שרשור הפרק האחרון - יסוויקאנד

dr 2 love

New member
פרקקקקקקקקקקק ענננקקקקקק

איייזההההה פרקקקק משששגעעעעעע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי אהבתי את המשחק של מישה !! היא שיחקה כל כך טוב !!!

O-h M-y G-a-d ../images/Emo70.gif

פשוט... אין לי מילים... פשוט פרק מעלף... כל כך מרגש, כל כל אמיתי... הפרק הכי מדהים שראיתי... טריי נראה כל כך מפחיד אחרי שמריסה ירתה בו
ואיך ריאן נראה כשטריי (ה** ****) חנק אותו, נראה כל כך אמיתי... אני חדשה פה, ואני מתכננת להשאר פה הרבה זמן
מוהאהאהאהא
סתם חחחח... ממני, אלינה

Doud13

New member
פרק הכי יפה שראיתי אי פעם!!!

אין לי מילים פשוט היה עצוב עצוב יותר מפרק הסיום של העונה הראשונה !!! הקטע עם זה שכולם אומרים לקירסטן שהיא חייבת ללכת למכון גמילה היה יפה! וכמובן עם זה שריאן הולך לטריי וזה... פשוט היה יפה !

reva7

New member
גאאאאאד איזה פרק!!../images/Emo2.gif

איזה פרק ענקקקק הכי אהבתי את הסצינה שבה קירסטין צריכה לעזוב- ואז היא מסתובבת ורואה את סת' (שאגב, שיחק מדהיייים) סאמר היתה כל כךךך חמודה הפרק...וגם ג'ולי!! בסוף הפרק-> הייתי בטוחה שמריסה תשתמש בקצת יותר כוח כדי לנסות להזיז את טריי מריאן- בכל זאת, הוא כמעט חנק אותו למוות!!
השיר בסוף כל כך התאים!! (למרות שאני לא מכירה אותו) בהלוויה של כיילב-> רק אני שמתי לב שהיילי קראה לכיילב תפילה שמקורה ביהדות??? אם אני לא טועה- היא אמרה "כי אתה עימדי" בסוף..(זה לפחות מה שהיה כתוב בכתוביות:\) ולסיום יש לי בקשה\שאלה- איך אני יכולה להשיג תמונות מהפרק הזה?? תודה מראש

התפילה של היילי

זה "גם אם תלך בגיא צל מוות- לא אירא כי אתה עימדי" זה כתוב בתנ"ך, גם נוצרים מאמינים בתנך הם פשוט לא קוראים לו תנ"ך או תורה הם קוראים לו ה"ברית הישנה" והיא קדושה להם כמו שהיא לנו. למעשה התפילה הזו היא תפילה מאוד מקובלת בהלוויות נוצריות.

reva7

New member
הא..תודה!!:)

לרגע חשבתי שגם הם יהודים (המשפחה של כיילב), אבל כנראה שטעיתי
חחח תודה בכל זאת... יש לי בקשה נוספת- יש לך\ למישו אחר תמונות מהפרק?? זה יעזור לי מאוד!! תודה מראש רוית

G A L 17

New member
צודקת... זה מתהילים

וזה אחד המזמורים המוכרים , הנוצרים מאמינים בו לא פחות מהיהודים ....

RoySupernova

New member
פרק ענק אבל

כל הפרק היה עצום מהפרקים הגדולים העונה אולי הכי אולי הכי בסדרה בכלל בטח הרבה יותר טוב מפרק הסיום של העונה הראשונה.. הסצינה האחרונה הייתה עצומה, הקטע שהמוזיקה בבום חוזרת בגדול אחרי הירייה עשתה את הסצינה ברצינות לאחת הסצינות היותר טובות בטלוויזיה.. רעיון ענק של ג'וש.. והשיר ההוא בהלוויה ובסצנת הסיום היה ענק אבל מישו יכול להסביר לי מה הקטע של השיר שבקרדיטים? הוא הורס הכול.. פתאום בשני פרקים האחרונים שמו אותו והוא גרוע.. הורס את כל היופי שבפרק.. לא קרוב לשיר הקודם..

maayan250250

New member
גם אני לא אהבתי

היו צריכים לשים משו רגוע כזה. שיהיה זמן לעקל את כל מה שקרה !

לדעתי (וזו השערה בלבד)

2 הפרקים האחרונים הסתיימו בטרגדיות, 223- קיילב נפטר 224-טריי נורה המוסיקה בסיום יותר מידי עליזה והיא מוציאה אותך מהאוירה של הפרק, אולי בגלל זה שינו...

זה כן... כי למרות שזה הגיע לו

הוא עדיין האח של ראיין וזה לגמרי יסבך את היחסים בין ראיין למריסה וחוץ מזה תחשבי על ההשפעה שיהיה לזה לכל אחד מהם בנפרד. וחוץ מזה- הוא חתיך
אז בטח שזו טרגדיה.

GaloshiT

New member
זה די מגיע לו.. אבל בכל זאת הוא אח

של ריאן.. ואני חושבת שאיפה שהוא בלב שלו ריאן רצה להרוג אותו... כי ממש התעצבן עליו בקטע הזה... אבל שהוא גם רצה שיהיה לו אח-רחוק ממנו

נכון...

אבל אני לא מבינה איך זה ייסבך את היחסים... בכל אופן, היא הצילה את החיים שלו... הוא פאקינג חנק אותו, והוא ראה שהוא חצי מת, וזה לא הזיז לו
באותו רגע לא היה איכפת לו שזה אח שלו
הוא פשוט המשיך לחנוק אותו
גרררררררררר
הוא צריך לקחת את מריסה במלכה בעינייו... עוד כמה שניות מתחת לידיים של טריי, והוא היה דד-מיט

כל מה שאמרת זה נכון לחלוטין

אבל את צריכה לזכור שטריי הוא אח שלו, נכון הוא אח מחורבן שגרם לו רק צרות ובלאגן בחיים, אבל הוא עדיין האח שלו, והוא הבן אדם היחיד שנשארה לו מהמשפחה. העובדה הזאת עושה את כל הסיטואציה למסובכת עבור שניהם.

שלטון

New member
פרק ממש טוב

למרות שסיום עונה ראשונה היה יותר טוב אבל נו. אההה טוב אני לא אתחיל לדבר על כה שהעונה הראשונה הייתה טובה. לדעתי אחד הקטעים הטובים היה שסנדי אומר "you're mother needs you" כי זה נראה אחד הרגעים היחידים בסדרה שהוא כזה חצי כועס חצי מתחרפן והסצינה בכלל מצוינת. וכל הקטע שקירסטן צריכה ללכת לגמילה כזה מיותר לדעתי. אותי לפחות זה לא ריגש בגרוש. טוב אולי קצת. חחח וטריי וריאן כמובן. כמה פעמים שראיתי ת'סצינה הזאת. בפעם הראשונה הייתי ממש מופתע שטריי גובר על ריאן. כי ריאן סוס והוא גם ממש כועס על טריי. אבל כנראה שטירוף יותר חשוב בקטעים האלה. לא יודע. בכל מקרה סיום מצוין, רק חבל שהוא לא סיום באמת אבל לא משנה.

למעלה