שרשור התוכנית השבועית 3.4

mhsoda

New member
רציתי להזכיר

רציתי לתקן או להזכיר יותר נכון ליאיר לפיד, בתוכנית השבוע הוא אירח את אביב גפן ואמר שאביב יצא למורת רוחם של הקהל שלו נגד סמים אז בוא אני אצטט לך יאיר כמה שורות מהשיר של אביב "אמש" .."נהייתי חקלאי עישנתי דונם דשא" לא משתמע לשתי פנים נכון? עוד שיר שכמעט כל כולו סוגי סמים נראה לי שקוראים לו "עליסה בארץ הפלאות" משהו כזה שיר של אביב ציטוט מתוכו"קרק אופיום קוק ואקסטרא גראס חשיש והרואין התעוררי עכשיו עליסה..." אז פעם הבא תעשה שעורי בית..או שידעת וסתם פירגנת לחבר טוב.

../images/Emo85.gifחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טיפשה

maximus1978

New member
איפה התגובות על ההתבטאות הלא ראויה?

אני עוקבת אחרי הפורום הזה מאז התוכנית האחרונה, שבה יאיר לפיד השמיץ את מפלגת 'עלה ירוק'. כתבו פה המון הודעות בנושא. וראו איזה פלא: ההודעות אינן! (מי שמוצא מתבקש לכתוב לי, אולי הראיה שלי לא טובה) יש הודעות מהתאריכים לפני, אחריהן הודעות ממש מאותו היום ומיום אחרי... וההודעות האלו אינן! זו חוצפה ממדרגה ראשונה, השתקה שלא נראתה כמוה. אינני יודעת מי הגורם לכך - מנהלת הפורום הזה או הנהלת הפורום הראשית - אך דבר אחד בטוח: זוהי בהחלט חריגה מחוקי הפורמים, בהם נאמר שלכל אדם יש זכות לכתוב ולהגיב. לא נכתבו פה דברי שקר ולא היתה "התכסחות" אישית אלא תגובה הולמת לאמירה בלתי הולמת שנאמרה ע"י מושא הפורום הזה. רבים חשו שזו במה נוספת שאפשר להגיב בה והיו פתוחים לדיון בנושא. למעשה, הכותבים הכי תוקפניים היו דווקא אלו שהצדיקו את האמירה הבוטה, הוקיעו את המפלגה ודרך החשיבה של הרבה אנשים. לעומתם רוב המגיבים אשר נפגעו מהאמירה התנסחו בצורה ישירה אמנם, אך מנומסת ולא משפילה. מקצת מהביטויים: מפלגה קיקיונית דוגלת בסמים, אלכוהול ואלימות תאבת בצע וחומדת את כספי הציבור וכו'. למה הורדתם את ההודעות הנ"ל? אני חושבת שמגיע הסבר. אפילו לא השארתם הודעה "נמחק ע"י הנהלת הפורום". פשוט נעלם. מישהו כתב בפורום אחר שלא מבייש את עצמו ש"כנראה הם מעדיפים לחיות באשליה שלהם, ולהודות בצדקתנו כואב להם". עכשיו אני מאמינה לו.

d s d s

New member
יש פה את כל התגובות

תחת הכותרת"שירשור התוכנית השבועית 3.4" תלחצי על זה ויפתחו לך כל ההודעות בנושא. ואנחנו נחכה לתגובה ראוייה מיאיר לפיד בתוכנית בהאה ולא מכמה מעריצים.

במבינה74

New member
../images/Emo70.gifזה פשוט מרגיז בטרוף

כל הדברים האלה שאומרים פה וכל הכינויים שקוראים לאנשים פה- נרקומנים חבורה של מסוממים שצריך להקיא אותם מהחברה וגם או שתדברו על התוכנית או שתתחפפו. איזה שפה יש לכם? מה זה כל החוסר סובלנות הזו? מה קרה, אם אנחנו סתם חבורת מסוממים אז מה אתם מתרגשים כל כך? גם כן צבועים, הרי כל שנות השבעים המדינה היתה מוצפת ורוב האנשים ניסו חשיש לפחות פעם אחת. ואנחנו כן מדברים על התוכנית! אנחנו מדברים על משפט ממש אבל ממש מכוער של מישהו שאני מצטערת שהוא מודל שלכם, כל אלה שכותבים כאן בצורה כ"כ מגעילה. ו-PANDA שאמר שאנחנו משתכרים ומתמסטלים בין הבחירות ושאנחנו מייצגים תת תרבות נבובה וחלולה... מי אתה תגיד לי שאתה מרשה לעמצך לדבר ככה?? אתה מושלם או משהו כזה ויכול לשפוט ולקבוע עמדות כאלה קיצוניות על האחר? אתה חושב שאתה כ"כ צודק עם הדעות שלך עד שאתה מרשה לעצמך להיות גועלי כלפי ציבור של אנשים?? אני מקווה שאם יש לך ילדים הם לא לומדים ממך. ובכלל, יש מצב שאתה מבוגר ויש לך ילדים ונכדים ושלפחות באחד מהם פגעת כי הוא מעשן מדי פעם. יצא לך בכלל לדבר עם אדם שמעשן? לא לשפוט אותו? ובכלל, להכיר את עלה ירוק כ"כ מקרוב שתוכל לקבוע מה אנחנו עושים בין הבחירות? אפילו לא אענה לך כי בטוח שלא תקשיב או שתסובב את זה לכיוון שאתה רוצה. עלה ירוק זו מפלגה שמוקיעה אלימות ומה שעשית וגם אחרים זו אלימות לשמה. אולי המריחואנה שאתה כ"כ שונא דווקא יכולה לעזור לך...

348884

New member
לי דווקא יצא לפגוש מסוממים

ונכון, יותר מחצי מהמדינה הזאת מסוממים... אם מישהו יבוא ויגיד לי עכשיו שהוא לא התנסה ח"פ אני לא אאמין לו!!! אבל זה ש"רוב האנשים ניסו חשיש לפחות פעם אחת" הופכת את זה לבסדר?? סמים נותנים לך את התחושה שאתה מאושר, שאתה מסופק, נותנים לך תחושה של חשיבות עצמית, אבל הם בעצם מסיחים את דעתך מהדברים שחשובים באמת בחיים.

../images/Emo85.gifגם אלכוהול

ואלכוהול זה חוקי די לזיין תשכל מסיחים את דעתך מהדברים שחשובים באמת בחיים ב-ו-ל-ש-י-ט

מילי17

New member
../images/Emo13.gif

שרשרתי את ההודעה לשרשור התוכנית. וואי, בן אדם, עם כל הכבוד ובאמת שאינני לוקחת שום צד זה לא הודעה למסר פרטי? וגם את ההודעה הזו אני משרשרת. שלא תבהל
לילה טוב, מיל

דוד טופז=יאיר לפיד=אותו חרא

הדביל הראשון השמיץ בעברו את כל הליכודניקים ועכשיו "מר ישראל" {בתחת שלי ישראלי עלאק} מלכלך על מפלגה שבסך הכל מנסה לקדם את הדברים שהם מאמינים בהם כמו הגימלאים. שיתנצל החמור הזה. מחרטט את הקהל ובטח חוזר הבייתה ומביא באף כמו הדביל הראשון.

למעלה