שרשור חדש ?..איזה גיבושון בחצר!

Klayhamn

New member
תיקון

מתוך 4 יוכרזו 2 כמובן רק אם ממילא הקהל יבחר ב-2 שקיבלו במקרה חסינות...

didush100

New member
כן

ואין סיכוי שהם ייתנו לאנשים להצביע לכולן ורק אח"כ יגידו מי חסינה הם חייבים להוציא 2 לפני שהם פותחים את הקווים

billc

New member
צודקת

אבל נניח שענת ועדי מוגנות ועדיין צריך לבחור 4 אז הסיכוי שאתי תהיה בין ה4 גדל

Klayhamn

New member
שוב

זה רק בהנחה שהחסינות תוכרז מראש ולא בדיעבד... זה מה שיקבע אם אתי, קרן וליהי יהיו במועמדות או לא

didush100

New member
אתי לא תהיה מועמדת

ליהיא תהיה בטוח לגבי קרן לא בטוח אבל יש מצב

Klayhamn

New member
למה?

תסירי רגע את עדי וענת נניח, שהן מועמדות ודאיות להדחה (מבחינת הקהל כמובן)... מי נשאר? ליז, ליהי, אתי, קרן דניאל, אורטל איילת וענבר הן בטופ זאת, אלא אם כן הסקר האחרון מנבא באמת מהפך - ואיילת נדחקה לתחתית, ואז המועמדות יהיו ליז, איילת, ליהי ואתי

didush100

New member
ההפקה לא תתן לה לעמוד להדחה

והיא גם די חזקה בסמסים במידה שעדי וענת חסינות אני מהמרת על ליהיא ליז איילת ודניאל/קרן

Klayhamn

New member
דניאל

בערך מקום 2 בפופולאריות, איך לעזאזל את מהמרת שהיא תהיה מועמדת? את חושבת שההפקה תעוות לחלוטין את תוצאות האס אמ אסים?

didush100

New member
דניאל לא פופולארית

אתי וענבר היחידות שפופולאריות בסמסים כל השאר מתנדנדות

Klayhamn

New member
איך את יודעת?

היא זכתה במשימת ה-300 שקל --- ועכשיו היא במקום 3 בסקר... איך הגעת למסקנה שהיא לא פופולארית?

לונדרון

New member
מצד שני, אולי ההפקה תרצה לבחון את האהדה לאתי?

יכולות להיות הפתעות. מי חשב באח הגדול שעתי יעוף בשלב יחסית מוקדם, לאחר כל הבלגן עם ליהי?

noaxxx

New member
לגבי עתי, אני לא הייתי מופתעת בכלל,

הוא היה דמות חסרת אופי. זה היה ברור שהוא לא יחזיק שם הרבה זמן. אתי לעומת זאת, דמות עם הרבה "אופי" (אם אפשר לכנות את זה ככה), לכן יש מצב, כמו שדידוש, נדמה לי, אמרה שהיא תעמוד להדחה כדי לקבל יותר סמסים.

didush100

New member
../images/Emo127.gifזה ברור שהיא לא חסינה

אבל היא לא תהיה בין ה-4 האחרונות

למעלה