../images/Emo97.gifפרק מדהים../images/Emo97.gif
למעשה לקרוא לזה פרק מדהים, יהיה לשון המעטה,הפרק היה יותר ממדהים, יותר מטוב, יותר ממשה שחשבתי או ציפיתי (לפחות בפעם הראשונה שראיתי אותו).את סצנת הסיום המדהימה של הפרק ראיתי כבר עשרות פעמים, אבל היא לא מפסיקה להיות מפתיעה ומצמררת. ככה מסיימים עונה !!! ככה כותבים תסריט !!! ועכשיו לפרק:
סת'
אני מודה, לא חשבתי שיש לו את זה, אדם ברודי הוא שחקן קומי מעולה, אבל מי ידע שהוא יכול לתת כזה משחק דרמטי טוב, הסצנה שסנדי מספר לו על קירסטין, ואחר כך שהם מדברים בחדר של סת' וסנדי מחבק אותו (Awwwww) והסצנה הכי טובה מבחינתי היא ה"אינטרבנשין" שהוא מבקש מקירסטין ללכת לגמילה, ואז הם כולם מחבקים אותה ( אוחח סצנה מקסימה !!!)
קיילב
לפני שנה בדיוק (סיום עונה ראשונה) הוא התחתן באותה כנסיה שבפרק זה נערכת בה ההלויה שלו, בפרק החתונה, סנדי סת' וראיין משמשים כשושבנים שלו בחתונה, ועכשיו הם משמשים כנושאי הארון שלו (כנראה לג'וש יש משהו עם סגירת מעגלים). עצוב שהוא מת, אבל זו עלילה טובה, אני אף פעם לא אהבתי את קיילב אבל בהחלט הייתי עצובה בשביל קירסטין וסת' בפרק הזה.
קירסטין
מעטים הפעמים שאנו רואים את קירסטין מאבדת שליטה, ובפרק הזה היא לגמרי איבדה שליטה בחיים שלה ובעצמה, קלי נתנה הופעה מדהימה וריגשה אותי לגמרי, הסצנה של ה"אינטרבישין" היתה מאוד חזקה, אהבתי שראיין אמר לה שהוא לא רוצה לאבד שוב מישהו שהוא אוהב ושהוא לא רוצה שיקרה לה מה שקרה לאמא שלו, אבל שיא הסצנה הזאת היה בהחלט הקטע שסת' עומד במטבח ומסתכל עליה עם פנים שלגמרי לא אופייניות לסת' כהן המצחיק והציני ומבקש ממנה ללכת לגמילה, ואז החיבוק המשפחתי וקירסטין בוכה Awwwwwww so sad !!!
ג'ימיי וג'ולי
ג'ולי הייתה ממש אנושית בפרק הזה, היתה לה שיחה עם מריסה שלא הסתימה בריב, היא עזרה לסנדי עם קירסטין, היא וג'ימי יצאו לשייט ביחד והוא קנה לה דונאט מ"סבן-אילבן". ונראה כי הקופרים הולכים ומתחזקים בעוד שקירסטין והכוהנים, הולכים ומתפרקים. ובהקשר הזה בפרק 219 יש סצנה שבה סת' מנסה לגרום לראיין ללכת לטריי ולאחל לו יום הולדת שמח (אחרי שהם רבו בגלל הביצה שטריי גנב בפרק 218), סת' אומר לראיין "לפעמים דרוש מאורע כמו יום-הולדת או הלוויה על מנת לאחד משפחה" מכיוון שאני קוראת ספוילרים וידעתי בזמנו שכנראה קיילב הולך למות, חשבתי שמותו יאחד את הכוהנים (אחרי הכמעט רומן של קירסטין), וזו דרכו של ג'וש שוורץ לרמוז לנו על כך, אבל כמה מתוחכם- זה לא הכוהנים שהולכים להתאחד ולהתחזק, מותו של קיילב מאחד משפחה אחרת, את משפחת קופר- כן....הקופרים עושים קאמבק
. אגב- כמה מרענן ונחמד היה לראות את ג'ימי ? שראיתי את הפרק כל כך התלהבתי שג'ימי חזר ושהוא וג'ולי כנראה הולכים לחזור אחד לשניה.
ראיין/סת'/מריסה/סאמר
סאמר לא שיחקה תפקיד ממש חשוב בפרק הזה, כלומר היה לה תפקיד חשוב, כי בעצם זו שהוציאה ממריסה את הוידוי על הניסיון אונס של טריי והיא זאת שסיפרה לסת' והוא סיפר לראיין ואתם יודעים מה קרה בהמשך... אבל מעבר לזה לא היה לה תפקיד גדול בפרק הזה, אהבתי את השיחה שלה עם מריסה ואיך שהיא תמכה בה. אחד הסצנות היותר נחמדות בפרק הזה, היא הסצנה של ראיין וסת' בבריכה, הסצנה היא בעצם שיחזור של ראיין וסת' בבריכה בפרק 102, בסצנה המקורית, ראיין רק מגלה שאמא שלו עזבה אותו, הוא וסת' שטים להם בבריכה וסת' מנסה לעודד את ראיין ומציע לו ללכת לסרט על כרישים ב"איימקס" בפעם הזו זאת זאת אמא של
סת' שעוזבת אותו והפעם זה ראיין שמנסה לעודד את סת' וגם הוא מציע לו ללכת לסרט על כרישים, נייס אהבתי... ההערה הקטנה של סת' לגבי "אוליבר" היתה מכיוון שלפני הפרק היו שמועות שההפקה הפיצה שאוליבר יחוזר, והפורמים והלוחות ברשת היו מלאי ספקולציות לגבי זה ג'וש הכניס את ההערה הזו ע"מ להראות לנו שהוא הצליח לעבוד עלינו (על רובינו לפחות- אני אישית ידעתי שאוליבר לא יחזור) וליצור סיום מפתיע. הקטע שסת' מספר לראיין מה קרה בין טריי למריסה, היה ממש עצוב, המבט הקר שהיה לראיין בעינים
והאכזבה, הכעס והתסכול מהמשפחה שלו, שעוד פעם פגעה בו...עצוב
. אחרי שסת' מספר לו הוא אומר את המשפט הבא- "כל השנה ניסיתי להיות בן-אדם אחר...אני לא יכול לעשות את זה יותר" ברגע שהוא אמר את זה, ידעתי שזה הולך להגמר רע, רע מאוד !!! הסצנה שהוא מגיע לטריי והם מתחילים לריב היא גם מאוד אינטסיבית, שצפיתי בפרק בפעם הראשונה, שמחתי על כל מכה ומכה שראיין הכניס לטריי, כי עדיין כעסתי על מה שהוא עשה למריסה ואיך שהוא שיקר לראיין, אבל עכשיו שראיתי את הפרק שוב (ואת הסצנה הזו בפעם המליון) אני רואה כמה הסצנה הזו אלימה ואפלה, אחרי הכל מדובר ב-2 אחים !!!! מריסה היתה ממש נהדרת בפרק הזה, המשחק שלה היה מדהים, הסצנה שהיא מרימה את האקדח ויורה בטריי, המבט שלה והמבט של טריי עשו לי צמרמורת, ואז הדם יורד מהחזה של טריי ומטפטף על ראיין ששוכב על הרצפה מעולף, אחרי שכמה סצנות לפני כן טריי אומר לראיין "אנחנו אחים-אנחנו
דם". בהחלט סיום מרגש שמשאיר את הצופה המום ונרגש,אחרי שאני ראיתי את הפרק הזה כבר לא יכולתי לחכות עד הפרק הזה. עוד הערה קטנה לסיום (וואו ממש התלהבתי הפעם אאה ?) זוכרים שבפרק 216 שסת' מנסה להחזיר את ראיין ומריסה וסאמר מתנגדת, היא אומרת לסת': " Do not meddle with Ryan an Marissa their like combustible" עכשיו שראיתי את הפרק.... וואו...כמה נכון !!! אחלה פרק אחלה עונה אלה סדרה
נ.ב- שינתי את החתימה לרגל המאורע