שרשור הפרק האחרון - יסוויקאנד

patito ƒeo

New member
אהה סדרה יפה שלי ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

היה כל כך עצוב.. לא רוצה

והתגובה האחרונה היום בשירשור..../images/Emo80.gif

ופרס האמי לשחקנים ולסדרה הטובה/הטובים ביותר הולך ל.......... השחקנים והסדרה של the o.c אני חייבת לתת לבן את הקרדיט שהוא היה פשוט שחקן 10 היום! איך שהוא התחיל לבכות כשהוא שמע על מריסה (נו טוב לפחות היו לו דמעות שלא ירדו) ואדם... בכלל! עם קירסטן הוא ריגש אותי ברמות שהיה באלי לתפוס אותו מהטלויזיה ולתת לו נשיקה (ולהשוויץ
) וגם מריסה שיחקה בצורה מהממת לא חשבתי שהיא תירה בטריי ותבכה לידסמר כל הכבוד! וליוצרים! איזה יוצרים! סדרה ברמות מטורפות רק הם גורמים לי לבכות

GaloshiT

New member
גאד אלהוים די אין דרך להביע../images/Emo7.gif

כמו שכבתי-אין דרך להביעעע די לא רוצה שימגר!עצוב לי עצובלי-למרות שתודה לאל יש המשךךך אוף די אני בשוק.. פאק מה זו הייריה הזו באמצע שום מקום.. ידעתי שזה בוא... מבאס שלא המשיכו את זה עם חיבוק של מריסה וריאן או משהו.. תגובה כאילו גאד היא יירתה בווו או אלוהים.. אל תתיחסו תקופה קשה! כמה בכיתי... מהקטע של ההלוויה עם השביל של המכוניות לא יכולתי יותר... לא החזקתי מעמד! זה הרג אותי.. ומאז כל הזמן בכיתי ... אמאמ איזה פרקים! פרק חזק ביותר.. מלא באדרנלין.. סוחף...ה=פרק של כל הזמנים.. עוד הוכחה למה האו.סי כזו סדרה מדהימה..... "פעם בכמה זמן מגיעה סדרה שנוגעת בכולם"-כמה שזה נ=כ=ו=ן! מצטערת אם שיגעתי.. אני מודה.. התחרפנתייי הפרק גמר עליי...טוב אני אנסה לצאת עם חברות ולחזור קצת שפוייה .. עד אז.. היו שלום!!

Aviad1987

New member
פרק מ-ע-ו-ל-ה-!

נכון, הוא באמת לא חף מטעויות אבל הוא כל מה שהיה אפשר לבקש מפרק סיום עונה. הוא בערך גורם לשכוח את הפרקים (המעטים, לדעתי) בהם הסדרה צלעה וכל כך התחשק לי שתתחיל כבר התוכנית הבאה. יש בו מינון נכון של דרמה שמשולבת בה קמצוץ קומי (כמו שצריך) והמשחק של כולם היה נהדר. סך הכל העונה הזאת הייתה מצויינת. כמו שאמרתי, לא חפה מטעויות, אבל ברוב הפרקים בהחלט שמרה על עצמה. אני מקווה שהעונה השלישית תיקח את הטוב מהעונות הראשונות ותשתדרג עם מה שיש. ויש

קמימונת

New member
וואו.

פרק קשה. אבל ממש קשה. ולמרות ש(בטיפשות רבה אני חייבת לציין) קראתי ספוילרים (למה אתם יודעים כל כל הרבה!?) בקשר למוות של טריי, הפותעתי. שנאתי אותו, אבל היה עדיף אם הוא פשוט היה הולך לצ'ינו ולא חוזר
וקירסטן.. הו, קירסטן.. זה כל כך עצוב
אני כל כך אוהבת אותה.. הדבר היחיד שבאמת עודד אותי בפרק הזה היה ג'ימי. הוא תמיד מעלה לי חיוך על הפרצוף. וגם סנדי. אני אוהבת את שניהם ממש. אממ בסה"כ היתה עונה טובה, מפתיעה, עצובה ומדי פעם קצת מצחיקה. עם יד על הלב אני אומר שאהבתי הרבה יותר את העונה הראשונה. אבל לא נורא, לפחות יצא לי לראות גם צד הרבה פחות מושלם של ניופורט חח.. שתבוא עונה טובה ומוצלחת, שתהיה שווה את הכסף שאנחנו משלמים על הממיר כל חודש

Aviad1987

New member
אה, אה.. קירסטן!

לא מזמן ציינתי שהיא זאת שרגישה אותי בערך הכי הרבה בשתי פרקי הסיום של שתי העונות. אני מקווה שראיתם למה אני מתכוון
שחקנית דרמטית מעולה.

TheCharm

New member
המום. ויותר מזה אין מה לומר.

טוב, למעשה, יש מה לומר. קודם כל, פרק סיום עונה פשוט גדול. אני לא יודע במה להתחיל כדי לתאר את כל מה שהיה טוב בו. המשחק היה כל כך מעולה, אם זאת מלינדה קלארק (שאותה אגב אני מאוד מחבב בפרקים האחרונים, כשהיא מנסה לעזור לסנדי והכל), או פיטר גלאגר שהסצינה שלו עם אדם הייתה פשוט מעולה, או קלי רואן שפשוט מדהימה כל פעם מחדש, וגם הצעירים, שפשוט הייתי המום לראות כל שניה הפרק. אם זה אולי הדיאלוגים, הדיאלוגים החזקים, הכואבים, המצחיקים, המרגשים, אם זה פשוט המתח הזה, שברגע שאתה חושב ששם זה מסתיים, יש עוד כל כך הרבה לבוא. האזכורים לעונה החולפת ולעונה הראשונה היו פשוט מעולים. במקום הנכון, בזמן הנכון, בצורה הנכונה, ופשוט כשהיו צריכים לראות את זה, כדי לזכור ולדעת - OC תמיד יהיה OC. כעיקרון אני לא רוצה לרדת לפרטים עמוקים יותר בנוגע למה שהיה על הפרק, הדרך הכללית בה כתבתי את זה לפי דעתי תספיק, אבל בקיצור - ככה עושים פרק סיום אמיתי, ככה נותנים לנו ציפייה ארוכה לעונה הבאה, וככה זה הOC שבגללה, ורק בגללה, אני כל כך אוהב את הסדרה הזאת. חוץ מזה, לא אמרו שאוליבר יופיע בפרק?

Aviad1987

New member
שמועה הזויה לחלוטין

שבתגובה אליה ג'וש הכניס לתסריט את השורה של סת' בבריכה (אחרי הדיאלוג שלקוח מילה במילה מאחד הפרקים הראשונים של העונה הראשונה) - "לפי איך שדברים קורים זה בטח אוליבר".

TheCharm

New member
כן, ולמעשה

היות ושמעתי על השמועה, חשבתי שזה באמת יהיה אוליבר. אגב, אני מאוד אוהב כשיש מחוות פנימיות, ואני מבין אותם. וזה לא קורה הרבה. אבל היום זה קרה (North Shore
)

G A L 17

New member
שמתם לב לבדיחה על החוף הצפוני?

רק אותי זה שיעשע? אחות של קירסטן משחקת תפקיד ראשי בסדרה "החוף הצפוני" אז הם כזה צחקו על זה וכשהיא שאלה את ג'ימי איך בהוואי הוא כזה אמר לה "את לא תאמיני איזה מקום מדהים זה החוף הצפוני " או משהו כזה.. והיא ענתה לו בחיוך "כן , שמעתי..." בכל אופן פרק מדהים ביותר מסכים עם זאת שאמרה שבתפקידים דרמטים , סת' לא הכי מבריק.. עוד משהו שמפריע לי זה המהירות שעוברים דברים בסידרה הזאת - ניחא הבלגתי שהתאונה עברה כמו כלום , אבל פאק אומנם אנשים לא היו מתים על קאל , אבל ביום שהוא מת הנכד שלו והבת החורגת שלו הולכים למסיבה? ביום שהוא מת אשתו יוצאת לשיט ? קצת פרופרציה... עוד דבר קטן שמפריע לי זה שריאן יותר מדי כריזמטי !!1 ז"א לדעתי הוא לא כזה כריזמטי אבל בסידרה עשו אותו כזה כריזמטי שתמיד מה שהוא אומר אנשים מקשיבים לו , אם זה שהוא שיכנע את ברח לי השם , לקבל את זה שאבא שלו הומו , אם זה זה שהוא שיכנע את קירסטן לצאת מהחדר אחרי שהיא גילתה שלקאל יש בת נוספת , אם זה זה שדוקא הוא שיכנע את המשוגע מהעונה הראשונה להניח את האקדח , ועוד כמה וכמה סיצנות , אם הוא היה זה שמשכנע את קירסטן ללכת לגמילה הייתי ממש מתאכזב... אבל חוץ מההערות האלה באמת אחד הפרקים המצוינים!!!!

Aviad1987

New member
בלי לשים לב בכלל שהאווי היא

בדרום מערב
לא נורא, יצאה אחלה דאחקה. וכן.. הרוב שמו לב אליה

G A L 17

New member
אבל ...

מממ דוקא אני רואה החוף הצפוני , וגם שם העלילה מתרחשת באוואי , אז נראה לי שהכוונה היא לחוף הצפוני של הוואי ..

Aviad1987

New member
נכון, הגיוני ../images/Emo13.gif

אני זוכר שחשבתי על זה כשראיתי את הפרק פעם ראשונה והגעתי למסקנה שהם צודקים. סתם התקטננתי ... כך או כך סדרה מזעזעת לדעתי

למעלה