דבר שני לא הפסקתי לצחוק כל הפרק... אדריאן ואיליס מדהימות! הן כל כך מצחיקות ומתוקות איך הן צחקו על רובים שהיא ישנה על הרצפה ואיך אדריאן כל הזמן דיברה על הציצים שלה...היא באמת משהו מיוחד אדריאן... שאנון לפי דעתי הי הכי מדהימה ביופי שלה...היא זוהרת...אבל היא קצת טיפשה...והיא נורא ילדותית... גם אהבתי שלא צינזרו את השיחה על האוננות וכל זה... ד"א דווקא נורא אהבתי את התמונה של אדריאן של האחרות היו מזעזעות...
התחלתי לחבב במקצת את שאנון אחרי היום... היא נדלקה על בחור, דיברה על אוננות וזה, רואים שהיא נפתחת, אבל עדיין היא קצת שפוטה של רובין. אבל לאט לאט זה ירד לה.....
אדריאן בכלל לא הייתה בולטת...או שזה רק אני חושב ככה? אחרי זה היא התגלתה כמתוקה אמיתית..הקטעים שהיא בוכה מהתרגשות נוגעים בי...מגיע לה לזכות בתוכנית... גם לאיליס מגיע כי היא אמיתית ומצחיקה גם אם לא תמיד חברותית לאחרות... אני גם קראתי באיזה אתר ראיון עם אדריאן והיא מספרת שאחרי התחרות הם הפכו לחברות הכי טובות
וזה באמת היה מיותר כל הקטע של המטרו..... כאילו דוגמנית בעולם האמיתי תיסע ברכבת.....וחוץ מזה למה שתיסע?! שמעו פעם על מוניות?! זה סתם היה כדי לנסות להכשיל אותן...ולראות מי הכי מתמצאת במקומות.... התמונה של אדריאן הייתה מהממת!! ובכלל לא פורנואית! ומי זאת השופטת הזקנה בת 100 הזאת?! מי בכלל שאל מה היא חושבת! שונאת אותה!!! זמנך תם מותק! תעשי טובה לכי חפשי לך חלקה בבית קברות שם תהיי יותר מועילה! וואי שבוע הבא זה עם עירום......דוגרי גם אני לא הייתי מסכימה להתפשט....פה רובין צודקת ועל זה אני לא מתווכחת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחח אדריאן הרגה אותי היום כשהיא אמרה לאיליס..."לפחות תעמידי פנים שתתגעגעי אליי אם אני אלך" ואיליס "אני מעמידה פנים שאני אתגעגע אלייך כשאת תלכי" חחחחחחחחחחחח ואיזה חיוך אידריאן הביאה! חולה על הבחורה הזאת!!! מושלמת! ובקטע של הדיבור היא רק צריכה לקחת שיעורי דיקציה...
הבחורה פשוט מושלמת. היא החזיקה מעמד כשהיה לה קילקול קיבה מסוכן והיא ברחה מהבית חולים. והפרק שאיש אחד הכניס את היד שלו לחצאית שלי. הבחורה מדהימה, אבל צרות היא מקבלת, ובגדול... ש-ת-נ-צ-ח-!-!-!
יאווו כאילו אין עליההההה היא כזאת מהממממתתת ויש לה אישיות פשוט מדהייימההההה!! אני ממש אוהבת את זה שהיא מי שהיא וגאה בזה לא יודעת איך להסביר את זה אבל אדריאן גדוללללהה היא מממש מושלממממת חוללהה עלייייה