איפה התגובות על ההתבטאות הלא ראויה?
אני עוקבת אחרי הפורום הזה מאז התוכנית האחרונה, שבה יאיר לפיד השמיץ את מפלגת 'עלה ירוק'. כתבו פה המון הודעות בנושא. וראו איזה פלא: ההודעות אינן! (מי שמוצא מתבקש לכתוב לי, אולי הראיה שלי לא טובה) יש הודעות מהתאריכים לפני, אחריהן הודעות ממש מאותו היום ומיום אחרי... וההודעות האלו אינן! זו חוצפה ממדרגה ראשונה, השתקה שלא נראתה כמוה. אינני יודעת מי הגורם לכך - מנהלת הפורום הזה או הנהלת הפורום הראשית - אך דבר אחד בטוח: זוהי בהחלט חריגה מחוקי הפורמים, בהם נאמר שלכל אדם יש זכות לכתוב ולהגיב. לא נכתבו פה דברי שקר ולא היתה "התכסחות" אישית אלא תגובה הולמת לאמירה בלתי הולמת שנאמרה ע"י מושא הפורום הזה. רבים חשו שזו במה נוספת שאפשר להגיב בה והיו פתוחים לדיון בנושא. למעשה, הכותבים הכי תוקפניים היו דווקא אלו שהצדיקו את האמירה הבוטה, הוקיעו את המפלגה ודרך החשיבה של הרבה אנשים. לעומתם רוב המגיבים אשר נפגעו מהאמירה התנסחו בצורה ישירה אמנם, אך מנומסת ולא משפילה. מקצת מהביטויים: מפלגה קיקיונית דוגלת בסמים, אלכוהול ואלימות תאבת בצע וחומדת את כספי הציבור וכו'. למה הורדתם את ההודעות הנ"ל? אני חושבת שמגיע הסבר. אפילו לא השארתם הודעה "נמחק ע"י הנהלת הפורום". פשוט נעלם. מישהו כתב בפורום אחר שלא מבייש את עצמו ש"כנראה הם מעדיפים לחיות באשליה שלהם, ולהודות בצדקתנו כואב להם". עכשיו אני מאמינה לו.