שרשור הפרק האחרון - יסוויקאנד

ColdFear

New member
פרק חזק...

ראיתי אותו כבר אבל תמיד טוב לראות עוד פעם :) חבל שנגמר.. מישהו יודע מה יהיה במקום אוסי עכשיו?

ראיתי תהתחלה והסוף

איזה סוף מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תקשיבו יש לי דמעות בעיניים מחר אני ירה את כל הפרק

איזה פרק קורע לב

סצנת הסיום היתה אדירה!!!!! נראה לי שריאן זאת הדמות שהכי התעללו בה. הוא עבר כל כך הרבה לעונה הזאת כשמסתכלים במבט לאחור. ובכללי, זאת היתה עונה מוצלחת. שלא נדבר על הפרק!!!! הקטע שמשפחת קופר חזרה, היה כל כך מקסים ונוגע ללב שאמרתי לעצמי כזה אווו איזה יופי
במיוחד בחיבוק של מריסה וג'ולי (אההההההההההה!!!!! ג'ולי הנפלאה
). אין איןןןן, זה פרק סוחף! ואפילו בחלקים מסויימים מרגש במיוחד
מדהים. יאללה מתי עונה שלישית.

Punkitty

New member
../images/Emo12.gifאני רועדת, איזה פרק

מדהים, פשוט מדהים, לא היה יכול להיות סיום יותר טוב. טריי וריאן שיחקו פשוט מעולה, והקטע של קירסטין שהיא נשברת היה כל כך יפה
שסנדי עזב אותה במכון גמילה כמעט בכיתי
כל הפרק רעדתי, גם עכשיו אני רועדת. ידעתי שהיריה הולכת להגיע, (ספויילרים
) אבל לא ידעתי מתי. ועכשיו מצטרעת על כל הספויילרים שקראתי. פויה אני
ג'ולי וג'ימי, אני חושבת שהקטע ביניהם קרה קצת מהר מדי.. פתאום לחזור? סתם ככה?
אני כבר לא יכולה לחכות לעונה הבאה

omgomgomg אני עוד לא מעקלת../images/Emo80.gif

זה היה ה-פרק! חזק ביותר! אני פשוט בכיתי כל הפרק! קופר ביחד פיינלי... היה מרגש ביותר כשמריסה נשברה פשוט ריחמתי עלייה... ובאמת חשבתי שהיא תירה כדור אזהרה! [לא חשבתי שהיא תירה בו פשוט הם עשו הכל בכזאת איטיות ומקצועיות... למשל: הראו את הירייה... הפרצוף של טריי ספוג דם החולצה שלו נוזלת דם טריי קם ונופל זה היה פשוט קטע מדהים! ואיך שסאמר וסת' נכנסו (למה נדחפתם) ובכיתי בעיקר... בגלל קירסטן... כשבא הדוקטור.. והיא אמרה לריאן שלא יפתח את הפה כי היא הכניסה אותו לבית... ואז.. הכי לא צפוי היה סת' שבא מאחורה התגנב לנו לאט לאט ושיכנע אותה לעשות את זה פשוט בכיתי איזה מדהים הוא!

LeRanch

New member
מ=ד=ה=י=ם!

בסוף נדבקתי למיטה.. למרות שאני יודע מה הולך לקרות בהמשך..

shaya23

New member
וואו... זה היה ה-פרק.. איזה

פרק מעולה!!! לא.. אף פעם לא ראיתי תא הפרק הזה.. אז אני עדיין אומרת שהסוף הזה כל כך מפתיע!!! מחכה לעונה הבאה בקוצר רוח...

dht160

New member
אני פשוט לא מאמין!

זה אולי הפרק הכי טוב של הסדרה! פרק מופתי עם סוף שמקפיץ אותי גם בפעם השנייה שאני רואה אותו! זה פרק סיום עונה למופת עם המון רגעי בכי ובראשם הקטע שבו קרסטין נשברת ושהיא מסתובבת ורואה את ס'ת. רגעים מרגשים לרגע כמו איחוד משפחת כהן וסוף שפשוט משאיר אותך פעור פה. אני עד עכשיו בצמרמורות שאני חושב על זה. הפרק! פשוט ככה. רז

../images/Emo41.gifדעתי על הפרק.../images/Emo163.gif

דבר ראשון- פרק נהדר. אבל היו לי איתו כמה בעיות, שממש הרסו אותו. לדעתי התמקדו הרבה יותר מדי בשתייה של קירסטן, ופחות בסיפור האונס. זה בא בצורה מאוד לא קשורה, כשסאמר פתאום "אז טריי אנס את מריסה. וואו. עכשיו נרוץ לספר לריאן". הם אפילו לא חושבים על זה, מעכלים שזה בכלל קרה! וריאן אפילו לא מדבר עם מריסה אחרי זה, מברר אם היא בסדר בכלל. פשוט טס לו לדרכו. ואדם ברודי חרא שחקן.. אני יודע שעכשיו יהרגו אותי
, אבל עם כמה שהוא מספר בדיחות חמודות וחננה מצחיק- הוא פשוט חרא של שחקן דרמטי. "אז ריאן.. כאילו כזה.. אנס את מריסה, וזה.. כזה.. כאילו.. אז.. אממ.. אל תעשה משהו? אה, אתה הולך.. טוב, אני אתן לך..". אבל אהבתי. נורא.

זהרי על אדם שלי!../images/Emo80.gif

הוא שחקן מעולה! ככה הוא היה צריך להתנהג! כאילו הוא עוד לא מעכל שזה מה שקרה

maayan250250

New member
לי אין אפילו ולא טענה אחת לפרק הזה

ומריסה שבדרך כלל לא משחקת מי-יודע-מה שיחקה ממש טוב !!! העורכים עשו עבודה מעולה המוזיקה ווואו יפיפה אין, אין הערות

ron1 2 3 4 5

New member
היה יפה הקטע

אהבתי את הקטע שגמי אמר להיילי שכיף בחוף הצפוני מי שלא היבין הילי משחקת בסדרה החוף הצפוני בערוץ 3

למעלה