שרשור חדשים

הכל נכון חוץ מזה שמירוקו לא! מתרץ

את זה (שהוא מתחיל עם כל בחורה כדי להמשיך את השושלת).. זה נכון!! כי יום יבוא ואם נארקו
לא ימות מירוקו יבלע ע"י החור שלו (שיש לו ביד, שנגרם ע"י נארקו - מקללה שהוא התיל על סבו - של מירוקו כמובן... מסכן;__;)

שכחתי..

זה עובדה......
זה קרה לאביו ולסבו... רואים את זה בזכרונות של מירוקו באיזה פרק אחד...(שכחתי איזה...)

DixyBoop

New member
וואו וואו

קודם כל איזה כיף איזה קבלת פנים תודה לכולם:) שנית.. אלונית בילבלת אותי לגמרי!! אבל תודה!! :) חחח

DixyBoop

New member
טוב בסדר אני מודה

אני עוקבת אחריך איימתי על המורות עם סכין שישימו אותי תמיד בכיתה לידך כדי שאני תמיד אוכל לעקוב אחריך ובהפסקות אני יושבת בלוקרים מתחילת השנה כי אני מגדת עתידות וידעתי שבאמצע השנה אני אכיר אותך ואתה תעבור משם כי אתה כל החיים שלך עולה במדרגות וכל זה כי ידעתי שאתה תפתח פורות אינויאשה ותזמין אותי אליו! הא! :) (;

Aquara

New member
אני עקבתי!

הייתה תקופה שהייתי באייסיטי וראיתי את כל מה שפירסמת, וראיתי את הבלוג שלך, אז באייסיטי עקבתי אחריך לפעמים "^_^

De-Panther

New member
את לא הראשונה../images/Emo3.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרבה אוהבים לעקוב אחריי בגלל זה אני מעדיף לעשות דברים בצורה גלויה ולדעת אחרי מה עוקבים

הי אני חדשה ויש לי שאלה....

הי קוראים לי דנדי (שם חיבה השם האמיתי שמור כסוד, אתם יכולים להתחיל לנחש, זה קל!) ואני מתה על אינויאשה! יש לי שאלה בפרק האחרון היה את הקטע שקוגמה נכנסה לבאר ורואים שהיא כאילו עוברת לעידן שלה, אבל שהיא הגיעה היא שמעה את אינויאשה וכולם מדברים, אז סליחה על הבורות אבל... היא עברה לעידן שלה או לא!? לא הבנתי! חחח אז תענו ו.......שלחו בבקשה המון תמונות לפה! אני מתה על תמונות של אינויאשה ביחד עם קוגמה!

Fay Wood

New member
אמת.. הסידרה לא מצונזרת...

חחח תמונה להמחשה.. ועוד אח שלי רואה איתי!!! ממציא סדרה (וציר) יקר- אנא- תחשוב על האנשים שרואים את הסדרה אם האחים שלהם!!! ו-אינויאשה עם שיער שחור- לא ממש נראה לי שהתמונה אמיתית... *** לאן הגענו!!!***

למעלה