שרשור התוכנית השבועית 3.4

d s d s

New member
צר לי לבשר לך ידידי

אבל מכל ה"נרקומינים" פה אתה התנסחת הכי מגעיל ובוטה ממש כמו ג'אנקי..

348884

New member
למילי

אני פונה אלייך בתור מנהלת הפורום, בבקשה תשליטי קצת סדר. תודה.

d s d s

New member
למה כי אמרתי שאתה ג'אנקי???

זה אך לגיטימי ואם כבר להשליט סדר אז למחוק הודעות שמגנות חברי פורום אחרים.

LordSirDave

New member
בושה וחרפה

יאיר לפיד הוכחת שאתה עיוור כמו רב המדינה. כל הערכה שהיתה לי ולחברי אליך נעלמה כלא היתה. בזיון שאיש ציבור כמו מר לפיד מרשה לעצמו להפיץ שקרים גסים ולעודד בורות ועיוורון בציבור. יאיר לפיד - אתה זורע אפלה. גראס לא ממכר!!! אין להאמין לאף אחד שאומר אחרת. ורדה בר גרמה בעצמה למותו של בנה בגלל הצורה שבה טיפלה בו אחרי שגילתה שהוא מעשן. עצוב לראות שהגענו למצב כזה.... יאיר לפיד התנצלותך מיד!!!! אנחנו לא נשתוק ולא ניתן לך להרעיל את מוחות הצופים שמאמינים לכל מילה שלך. מספיק הלכנו שולל אחרי תעמולת שקר והפחדה. הגיע הזמן לאמת.

348884

New member
גראס לא ממכר?!

רוב המכורים לסמים התחילו רק עם הסמים "הקלים" למיניהם: גראס, חשיש וכו'.. ואח"כ עברו לסמים "קשים" יותר שהם הממכרים כיביכול... תכניסו טוב טוב לראש: אין דבר כזה סמים קלים וסמים קשים...!! סם זה סם זה סם ושאף אחד לא ימכור לכם אחרת

THC MaN

New member
טיפש

רוב המכורים לאלכוהול התחילו עם הכוסות הקטנות של היין מדיי פעם.. איזה דבר כזה כוס יין בפסח!!! סם זה סם זה סם!!!!

גראס ממכר

אני מכירה המון אנשים שהתמכרו לגראס אבל ההבדל בין גראס לסמים קשים הוא שגראס הוא 80 אחוז התמכרות נפשית כך שרוב בני האדם לא מתמכרים אבל תמיד יש את אלה שכן- זאת אטימות לשמה לומר שגראס לא ממכר, אני חושבת שבסיפור הזה נוצר שילוב של אי הבנת הילד, אמא קצת מבולבלת וסמים שכביכול לא ממכרים אבל הם כן.

THC MaN

New member
אין שום חומר ממכר

אז זה 100 אחוז התמכרות נפשית.. בעיות נפשיות אשמות לא הגראס.. האמא רצחה את בנה ומאשימה צמח שכל בנאדם שני עישן

348884

New member
בכל אופן

כאן זה לא המקום המתאים לויכוח על סמים, כאן זה פורום יאיר לפיד, אז או שתדברו על התוכנית או שתתחפפו. אין לך איזה ג'וינט לעשן??

THC MaN

New member
אפילו ברשות למלחמה בסמים לא אומרים

את השטות הזאת. מה קרה? פנטזיית ילדות שלמה נשברה לך עכשיו? תחפשי בכל האתר.. אפילו שהוא הכי נגד מריחואנה.. לא יהיה רשום שזה ממכר פיזית... רק נפשית

לא ממש לא נשברה לי פנטזיית ילדות

ושלא תבין לא נכון אני לא נגד גראס, כמובן כשזה במידה המתאימה כמו כל דבר. אבל לידעתך, בגראס יש חומר הנקרא THC המשפיע על חומר כימי במוח שנקרא דופאמין שזה חומר שגורם להרגשה טובה, ברגע שמשתחרר הרבה דופאמין הגוף מתרגל לזה ומבקש עוד. זה מה שממכר.

THC MaN

New member
תפתחי מילון

לא קוראים לזה התמכרות קוראים לזה הסתגלות.. וכן זה באמת קורה. נעלם אחרי חודש בלי עישון.. (יחד עם כל התופעות זכרון וכו'.. אחרי חודש זה נעלם... חודש אם מעשנים לפני זה כל יום מלא - בד"כ שבוע ככה)

348884

New member
תמשיך להגיד לעצמך שגראס לא ממכר...

מי יודע? אולי גם תתחיל להאמין בזה...

אז מה שאתה בעצם אומר

זה שגם הרואין הפועל באותה דרך בדיוק זה לא ממכר... וגם סיגריות שפועלות על אותו עקרון רק במקום דופאמין הן עובדות על סרטונין לא ממכרות.. העיקר לחיות בחלום...

THC MaN

New member
טוב כנראה שיש אי הבנה במושגים

התמכרות - כשאין את החומר הממכר בגוף, ישנם סימני גמילה שאת מכירה בוודאי כמו קריז וצמרמורות וכו'.. יש לגוף צורך תמידי בחומר הממכר. לדוגמא - ניקוטין, קפאין, אלכוהול (האנג אובר, בין היתר זה תופעת גמילה קטנה מהלילה הקודם). הסתגלות - הגוף לא דורש שתעשני, אם תפסיקי לא יהיו שום סימני גמילה ופיזית לגוף שלך לא יקרו דברים.. אבל - אם תעשני במשך חודש גראס, הגוף שלך יסתגל ותצטרכי כמות גדולה יותר בשביל להגיע לאותה השפעה.. אין שום קשר בין הסתגלות לבין התמכרות.. גם כאשר הגוף צריך הרבה בשביל להגיע לאותה השפעה - עדיין אם תפסיקי מיידית את השימוש בגראס, לא יהיו תופעות לוואי (פיזיות) לגמילה בכלל. סה"כ אי הבנה במושגים.. כן הירואין ממכר, שוקולד ממכר, קפה ממכר. גראס לא. תשלחי את השאלה הזאת באימייל לרשות למלחמה בסמים אם את רוצה : "האם גראס ממכר פיזית?"

אוקיי נראה לי שזה לא רק זה

מרוב שאתה מנסה להלחם ולהגן על עמדתך אתה רק משנן ואומר כל הזמן גראס לא ממכר פיזית. אז שתדע שלא מעט מקומות אומרים שגראס ממכר פיזית, כמובן לא במידה כמו הרואין או סיגריות (שים לב למילים)!. אבל הוא ממכר, הוא ממכר נפשית ואז הוא ממכר פיזית. בוא תכיר חברים שלי שאם הם לא מעשנים יותר מ 4 שעות הם מתחילים להתחרפן (פיזית לא נפשית) והם מעשנים רק גראס לא שום דבר אחר.. אני לא אומרת שגראס ממכר פיזית בלבד נכון יש את ההתמכרות הנפשית והיא גם השולטת פה והוכחה לזה היא שלא כל אדם מתמכר אבל גם התמכרות נפשית היא סיכון וגם התמכרות נפשית היא התמכרות...

למעלה