פרק יפה
שמישהו יתן לרובין מצלצלת אחת כבר!!! וראיתן מה יהיה בפרק הבא? עם העירום? אני בהחלט רוצה שאדריאן תזכה.. אוו איזה מסכנה..ראיתן מה קרה לה?! איך היא בכתה..שיואומסכנה.. מצד אחד חשבתי לעצמי, למה לא תרצת את ההיעדרות שלך מהפגישה בגלל העניין של הסוטה הזה...ומצד שני חשבתי לעצמי איזו חכמה היא..כאילו היא לא אמרה כלום בשביל שלא יחשבו שזו סיבה טובה מפסיק להיעדרות שלה (למרות שלדעתי היא כן..) למרות שאני בשוק שטיירה אפילו לא העירה על מה שקרה... הרי אפילו את שם הפרק עשו על זה!.. כאילו...יש להם את הבחור בוידאו!!!!! הלווו-משטרהה!!! לדעתי, אם יש בעיה בלבוש של אדריאן (לא ממש הסתכלתי לה על הבגדים אבל מעכשיו אני אעשה זאת..), אז למה אתם לא מביאים סטייליסט\ית שיתנו להן בגדים חדשים או לפחות ילמדו אותן איך להתאים מה למה, מה ללבוש ומה לא. בכל מקרה..לדעתי איליס רזה מידי..למרות שהיא כזאת מצחיקה!! אבל שחיפות הן אלה שהכי מצליחות במסלולים.. לדעתי טוב שג'יזל עפה היא הייתה מכוערת. והקטע שקיסי תעוף היום היה כזה ברור...כאילו..את עזבת את המשימה שלך בשביל ללכת לראות קרמים?! פתטי.. לדעתי רובין תעוף הבאה כי היא פשוט..מפגרת מידי!!!אלוהים ישמור!!!!(חחחחחחח..מתאים לתיאור, הא?!) איזה קטע מעצבן היה עם החברה של אבוני,הא? בואנה כמעט קפצתי על רובין ושנון..כמעט!!!! זה היה כזה..: "אנחנו נגד קשרים הומו-לסביים כי זה דבר שאסור לעשות לפי אלוהים והם ישרפו בגהינום על כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אנחנו לא שופטות..." ארררר דחפו להן נעל! נ"ב:אני קרן, ראיתי את כל הפרקים של הסדרה ואני מכורה. לדעתי לאדריאן יש את הפרצוף הכי יפה (לא מדברת על הגוף כי לכולן יש חסרה גזרה..) והיא צריכה לזכות (שלא נדבר על זה שהיא עושה את העבודה הכי טובה שם..היא ואיליס..). ברוכה הבאה..?