שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

merilue

Well-known member
../images/Emo9.gif גרמת לי להסמיק לפני השינה,תודה תודה

KEEK

Member
בחורה צעירה במצב נפשי לא טוב

ואין אח גדול שיקרה לה לחדרו להרגיע אותה. אני קצת מרחם עליה אין ספק שהיא הביאה את זה לעצמה אבל בחורה צעירה בוכה עם עצמה כבר שעה לבד.. לא נעים

KEEK

Member
יהרוס לה עם איתן? אין מה להרוס.

לא קיים שם כלום ואם היה לה עוד ספק הגיעה ההשפלה הגדולה - דייט חלומי עם איתן, הגיעו לרמה הכי אינטימית שיש, ומאז הוא בקושי מחליף איתה מילה. קרן עם כל הרוע שבה, בחורה שמחשיבה את עצמה כאחת עם פאסון. שיחקה hard to get עם איתן ובסוף יצאה הכי זולה. וזה מה שאוכל אותה מבפנים.

בוףברכה

New member
הכל...התחיל ...בגלל

איתן......, איתן...הוא זה ש"פתח לקרן..ת'עיניים...והשפיע עליה להיתרחק מאתי..".. ..מביבת..."..הצל הכבד שאתי מטילה על הסובבים אותה..".. בכלל ניראה לי שאיתן ..רק ניסה לגרום..לקרן להיות יותר דיסקרטית..שלא ת'עביר לאתי...כדי שלא יגיע ..לדניאל..

sivan1237

New member
בינגו קיק!../images/Emo47.gif

כל מה שקורה לה עכשיו זה תוצאה של הסקס שעשתה.. חשבה שזה ייקרב בניהם וזה רק הרחיק. היא בטח מרגישה מלולכת,דחויה ועוד.. לפני כמה ימים כתבתי כאן שהיא בחורה מאוד חזקה אם היא לא נשברה. כי זו סיטואצייה קשה גם בחיים האמיתיים אז בטח ובטח שהוא תקוע לה מול הפרצוף והיא צריכה לשמור על פאסון 24/7

בוףברכה

New member
לפי השבוע..מה שאומר..

מחר במשימה.... קרן הכלבה של אתי...?. ליהי הכלבה של בן..?. יוני הכלב של ענת...? איתן ודניאל ישחקו ..בגורים... אורטל ואורן..ירחרחו 1..ת'ש?ני... וענבר ואיילת. יהיו כלבות שמירה..

madteacher

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה