אין לי מילים פשוט היה עצוב עצוב יותר מפרק הסיום של העונה הראשונה !!! הקטע עם זה שכולם אומרים לקירסטן שהיא חייבת ללכת למכון גמילה היה יפה! וכמובן עם זה שריאן הולך לטריי וזה... פשוט היה יפה !
איזה פרק ענקקקק הכי אהבתי את הסצינה שבה קירסטין צריכה לעזוב- ואז היא מסתובבת ורואה את סת' (שאגב, שיחק מדהיייים) סאמר היתה כל כךךך חמודה הפרק...וגם ג'ולי!! בסוף הפרק-> הייתי בטוחה שמריסה תשתמש בקצת יותר כוח כדי לנסות להזיז את טריי מריאן- בכל זאת, הוא כמעט חנק אותו למוות!!
השיר בסוף כל כך התאים!! (למרות שאני לא מכירה אותו) בהלוויה של כיילב-> רק אני שמתי לב שהיילי קראה לכיילב תפילה שמקורה ביהדות??? אם אני לא טועה- היא אמרה "כי אתה עימדי" בסוף..(זה לפחות מה שהיה כתוב בכתוביות:\) ולסיום יש לי בקשה\שאלה- איך אני יכולה להשיג תמונות מהפרק הזה?? תודה מראש
זה "גם אם תלך בגיא צל מוות- לא אירא כי אתה עימדי" זה כתוב בתנ"ך, גם נוצרים מאמינים בתנך הם פשוט לא קוראים לו תנ"ך או תורה הם קוראים לו ה"ברית הישנה" והיא קדושה להם כמו שהיא לנו. למעשה התפילה הזו היא תפילה מאוד מקובלת בהלוויות נוצריות.
כל הפרק היה עצום מהפרקים הגדולים העונה אולי הכי אולי הכי בסדרה בכלל בטח הרבה יותר טוב מפרק הסיום של העונה הראשונה.. הסצינה האחרונה הייתה עצומה, הקטע שהמוזיקה בבום חוזרת בגדול אחרי הירייה עשתה את הסצינה ברצינות לאחת הסצינות היותר טובות בטלוויזיה.. רעיון ענק של ג'וש.. והשיר ההוא בהלוויה ובסצנת הסיום היה ענק אבל מישו יכול להסביר לי מה הקטע של השיר שבקרדיטים? הוא הורס הכול.. פתאום בשני פרקים האחרונים שמו אותו והוא גרוע.. הורס את כל היופי שבפרק.. לא קרוב לשיר הקודם..
אבל את צריכה לזכור שטריי הוא אח שלו, נכון הוא אח מחורבן שגרם לו רק צרות ובלאגן בחיים, אבל הוא עדיין האח שלו, והוא הבן אדם היחיד שנשארה לו מהמשפחה. העובדה הזאת עושה את כל הסיטואציה למסובכת עבור שניהם.
למרות שסיום עונה ראשונה היה יותר טוב אבל נו. אההה טוב אני לא אתחיל לדבר על כה שהעונה הראשונה הייתה טובה. לדעתי אחד הקטעים הטובים היה שסנדי אומר "you're mother needs you" כי זה נראה אחד הרגעים היחידים בסדרה שהוא כזה חצי כועס חצי מתחרפן והסצינה בכלל מצוינת. וכל הקטע שקירסטן צריכה ללכת לגמילה כזה מיותר לדעתי. אותי לפחות זה לא ריגש בגרוש. טוב אולי קצת. חחח וטריי וריאן כמובן. כמה פעמים שראיתי ת'סצינה הזאת. בפעם הראשונה הייתי ממש מופתע שטריי גובר על ריאן. כי ריאן סוס והוא גם ממש כועס על טריי. אבל כנראה שטירוף יותר חשוב בקטעים האלה. לא יודע. בכל מקרה סיום מצוין, רק חבל שהוא לא סיום באמת אבל לא משנה.