שרשור חדש ?..איזה גיבושון בחצר!

didush100

New member
אתה לא מבין

שהוא גם מבין ה-4 הוא לא בוחר ההפקה בוחרת עבורו אם יש מישהי שממש חשובה להם שהיא תישאר אז היא תישאר אתה חייב להבין שאת הכל הכל הכל מנווטת ההפקה. הם הבובות ואנחנו הקהל

billc

New member
לדעתי הוא סימס להפקה

שהוא רוצה את החברים שלו בחזרה לדעתי בגלל זה הוא לא היה כלכך מופתע שהם חזרו

didush100

New member
לא נראה לי

נראה לי שעל ניר קשת לחצו לצאת קובי יצא להופעה והם לא היו משאירים את גב לבד.

noaxxx

New member
לקשת אין שום אחיזה בניר, הוא לא טאלנט שלהם

בסה"כ מופיע בסדרה שמושודרת אצלם

survivorUS

New member
הוא בטח לא הופתע כי

סימסו לו שהם חזרו.. יותר הגיוני לא ? נראה לכם שאיתן יבקש אז יחזירו לו אותם ? אתם יודעים שהם באו רק ל3 ימים (נירו,קובי וגב) . הם יצאו בזמן ולא מוקדם יותר.

לונדרון

New member
לפי דעתי הוא התכוון שאם הוא יעיר לבנות על התנ

הגות בלתי הולמת בזמן שזה מתרחש, אז לאמירה שלו תהיה השפעה. אבל ספק אם יהיה בקרוב פיצוץ בקרב הבנות בנוכחותו

billc

New member
מה שהוא התכוון

אם הוא אם לא יהיו בין ה4 האחרונות, הוא לא יכול לעשות כלום אם הם מגיעות ל4 המועמדות לעוף אז יש לו השפעה

billc

New member
הרגשה אישית שלי

4 המועמדות להדחה יהיו ליז, עדי, ליהי,אתי 3 החדשות יקבלו חסינות בשבוע הראשו עדי תקבל חסינות מגב, ליז תקבל חסינות מנירו וקובי

billc

New member
כבר אמרו את זה

אם הוא לא מעיף את אתי עכשיו, היא הולכת עד הסוף אני חושב שענבר וענת אמרו את זה

Klayhamn

New member
נכון אבל...

מי אמר שזה מה שאיתן יעשה? האמת שאם חשוב לו לזכות ב-500,000 מהקהל, כדאי לו להשאיר איתו רק בנות שבאמת מתאימות לו ולא כאלה פופולאריות... אני בספק רב אם איתן יעיף את אתי, אפילו שעכשיו זו ההזדמנות היחידה (אם בכלל פורמט ההדחה יהיה כמו שאנחנו משערים שהוא יהיה...)

Klayhamn

New member
אגב --

אני מסכים שעדי תקבל חסינות... עכשיו נזכרתי במשהו שגרם לי להבין שזה כמעט בטוח יקרה: איתן גילה לגב שהוא יודע בוודאות מי תעוף בשבוע הבא, וכל מה שגב היה צריך לדעת או לברר, זה מי הייתה "אמורה" לעוף במקומה.... אם גב מספיק פיקח הוא הבין שאיתן מתכנן להעיף את עדי, ולכן יתן לה את החסינות (ולו רק כדי להרגיש שהוא באמת מגן על מישהי ולא סתם נותן חסינות למי שלא צריכה...) אבל זה סתם משהו שחשבתי עליו פתאום

Klayhamn

New member
נכון ../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי על זה שזו אפשרות, אבל רק הרגע נזכרתי בשיחה של איתן וגב שבה איתן אמר כמעט במפורש שעדי הולכת לעוף...

noaxxx

New member
לא הבנתי,

אם אתה אומר שליז ועדי יהיו חסינות, איך הן יעמדו להדחה?

Klayhamn

New member
זו השאלה --

האם החסינות תוכרז מראש (ותשפיע על מי שאפשר להצביע עבורה) או שהיא תוכרז בדיעבד (ואז מתוך 4 מועמדות ישארו רק 2)

למעלה