יש לי הרגשה בגלל ששתיים אמורות לעוף בפעם הבאה הם יגדילו את המכסה מ4 ל5
B billc New member 31/7/11 #218 יש לי הרגשה בגלל ששתיים אמורות לעוף בפעם הבאה הם יגדילו את המכסה מ4 ל5
B billc New member 31/7/11 #233 זאת התאוריה של ענבר תבוא אליה בטענות, אל תשכח שמוסיפים 3 וזה אמור להוסיף 3 שבועות, ובגלל שלא מדיחים ביום ראשון אז זה 3.5 שבועות פלוס,
זאת התאוריה של ענבר תבוא אליה בטענות, אל תשכח שמוסיפים 3 וזה אמור להוסיף 3 שבועות, ובגלל שלא מדיחים ביום ראשון אז זה 3.5 שבועות פלוס,
K Klayhamn New member 31/7/11 #235 סיבכת אותי ../images/Emo8.gif אני סומך על החישובים שלך נראה מחר מה יקרה...
N noaxxx New member 31/7/11 #240 קודם כל, ענבר לא מודעת לזה שנכנסות חדשות דבר שני, אני ברגע זה שומעת/קוראת בפעם הראשונה על הרעיון ששתיים עפות. בשידור לא אמרו כלום, אבל אי אפשר לדעת אצלם.. אולי הם מכינים לנו הפתעה
קודם כל, ענבר לא מודעת לזה שנכנסות חדשות דבר שני, אני ברגע זה שומעת/קוראת בפעם הראשונה על הרעיון ששתיים עפות. בשידור לא אמרו כלום, אבל אי אפשר לדעת אצלם.. אולי הם מכינים לנו הפתעה
B billc New member 31/7/11 #245 ענת שאלה אותה איך לא מדיחים ביום ראשון אז היא אמרה שבטח ידיחו שתיים שבוע אחרי זה זה לא רק עניין של תקציב, אני בטוח שהם הבטיחו לאיתן רק 3 חדשי כלא אם כל הכבוד לסבבה של הבית, להיות שם יותר מ3 חדשים לא מתקבל על הדעת
ענת שאלה אותה איך לא מדיחים ביום ראשון אז היא אמרה שבטח ידיחו שתיים שבוע אחרי זה זה לא רק עניין של תקציב, אני בטוח שהם הבטיחו לאיתן רק 3 חדשי כלא אם כל הכבוד לסבבה של הבית, להיות שם יותר מ3 חדשים לא מתקבל על הדעת
N noaxxx New member 31/7/11 #234 החסינות חייבת להיות מוכרזת מראש, אחרת זו.. סחיטת סמסים. לא נראה לי שזה מותר, ואני לא זוכרת שהיה מצב כזה בשום תכ' טלויזיה. רק במועצת השבט בהישרדות זה עובד
החסינות חייבת להיות מוכרזת מראש, אחרת זו.. סחיטת סמסים. לא נראה לי שזה מותר, ואני לא זוכרת שהיה מצב כזה בשום תכ' טלויזיה. רק במועצת השבט בהישרדות זה עובד
K Klayhamn New member 31/7/11 #237 כן, זה נשמע הגיוני אני ממש סקרן לראות האם איילת באמת התרסקה בפופולאריות או לא
ל לונדרון New member 31/7/11 #219 יקבלו יותר SMS אם אתי תהיה בסכנת הדחה בשביל להבטיח את אתי ומעט פחות את קרן, הקהל יקריב את ליהי
B billc New member 31/7/11 #228 מצד שני, יש סיכוי שקובי ילחץ לתת חסינות לאתי אחרת הוא לא יוכל להופיע בטבריה