יכול לספר קצת מה יהיה בתחילת העונה השלישית? אני אוהבת ספוילרים

R o m u s h

New member
וואו...

אני יודעת שכולכם כבר אמרתם את זה וסיכמתם את זה כל כך טוב אבל.. זה היה פרק כל כך מדהים...בעצם הרבה יותר ממדהים אבל פשוט אין איך לתאר...ראיתי את הפרק גם ביום שישי וגם ביום שבת, ובכל פעם, בכיתי כשראיתי את הפרצוף של סת' כשהוא בא משומקום לשכנע את קירסטין שתסע למכון גמילה...אבל הכי...אין פשוט אין על הסצנה האחרונה... זאת באמת הסצנה הכי טובה שראיתי עד עכשיו, ולא רק בהאו.סי. השיר הזה בהלוויה ובסוף...משגע אותי...הוא כל כך עשה את האווירה בסצנה האחרונה...כל כך...ואת המבט של טריי אל מריסה אחרי שהיא ירתה בו...אני לא אשכח את זה ב=ח=י=י=ם...בחיים.

EAWWWWWWWW ../images/Emo5.gif

קריפי... ובכלל, מהקטע שהיא ירתה בו, הוא נראה ממש ממש מפחיד... בצורה משכנעת, הוא נראה מת... גם איך שהוא חנק את ריאן נראה משכנע... ואיך שריאן נראה אחרי שהוא חנק אותו... זה היה כל כך אמיתי...

מסכן שלייייייייייייייייייייייייי../images/Emo7.gif

איך יהיה עונה שלישית בלעדיווווווווווווווווווווווווווווו????????????????????????
אוףףף נווווווווווו.. למההההההה????????????????

בערוץ "יס וויקאנד" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

כלומר, כל יום יהיה פרק
מהתחלה
עונה 2
יששששששששששששששששששששש

למעלה