שרשור הפרק יוצא לדרך

adiyon2

New member
לא נורא אם דניאל תעמוד להדחה

היא הרי תחזור. חן מן הסתם תלך הביתה.

meytula

New member
עצם ההעמדה להדחה../images/Emo3.gif

כי לא מגיע לה להיות מועמדת

adiyon2

New member
אבל את יודעת שאלה לא תוצאות אמת

ההפקה רוצה ליצור דרמה. אנחנו יודעים שאורטל חזקה בחוץ וזה ככה מתחילת התוכנית, לגבי קרן, זה ברור, אין מה להוסיף.

שימי לב../images/Emo23.gif

אם אלו לא קרן ואורטל אז אלו דניאל ואורטל... אורטל הולכת לקחת את הגמר.

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאורטל לוקחת את הגמר זה הדבר הכי

טוב ואידיאלי שיקרה כולם יאכלו את הכובע הכי מגיע לה!

meytula

New member
ראיתי שהיה פה דיון על תיקים פליליים של גב

הנה הוא הודה בהם ''נדקרתי ודקרתי''
לא יודעת עד כמה זה אמיתי

goodpink

New member
קשה לדעת אם התכוון אבל הפוסטר טען שהוא מכה

נשים. זה פשוט הערה לא במקום. עדין אם זה נכון שנדקר ודקר עדין לא אומר שהוא מכה נשים זו קפיצה מאור רצינית לעשות.

sendibar0

New member
הוא כנראה עבר את אותו

המסלול של כל הנרקומנים. כולל דקר ונדקר בשביל מנה, כולל פרץ וגנב, ומי יודע מה עוד. את חובו לחברה הוא שילם. מודה ועוזב ירוחם. אני מתה על איך הוא לא מסתיר דבר וחצי דבר. כמה אנשים אנחנו מכירים שידברו על להיות נרקומן באופן פתוח?

goodpink

New member
דניאל חמודה עם החברה גם אורטל חמודה אבל

דניאל ממש חמודה עם החברה שלה איך היא השכיבה אותה על הספה. לא אוהבת כל כך את החברה למרות שהיא נראית טוב. והיא לא יכלה ללבוש חולצה שלא יראו לה את כל החזיה? אורטל גם היתה חמודה עם החברה שלה אבל למה היא צריכה להפוך דברים לכבדים לפעמים החברה לא אמרה כלום למה היא צריכה להפוך לתוקפנית בסיטואציה חברתית ולהפוך את זה כבד. יחד עם זאת אהבתי מה שהיא אמרה לגב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

adiyon2

New member
את הפגישה של קרן שומרים ליום ראשון

כדי לא לקלקל את ההצבעה עבורה. חצופים.

sendibar0

New member
../images/Emo35.gifראיתם את חברה של אתי?

היא לא שייכת לרעבים שבנינו ואני לא שופטת, חלילה! גם אני לא שחיפית!! אבל.. אתם זוכרים בשבוע השני בערך, כשאתי התנפלה על איילת וענבר ודיברה על התחת הגדול שלהם? לא ראיתי עד כה, אף לא בנאדם אחד מה"ברנז'ה" של אתי שיש לו תחת קטן. תודו שזה אירוני ומצחיק

goodpink

New member
איך המוסיקה עכשיו מתאימה לשיחה של חן וחברתה?

חן אומרת דברים מהלב לחברתה וזה המוסיקה? כאילו יכולים להיות יותר עם יותר פייבורטיזם גועל מעצבן אותי כל הזמן.

נו כצפוי- את הפגישה של ליהי לא מראים

ועכשיו שיקום מישהו ויגיד לי שלא מתעלמים ממנה בפרקים?!

יראו ביום ראשון

תהיי בטוחה שהיא תעמוד להדחה גם אם היו מראים אותה אז זה ממש לא משנה. היא פשוט מיותרת ואף אחד לא יצביע לה.

adiyon2

New member
תאמיני לי שזה לטובתה שלא מראים

היא אתמול התחילה להגיד לבן כמה היא אוהבת אותו ושימשיך לנשק אותה וכאלה. בטח החברה אמרה שהיא יוצאת לא טוב בחוץ. עדיף שלא יראו אותה כי אז בוודאות היא מועמדת. לא שיש סיכוי שלא.

למעלה