המסלול של כל הנרקומנים. כולל דקר ונדקר בשביל מנה, כולל פרץ וגנב, ומי יודע מה עוד. את חובו לחברה הוא שילם. מודה ועוזב ירוחם. אני מתה על איך הוא לא מסתיר דבר וחצי דבר. כמה אנשים אנחנו מכירים שידברו על להיות נרקומן באופן פתוח?
דניאל ממש חמודה עם החברה שלה איך היא השכיבה אותה על הספה. לא אוהבת כל כך את החברה למרות שהיא נראית טוב. והיא לא יכלה ללבוש חולצה שלא יראו לה את כל החזיה? אורטל גם היתה חמודה עם החברה שלה אבל למה היא צריכה להפוך דברים לכבדים לפעמים החברה לא אמרה כלום למה היא צריכה להפוך לתוקפנית בסיטואציה חברתית ולהפוך את זה כבד. יחד עם זאת אהבתי מה שהיא אמרה לגב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היא לא שייכת לרעבים שבנינו ואני לא שופטת, חלילה! גם אני לא שחיפית!! אבל.. אתם זוכרים בשבוע השני בערך, כשאתי התנפלה על איילת וענבר ודיברה על התחת הגדול שלהם? לא ראיתי עד כה, אף לא בנאדם אחד מה"ברנז'ה" של אתי שיש לו תחת קטן. תודו שזה אירוני ומצחיק
היא אתמול התחילה להגיד לבן כמה היא אוהבת אותו ושימשיך לנשק אותה וכאלה. בטח החברה אמרה שהיא יוצאת לא טוב בחוץ. עדיף שלא יראו אותה כי אז בוודאות היא מועמדת. לא שיש סיכוי שלא.