שרשור התוכנית השבועית 3.4

maayana8

New member
אתה פחדן

תזמין את בועז וכטל מעלה ירוק כדי לענות על ההכפשות שלך ועל השקרים שאתה מפזר בעניין מריחואנה.

במבינה74

New member
אמירה בוטה בתכנית של יאיר לפיד ביום

ביום שני 3.4.06 (היום) אמר לפיד בתוכניתו שהוא שמח שמפלגת עלה ירוק לא נכנסה לכנסת כי היא "לא אחראית". כמו כן, קישר בין מטרות המפלגה לבין סיפורה של ורדה בר, שבנה התאבד, לטענתה בעקבות שימוש בסמים, למרות שדבר זה מעולם לא הוכח והנער בנוסף לזה גם היה מאושפז בכפייה. אמירה זו בוטה, מעוותת ומקוממת. היא שקרית ולכן יכולה להחשב כהוצאת דיבה והשמצת המפלגה. ראוי לציין שאמירות כאלו לא נשמעות לגבי מפלגות אחרות. אני סבורה שמר לפיד אינו מכיר את מצע המפלגה או אפילו טרח לעיין בו ברפרוף. לכן, על כל אלו, אני דורשת את התנצלותו בפומבי של מר לפיד בתוכניתו ושלילת דבריו בטרם יינקטו צעדים כלפיו. תודה וערב נעים, ענת, רחובות.

מתי יפטרו כבר את רותם וענת ???

הומור ירוד ומציק , מפגר ולא מקצועי. תת רמה ...... כבר נימעס

אז רגע, בגלל שהיא לא יודעת לחנך

את ילדיה מאשימים קהילה שלמה? האשה אינה שפויה וחינכה גם את בנה להיות פסיכופט ולכן התאבד. הגראס היה ניסיון שלו להתגבר על המחלה הנפשית שאמו השרישה בו. חבל על הבורות

תגידו

הם חושבים שהצופים מפגרים??? למה הזמרת שלו יוצאת לפרסומות עם התחלה של שיר והסוף שלו אחרי שחוזרים אפילו אם זה פרסומות של 5 דקות?!?! זה מביא ת'סעיף

התנצלות של יאיר לפיד בשידור חי

מפלגה חברתית פעילה למען חופש הפרט בישראל הוכפשה בתכניתך שלא בצדק. אני וכל פעילי מפלגת עלה ירוק וכל תומכיה דורשים את התנצלותך בשידור חי.אל תדבר על דברים שלא החכמת להתעמק בהם, להתנסות בהם, או להבין אותם. הידע שלך מבוסס על תעמולה ממשלתית זולה שמשום מה מחליטה בשבילנו איזה סמים כן חוקי שנעשה(אלכוהול, טבק) ואיזה סמים לא(גראס). אתה תומך בדיקטטורה שמבטלת את חופש חופש הפרט וצוחקת עליו בפנים. אנחנו בתור אנשים שמעשנים מודעים היטב למה גראס מסוגל לגרום. נטיות התאבדות נגרמות מבעיה נפשית עמוקה ולא משימוש בסמים קלים.. להפך- מה שדחה אולי את ההתאבדות שלו בעוד כמה שנים זה העישון שהרגיע את היצר הנוראי הזה. אם מחפשים להפנות אצבע מאשימה כמובן שהאמא היא מטרה מעולה, הרי החינוך הלקוי שלה פגע קשות בבנה. כנראה שהיא התעסקנ יותר מדי בלא להתעניין בו עד שזה נהיה מאוחר מדי.

nodomain

New member
יאיר לפיד תתנצל

אתה פוגע במפלגה לגיטימית בארץ (עלה ירוק) מעולם לא הוכח קשר בין מריחואנה והתמכרות, אתה סתם לקקן

MicroBalrog

New member
באמת כדאי שייתנצל

אז מה, בגלל שהדעה של בועז ווכטל היא שונה, הוא לא אחראי? לידיעתכם אנשים רבים וחכמים תומכים בלגליזציה. אתם רוצים להגיד לי שאנשים כמו אברהם פורז, מילטון פרידמן, וכדומה, הם לא אחראים?

דיקלה 33

New member
שלום לכולם

אני דיקלה ואני חדשה בפורום הזה אני רוצה להגיד שאחותי הייתה בתוכנית ב3/4/2006 מתאם הצבא והיא מאוד נהנתה.

panda76

New member
יאיר אל תתנצל סחתיין על האומץ! ../images/Emo127.gif

כל הכבוד יאיר על ההליכה כנגד הלחץ החברתי של חבר'ה צעירים לצרוך גראס. אכן הסמים גורמים לתופעות פסיכוטיות קשות. במחקר שפורסם בynet , מחקר מקיף על שימוש בגראס אובחנו תופעות איומות:סכיזופרניה, דכאון, פגיעה בזכרון ועוד. אלה שכותבים נגדך משתייכים למפלגה קיקיונית שרוצים לסדר לעצמם שכר ציבורי על חשבון בריאות הציבור. תמשיך להוביל את הקמפיין נגד הסמים אתה עושה מלאכת קודש.יישר כח!!!

yanivzips

New member
אחד מאחוזי הרייטינג

הפינה הכי חזקה ביאיר לפיד זה שלום אסייג!!! ענק כל שבוע חומר חדש מצחיק בטירוף!!! ענק ענק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilanakl

New member
רותם וענת

אני מתפלאת עליך יאיר, באמת הפינה שלהן, ממש מביישת, אותך ,אותן, ואת האינטליגנציה של הקהל שלך. ולך רותם, היתה לי הערכה רבה אליך, ואני ממליצה לך להפרד, ומהר מענת, היא תהרוס לך את הקריירה. בהצלחה

יאיר לפיד עובד באל סם /אצל טומי ?

"הבן שלה התאבד בגלל שהיה מכור לגראס? היא נכנסה לעומק הסיפור יותר ויותר היא התחילה לספר שהמשטרה תפסה אותו ומאז היא גילתה בעצם שהוא מעשן מגיל 14 ועכשיו הוא בן 16 וחצי...היא ברוב טפשוטה הייתה בטוחה שהבן שלה מכור לסמים כמו שמכורים לקוקאין ופשוט כלאה אותו בבית!!!! היא המשיכה לטעון שהוא רק עישן גראס וזה מה שמגדיל את העצב למה שנגרם לאותו בחור. בנוסף לכל היא אשפזה אותו בכפייה בטענה שהוא מכור לסמים!! באחת המשמרות של אבא שלו עליו הוא יצא מהבית לטיול היומי של ה10 דקות שהרשו לו ופשוט התאבד!! מסקנה: הבורות הורגת,הרשות למלחמה בסמים הורגת!! במקום להבין שהיא זאת שהרגה את הבן שלה היא מאשימה את הגראס בהאשמות מגוכחות כאילו הבן שלה היה מכור לגראס....לא יודע אם לצחוק או לבכות....חבל שהמקרה שלה נגמר בבכי." מתוך פורום עלה ירוק היום היו כבר לא פעם בעבר מקרים של בני נוער שהתאבדו כי ההורים כלאו אותם או הגיבו באלימות קשה ,כאשר התברר להורים שלילדם יש נטיה מינית שאינה מקובלת אליהם או קשרים רומנטיים עם בני דת אחרת ויש עוד המון דוגמאות . כמה קל להאשים את הגראס בעוד הגראס כפי הנראה קצת עזר לו להרגע . יאיר לפיד בנו של מנהיג מפלגה יריבה ,האם זהו המניע להכפשה או אולי משלמים לו מאל סם במסגרת הקמפיין החדש שלהם להגברת הדמוניזציה של סמים קלילים . אם יאיר המתיפיף עצמו לא מעשן מדי פעם אז אני בטוח שיש לו חברים רבים שמעשנים כי הוא חלק מהבוהמה התל אביבית .

במבינה74

New member
קצת הסבר

קודם כל, עלה ירוק היא מפלגה שמתקיימת בלי כספי ציבור, הרעיון שעומד במרכזה מהבחינה הזו הוא אי-גזילה של כספים מהציבור. דבר שני, מחלות נפש קיימות אצל אנשים ללא קשר לשימוש במריחואנה. הקשר המוטעה שנטען במחקר השתמש בשתי 'תכונות' ללא קשר ביניהן אצל האדם. בעצם זה יהיה כמו לקשר בין אלכוהול, סיגריות ומיני התרופות הרגילות והפסיכיאטריות לבין מחלות נפש. כידוע לך, תרופות פסיכיאטריות אמורות לטפל באיזון ההורמונלי שיוצר את המחלה. זה אינו דבר ש"לוקים" בו, כמו שנטען, אלא מחלה מולדת לצערנו ושעוברת בגנים. המחלה מתפרצת לעיתים ללא כל סיבה. מעבר לכך, רובנו חיים בסוג של שגרה אשר בו אנחנו חוזרים על פעולות מסויימות כל בוקר ובמשך היום. זהו אכן מצב נפשי ובמקרים קשים של חוסר איזון מגיע גם לאובססיה. אך הגורם לכך הוא במישרין הפעילות המוחית של האדם מיום היוולדו. מריחואנה משמשת לצורך רפואי אצל אנשים שחולים במחלות קשות. היא מתפקדת הן כמשכך כאבים, הן כתרופה אנטי דיכאונית והן כזרז אכילה, בעוד שבתרופות (כימיות...) פסיכיאטריות התאבון יורד. אסיים בהשוואה קטנה: אם קשר זה היה אמיתי ונכון, הולנד היתה מלאה בחולי נפש... ועוד נתון מעניין: בהולנד, בה השימוש במריחואנה חוקי, כמות התושבים קטנה פי 3 מלונדון, שם השימוש מחוץ לחוק. אך אחוז עברייני הסמים (הקשים) בארץ קטן פי 10! מקווה שהצלחתי להסביר לך קצת בנושא

THC MaN

New member
אני גם נגד מה שהוא אמר והכל.. אבל

אבל מה הקשר של עלה ירוק? כאילו זה לא שהוא הכפיש את המפלגה אלא את הסטלנים עצמם.. הבן שלה התאבד בגללה ולא בגלל הגראס.. עם אמא כזאת גם אני הייתי מתאבד.

THC MaN

New member
עכשיו גיליתי שהפסדתי את ההתחלה

אכן דרושה התנצלות למפלגת עלה ירוק ובעיקר להראות שהפסיכופטית שרצחה את בנה טועה ולא לעודד אמהות לרצוח את בניהן באותה צורה

348884

New member
כל המסוממים לשבת בשקט

נמאס מכם כבר חבורה של נרקומנים!!! תקלטו כבר שיש סיבה לזה שהמפלגה שלכם לא עוברת את אחוז החסימה כבר בפעם השלישית או הרביעית... !!!! זה שאתם בעד תרבות של אלכוהול, סמים ואלימות זה לא אומר שזאת דעתם של כל העם! וישר כוח ליאיר לפיד!! אין לך מה להתנצל בפני חבורה של מסוממים שמה שצריך זה להקיא אותם מהחברה שלנו ואז אולי נראה קצת יותר טוב.

למעלה