שרשור התוכנית השבועית 3.4

THC MaN

New member
טוב מדענים יגידו שאת טועה

ותני אתר אחד שכתוב בו את מה שאמרת.. אחד... רק אחד אני רוצה.. ובקשר להתמכרות נפשית - גרועה כמו פיזית ואפילו יותר.. כן הבעיה הזאת קיימת. אמנם היא קיימת בכל דבר כמו אוכל וסקס וכאלה... אבל זה שבן אדם מתמכר נפשית לגראס זו אשמתו בלבד ולא אשמת הצמח. אני לא מתמכר נפשית כמו המון המון המון אנשים אחרים.. למה אנחנו צריכים להענש על זה שאנחנו בוחרים לעשן ג'ויינט? (כי זה לא חוקי.. אבל למה זה לא חוקי?!) בכל מקרה, מה שהאם אמרה מופרך לגמרי והיא רצחה את בנה בעצמה. גם אם הוא היה מכור נפשית לגראס - לא צריך לשים אותו באישפוז כפייתי ולהתייחס אליו כמו זבל ולתת לו לצאת מהבית רק ל10 דקות כאילו הוא איזה כלב. התמכרות נפשית דורשת מהמשפחה הקרובה יחס חם ומבין ועזרה אמיתית ולא יד קשה וחוסר הבנה מוחלט (אם ככה האמא מדברת בטלוויזיה - מול הבן שלה היא הייתה הרבה יותר תקיפה)

בקשר לאמא

אני בדעה אחת איתך. הטיפול היה לגמרי בלתי הולם ואטום. בזה אין לי ויכוח בכלל. ובקשר לחוק- תראה אולי אתה צודק וגראס צריך להיות חוקי כמו אלכוהול וסיגריות מצד שני גם ככה החוק הזה לא באמת ומספיק נאכף ואם תעשן ג'וינט אף אחד לא יעצור אותך בבית. וגם נשיאה על הגוף מותרת עד כמות מסוימת ככה שזה לא שמעשני הגראס נרדפים ע"י המשטרה ולדעתי יש לנו גם ככה יותר מדי סמים חוקיים למה להוסיף עוד אחד.

במבינה74

New member
חחח מותרת עלק

מה פתאום? לא, את טועה, עד כמות מסויימת (קטנטונת) זה מוגדר כ"שימוש עצמי" אם תתפסי. מעבר לזה זה כבר סחר. יענו אם החזקת אפילו גרם אחד יותר מ-12 נראה לי אז את סוחרת. זה אחד. ושניים - עכשיו אני באמת רואה שאין לך מושג על מה את מדברת. את יודעת איזה מלחמה מנהלת המשטרה נגד מעשנים פשוטים??????? בן אדם הולך ברחוב ועוברת ניידת ואם השוטרים שבה מחפשים תיק להראות שהם עושים משהו, הם פשוט יחפשו אדם שנראה כמו מעשן ויפשיטו אותו אפילו באמצע הרחוב. אי פעם הפשיטו אותך באמצע הרחוב? אני מניחה שלא. את יודעת כמה מקרים כאלה ישנם? לא אתפלא אם יש מאות. כאילו שמעשנים הם איזה רשת פשע בדרגה עולמית. וראית פעם את הזלזול ששוטר מפגין כלפי האנשים האלה שהם אזרחים כמו כולם, וסבלו בצבא ומשלמים מיסים מטורפים כמו כולם? זה קיים. בטח שזה קיים. אולי את רואה (או בוחרת שלא) אבל שלא תטעי, זה בדיוק ככה. לילדים בני 16 ואפילו 18 נהרסים החיים. הם יושבים בחקירות עד שימכרו את שמות החברים, הסוחרים וכו' וגם אז דופקים להם תיק והרשעה שסוגרת להם הרבה דלתות. את יודעת שאדם עם תיק לא יכול להיות נאמן בעלי חיים? תחשבי על זה קצת. אני לא מזלזלת, אבל אין לך הרבה מידע בנושא ואני מקווה שתחקרי עוד קצת לפני שתקבעי עמדה.

יקירתי הנחמדה

את כמות הגראס שעישנתי בחיי את לא תצליחי להשלים גם עוד 10 שנות עישון. ואת כמות האנשים שהכרתי מעשנים את לא תספיקי להכיר גם אם תחיי עד גיל 100 (ודרך אגב לא מאחלת לך את אלה מלבד חיים ארוכים). יש לי המון ידע בנושא מבפנים ומבחוץ. "ההפשטה ברחוב" היא אינה חוקית וזכותך לסרב לכך. אי אפשר לעצור אותך אם אין עילה סבירה לכך ורק בגלל חוסר הידע שלכם בנושא הדברים האלו קורים לכם. מפתיע שלי או לחבריי זה אף פעם לא קרה. דרך אגב כמות המותרת לשימוש עצמי היא 20 גרם ולא 12. אבל מילא, ואם תעשני בבית אף צוות ימ"מ לא יפרוץ אלייך הביתה ויכבול אותך באזיקים. אבל כמובן שעדיף לשבת על הברזלים בחוץ ולבכות כמה אתם מסכנים שלא נותנים לכם לעשן ....

בואנה אתה בעננים בנאדם

מפלגה לגיטימית? בגלל זה הם גם עברו את אחוז החסימה נכון? מריחואנה לא כאן חמוד לילה טוב

panda76

New member
יאיר תהיה חזק, הם חושבים רק על עצמם

יאיר "החברה" עלק מעלה ירוק לא עושים כלום מבחירות לבחירות. מעשנים משתכרים וחוזר חלילה. הם מייצגים תת תרבות נבובה וחלולה שתכליתה היחידי הוא הכנסתם לכנסת ומנעמיה ובריחה מההתמודדות עם המציאות. יאיר אל תוותר. אם תעשה סקר תראה שרוב הגדול של צופיך תומכים בך בקטע הזה.

THC MaN

New member
יאיר הצבוע

בגליון האחרון של בלייזר שאם אני לא טועה הוא בבעלותו יש בעמודים האחרונים כתבה שלמה על התארגנות של סטלנים... העיתון מפורסם בסטלניותו.... מה קרה לך יאיר? ציפיתי ממך ליותר.. כולה ג'ינג'ר* *-לא באמת ג'ינג'ר צבוע

מילי17

New member
ברוכה הבאה דיקלה../images/Emo24.gif

גם אני הייתי אתמול בתוכנית ובאמת היה אחלה. במיוחד עם אביב גפן

d s d s

New member
אני בעד.. יש גבול לחוצפה

יאיר לפיד!! אני דורשת התנצלות פומפית פגעת באנשים ש"עלה ירוק" הם הערכים שלהם. ואני מצפה שיוזמן נציג של עלה ירוק לתוכנית הבאה כדי לתקן את העוול!!

d s d s

New member
מעריץ???

הבן שלה חולה נפש ככל הנראה והיא מאשימה לא פחות ולא יותר את המפלגה שהייתה יכולה להיות לו לבית? לא את החינוך שלה, לא חס וחלילה שהתמכר לסמים קשים יותר, לא חס וחלילה שהייתה לו בעייה אישית ולא היה לו אמא לפנות אליה. אלה עלה ירוק אשמה והמריחואנה... נשמע לכם הגיוני????

ronen1983

New member
אתה יודע מה זה להיות אימא לבן 18..?

ילדים בני 18 לא מספרים כלום לאף אחד.. והם השחקנים הכי טובים שיש. אימהות מבוגרות לא מבינות דברים.. זה פשוט נחת עליה יום אחד. ברור שעלה ירוק אשמה... מפלגה שחיה בסרטים קשים קשים קשים! צריך לשלול להם את האזרחות. הם בתחתית הרשימה של השפל אחרי אחמד טיבי.

d s d s

New member
קודם כל אני בחורה

אני אשה נשואה שמתייעדת להיות אמא וכן לא מזמן הייתי בת 18 ויש לי אחיות בגיל. אמהות מבוגרות לא מבינות כלום- זה נכון אמרת זה בעצמך.. אז אם היא לא מבינה כלום אז איך היא מעזה להתארח בתוכנית ולהכפיש את שמה של המפלגה!!! אני לא נכנסת איתך לדיון פוליטי אבל אני באמת לא מאמינה שיאיר לפיד ה"יפה נפש" הזה שמתיימר לחיות שבשלום עם כולם.. יכול פשוט להסכים לאמא (שלא מבינה כלום) להצביע על המפלגה כעל אשמה.. יש עוד 20 סיבות לפחות למה הוא התאבד.. ובגלל עישון מריחואנה בכללל לא אפשרות סבירה ובטח בטח לא קיומה של מפלגה!!

מילי17

New member
../images/Emo41.gifשרשור התוכנית השבועית 3.4../images/Emo41.gif

כל מה שיש לכם להגיד על התוכנית השבוע, לכאן
יומטטוב,
וצפיה נעימה
מילי

ofirsagir

New member
יאיר תתנצל ומייד

הכפשת את שם המפלגה וביססת את האשמות על שקרים לפפיהם גראס ממכר...האישה שהתארחה אצלך בתוכנית לא פחות ולא יותר מרוצחת!!! יאאיר תתנצל תכף ומיד

InDaHouse

New member
אני קורא ליאיר לפיד

התנצל מיידית על ההתבטאות האומללה שלך בנוגע לאחריות או חוסר אחריות של מפלגת עלה ירוק. המפלגה מורכבת כולה מאנשים משכילים שעשו יותר קילומטראז' בצבא ובאוניברסיטה מכמות הג'ל בשיער שלך. תעשה לכולנו טובה ותשמור את הדעות הפוליטיות שלך לעצמך. מה שאתה לא יודע לא זו בלבד שלא פוגע בך - זה הורג ילדים כמו הילד שבסיפור המרגש. בורות = מוות. יאיר תקרא ספר! אני ישנתי בצבא עם חיילים הומוסקסואלים, חרדים לשעבר, שניסו להתאבד כל שני וחמישי על זה שהמשפחה שלהם חשבה שהומו זו מחלה. האנלוגיה פשוטה. אני בטוח שתבין.

למעלה