ברוכית, מאוהבת באינושה לעתיד!
תכיף תראי שאץ תסתדרי מצויין, אני ראיתי בעקבות חברה שלי....ואני מאוהבת, באינוישה, קצת רקע.... קיקיו, היא הגלגול הקודם של קגומה, והיא חיה כי היא גנבת נשמות (בעני היא חתיכת זונה....)ואינוישה אהב אותה..... למרות שהיא רוצה לשלוח אותו לגהנום!!!! קגומה: תיכוניתסטית חמודה למדי, מאוהבת באינוישה (ומכחישה "איך אפשר לאהוב פרחח מטומטם כזה...." חחחחחח) בעלת יכולת לאתר את רסיסי ה"שקא נו טמא" (בתרוגום אישי שלי דוברת יפנית חלקית מאוד, האבן של הנשמות, או בתרגום דפוק, אבן ארבע הנשמות), שנותנת כוכות אדירים. אינוישה: חצי השד הכי חתיך ביקום! מתלבט את מי הוא אוהב (כרגע קיקיו, כי היא חזרה לחיים.... הפקצה)ולדעתי הוא אוהב את קגומה..... רוצה להפוך לשד אמיתי. מירוקו: הנזיר הכי סוטה שקיים! הוא מצחיק, חמוד, וחושב כל היום על בנות.יש לו ביד ימין חור שחור שמושך כל דבר, תוצאה של קללה שהשד נאראקו (שיימות, אמן!!!!) הטיל על סבו, הקללה עוברת בתורשה, ויבוא יום, והחור יבלע את מירוקו עצמו, לכן הוא רוצה המשך לשושולת, ומבקש מכל בחור יפה שהוא רואה שתעשה לו ילד (הזכרתי שהוא נזיר?!), או כך הוא מתרץ את זה..... נאראקו: שד שנוצר מהנשמה של אונגינימו, פושע שרצה את השיקו נו טמא, ועבד על קיקיו כדי שהאבן תהפוך לאפלה. השדים שכילו את אונגינימו התאחדו ויצרו את נארקו, שסיכסך בין אינוישה וקיקיו, וגםרם לקיקיו למות, ולהרוג את אינוישה, שניצל על ידי קגומה... שיפו: ילד שד שועלי, חמוד, וחכם. קלט על ההתחלה מה הולך בין אינו לקגו. סשומארו: אחיו למחצה של אינוישה, תמיד רצה את החרב הטסאייגה שברשותו של אינויאשה, כמו כן הוא שד שלם. סנגו: נודע לי כי סנגו היא ציידת שדים והיא תצתרף אל החבורה.הזוגות (לדעת הרוב)הם להלן אינויאשה+קגומה מירוקו+סנגו מקווה שתהני מכל רגע!!!!!