ברוכית
K ketty the sheep New member 2/4/05 #78 ברוכה הבאה! זה בסדר, את מוזמנת לשאול מה שאת רוצה, ואני בטוחה שחברי הפורום ישמחו לענות. בכל מקרה, כינוי את יכולה להחליף על ידי הרשמה מחדש לתפוז (כלומר, פתיחת ניק חדש).
ברוכה הבאה! זה בסדר, את מוזמנת לשאול מה שאת רוצה, ואני בטוחה שחברי הפורום ישמחו לענות. בכל מקרה, כינוי את יכולה להחליף על ידי הרשמה מחדש לתפוז (כלומר, פתיחת ניק חדש).
P PakoLina New member 2/4/05 #82 היי יובי צ'אן! זאת נעם, חברתך..../images/Emo13.gif בשביל להחליף כינוי את צריכה לפתוח משתמש חדש.. וזה בסדר=) הרבה שואלים שאלות טיפשיות... כמוני למשל? או שלא.. טוב הבנת תנקודה.. אז וולקאם יבי צ'אן
היי יובי צ'אן! זאת נעם, חברתך..../images/Emo13.gif בשביל להחליף כינוי את צריכה לפתוח משתמש חדש.. וזה בסדר=) הרבה שואלים שאלות טיפשיות... כמוני למשל? או שלא.. טוב הבנת תנקודה.. אז וולקאם יבי צ'אן
M magicalgirl New member 2/4/05 #79 היוש ^_^ אני חדשה פה... קוראים לי ויקה או ויקית(זה הכינוי שלי ^_~)אני בת 14 וחצי ואני חולה על אנימה ואחת האנימות האהובות אליי זה אינויאשה.ראיתי את הסדרה בעבר אבל ביפנית ככה שלא הבנתי שום מילה ^_^".
היוש ^_^ אני חדשה פה... קוראים לי ויקה או ויקית(זה הכינוי שלי ^_~)אני בת 14 וחצי ואני חולה על אנימה ואחת האנימות האהובות אליי זה אינויאשה.ראיתי את הסדרה בעבר אבל ביפנית ככה שלא הבנתי שום מילה ^_^".
M magicalgirl New member 2/4/05 #81 תודה ^__^ וכן ראיתי בלי תרגום לאנגלית את רוב הסדרה.פרקים ספורים היו עם תרגום לאנגלית ^_^ נ.ב. וזאת אחת האנימציות האהובות אליי(אין לי מושג מה הקשר 0_0)
תודה ^__^ וכן ראיתי בלי תרגום לאנגלית את רוב הסדרה.פרקים ספורים היו עם תרגום לאנגלית ^_^ נ.ב. וזאת אחת האנימציות האהובות אליי(אין לי מושג מה הקשר 0_0)