שרשור הפרק היומי

amazing mf

New member
אדריאן מ-ה-מ-מ-ת

הכי יפה שם, מבחינת אישיות היא הכי לוקחת בקלות, ומגיע לה לזכות!!! גם איליס מיוחדת- אבל קצת נערית.. קייסי חמודה- חבל עליה.. כל כך רצתה שאנון- יפיפיה, אבל קצת מעצבנת ומתחסדת ורובין- זוועות!! דתייה לא צריכ לדגמן, במיוחד אם הכל מפריע לה!! בכלל התכנית מעולה.. אני מכור!

Franz Ferdinand

New member
אתה ברצינות חושב שאיליס היא הנערית

מבין הבנות...? אדריאן היא הנערית השיכורה שנראית כאילו היא על סמים... אבל למרות כל זה היא עדיין השנייה הכי מתאימה ליהיות הטופ מודל הבאה (בעיני הכי טובה זו איליס!
)

p r u d e n s

New member
גם בעיניי../images/Emo176.gif

ברוב המשימות שנותנים להן איליס מנצחת, ואני בטוחה ששבוע שעבר כששאלו את רובין מי צריכה לעוף והיא אמרה שאיליס אז היא בטח אמרה את זה כדי לסלק אותה מהדרך הקדושה שלה
איזה הודעה עילגתO_0

Dark Force

New member
מה את שחה...../images/Emo56.gif|פגרה|

שבוע שעבר, כששאלו את רובין מי צריכה לעוף היא אמרה: "במי שהאל יבחר, תבחרו" היא לא אמרה איליס. קיסי ושאנן אמרו שצריך להעיף את איליס.

be a bee

New member
ממ../images/Emo20.gif

באמת פרק מצחיק
. רובין ישנה על הרצפה
. איליס היתה מהממת כרגיל;[. אדריאן הצחיקה אותי, ושאנון היתה אממ בסדר
. חבל שקיסי עפה:(, עדיף היה שרובין תעוף כבר וזה:p.

באמת היה פרק מצחיק!

נקרעתי מצחוק כשרובין הייתה צריכה לשון על המזרון המתנפח
ואיך אדריאן התפקעה מצחוק חחחחח... לפי דעתי התמונה של קיסי דווקא יצאה טובה... אבל רובין חייבת לעוף! אין היא נוצרית מדי מבוגרת מדי ובעיקר כי היא מניאקית! את שאנון אני אוהבת היא נפתחת לעט לעט ויש בה יופי אין מה להגיד...
אני ממשש לא חושבת שקיסי הייתה צריכה לעוף! היא לא הפייבורית שלי אבל יש בה משהו שמושך והיא יפה מאוד! כשהסוטה הזה שלח את היד לאדריאן הייתי בשוק!!!
וכמה שאני אוהבת את אדריאן היום היא נראתה נורא! הפוני העבה הזה ממש ממש לא מתאים לה! היא ממש יפה אבל היום היא לא נראתה טוב... וזהו להפעם...

גלתו

New member
היה פרק נחמד

מישהו יכול להחטיף כאפה לרובין הזאת כבר? אוף היא כולה חיה בסרט מטורף, היא כזאת מפונקת וילדה קטנה - יותר מדי pageants. טיפשה. שמחתי לראות ששאנון קצת נפתחה, היא יכולה להיות הרבה יותר ממה שרובין מגבילה אותה להיות. והיה מצחיק לגמרי שבראד היה הדוגמן, זה היה כזה הזוי. שמחתי בשבילה
אדריאן מלכה וזהו.

Franz Ferdinand

New member
עזבו אותכם מזה שהיא דפוקה וכלבה

ומאמינה יותר מדי... הדבר העיקרי הוא שהיא פשוט יותר מדי מכוערת בשביל ליהיות דוגמנית!!! היא פשוט מגעילה! אין לה גוף יפה בכלל!!! היא פשוט לא יכולה ליהיות דוגמנית! היא גם מבוגרת מדי...

crazystav

New member
הפרק../images/Emo70.gif

וואי לאדריאן יש אישיות מדהימה@!! היא ממש חמודה אבל משהו בטון של הדיבור שלה משונה! בהתחלה ההתחלה שנאתי את איליס כי היא כל הזמן ירדה על אחרות ולא אהבתי את היופי שלה אבל עכשיו היא כאילו קצת השתנתה ונהייתה ממש חמודה! שאנון מילה אחת: מ ו ש ל מ ת ! לדעתי היא הכי יפה משם! אבל גם איליס.... ואדריאן... חבל שאדריאן קצת מוזנחת! את רובין אני פשוט ש ו נ א ת ! היא מעצבנת בטירוף! עם ביטחון של פיל והנוצריה המושלמת! מה היא בכלל עושה שם?! היא בכלל לא כזאת יפה לדעתי! היא הייתה צריכה לעוף במקום קיסי! קיסי חמודה כזאת ומה שבטוח היא יותר יפה מרובין! היא יצאה רק בגלל שהיא התמזמזה בזמן... ואממ זהו נראה לי חחחח אני התמכרתי לתוכנית ורק היום אני ידעתי שפתחו לטופ מודל פורום.... וזהו.... נחום לסיום-

וואו איזה פרק ...

אומנם קצת באיחור אבל, יוו אני לא מאמינה שהעיפו את קייסי לפני רובין !!! לפי דעתי רובין בכלל לא יפה, ואיך היא עוד שם אני לא מבינה ... בפרק הקודם טיירה אמרה לה: "אף אחד לא אוהב דוגמניות שמרימות את האף וחושבות שהן מושלמות" או לפחות משהו כזה ... והיא בהחלט צודקת !!! שאנון כזו מאמי, ואיליס משום מה מעצבנת אותי בזמן האחרון ... אני לא יכולה לחכות כבר לפרק הבא ....
שרובין תעוף כבר ...

את צודקת

אני אחרי ההפתעה עם קייסי כבר לא יודעת למה לצפות ... הייתי בטוחה שהיא תהיה אחת מהסופיות

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחח וזה היה כזה צפוי שהם

יביאו לשאנון את הדוגמן הזה בסופו של דבר.... אבל חוץ מהגוף הוא לא כזה מהמם.... ואני על פחות מדודי בלסר לא הייתי מתפשרת.... חיחיחיחי

NoWords

New member
איזה באסה../images/Emo70.gif

אני נוהגת לראות כל שישי וכל השרשור הזה די הרס לי
נוווו טוובבבב

NoWords

New member
טוב, דעתי על הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אדריאן הייתה מצחיקה ותמיד כיף לראות אותה
איך ירד לה הבטחון,מסכנה
והסוטה הזה - איך התעצבנתי, זה ממש חוצפה כמה קטלו את אדריאן, למרות שקראתי פה בשרשור מי תעוף, זה היה נראה כאילו היא עמדה לעוף
ואיליס תותחית, כל הכבוד לה
אני לא חושבת שהיא יפה, אבל היא מתוחכמת וזה מצוין שהיא הגיעה לכל הפגישות והסתדרה לבד
רובין עיצבנה אותי, לא יכולה להסביר למה... ושאנון מותקקק
אני אוהבת אותה, היא גם ממש יפה חבל שקיסי יצאה אבל היא באמת הייתה הכי פחות טובה בתוכנית ופעם הבאה אני מצפה שרובין המעצבנת (כל מה שיפה אצלה זה העיניים) תעוף

SShiRaS

New member
לניקול היה את הגוף הכי יפה..

לפחות שהכי מתקרב לדוגמנית

למעלה